Dr Mark Trozzi

Sverige och Tyskland: Inga dödsfall hos barn på grund av Covid

Föräldrarnas beslut att vaccinera sina barn mot Covid är egentligen en fråga om riskhantering. Föräldrarna måste allvarligt överväga att Covid-19 är en mindre farlig sjukdom för barn än influensa. Den har visat sig vara det och det på ett ganska stabilt sätt i nästan 20 månader nu. 

Barn får inte lätt denna patogen, sprider sig till andra barn, sprider sig till vuxna, tar med sig den hem, blir svårt sjuka eller dör av den. Så enkelt är det. Vi vet att barn tenderar att inte sända Covid-19-virus och att begreppet asymtomatisk spridning har ifrågasatts allvarligt, särskilt när det gäller barn. 

Barn, om de är smittade, bara inte sprida sig. Covid-19 gärna till andra, vare sig till andra barn, andra vuxna i familjen eller på annat sätt, eller till sina lärare. Detta visades på ett elegant sätt i en studie som utfördes i Franska Alpernapediatrisk Litteraturen är tydlig vetenskaplig på detta område. Överväldigande uppgifter visar att den SARS-CoV-2-associerade bördan av allvarlig sjukdom eller dödsfall hos barn och ungdomar är mycket låg (statistiskt sett noll).

Svenska uppgifter av Ludvigsson rapporterade om de 1 951 905 barn i Sverige (per den 31 december 2020) som var mellan 1 och 16 år gamla och som gick i skolan utan att i stort sett ha varit låsta eller maskerade. De fann noll (0) dödsfall. "Trots att Sverige höll skolor och förskolor öppna fann vi en låg förekomst av allvarlig Covid-19 bland skolbarn och barn i förskoleåldern under SARS-CoV-2-pandemin." 

en ny tysk studie (som sammanställer bevis från tre källor: 1) en nationell seroprevalensstudie (SARSCoV-2 KIDS-studien), 2) det tyska lagstadgade anmälningssystemet och 3) ett rikstäckande register över barn och ungdomar som lagts in på sjukhus med antingen SARS-CoV-2 eller pediatriskt inflammatoriskt multisystemssyndrom (PIMS-TS)) rapporterade att det inte förekom några dödsfall bland barn i åldrarna 5-18 år under den undersökta perioden.  

Regeringar och folkhälsoföreträdare har drivit på denna pandemi genom rädsla och propaganda. Föräldrar som är villiga att bedöma detta enbart utifrån en risk- och nyttoanalys kan fråga sig: "Om mitt barn har liten eller ingen risk, nästan ingen risk för allvarliga följdsjukdomar eller dödsfall, och därmed ingen nytta av vaccinet, men det kan finnas potentiella skador och ännu okända skador av vaccinet (som redan rapporterats hos vuxna som fått vaccinet), varför skulle jag då utsätta mitt barn för ett sådant vaccin?

Och med tanke på de potentiella riskerna och det faktum att ett vaccin mot Covid-19 helt enkelt inte är indicerat för barn, varför skulle en förälder låta sitt barn vaccineras med vacciner som fortfarande är på försök? Barnen bör leva normalt och fritt, och om de utsätts för SARS-CoV-2 kan vi vara säkra på att de i de allra flesta fall inte kommer att få några eller endast milda symtom samtidigt som de utvecklar en naturligt förvärvad immunitet, och det på ett ofarligt sätt; en immunitet som definitivt är bättre än den som kan orsakas av ett vaccin. 

Den medfödda immunitet som barn har med sig och som skyddar dem kommer att fungera här och har fungerat utmärkt här (medfödda antikroppar och NK-celler samt andra komponenter i det medfödda immunförsvaret). Detta tillvägagångssätt skulle också påskynda utvecklingen av den välbehövliga flockimmunitet som det har skrivits mycket om. 

Förutom oro för omedelbara eller långsiktiga följder av de nya mRNA-vaccinerna hos barn finns det tydliga uppgifter som tyder på att vaccinerna kanske inte är lika effektiva mot infektion och spridning som ursprungligen rapporterats. 

Det finns också rapporter om att vaccinantikropparna fungerar för att undertrycka de medfödda antikropparna (vilket kan vara förödande för barn som är beroende av dessa som första försvarslinje) och konkurrerar ut dem, eftersom vaccinantikropparna är specifika och har hög affinitet för sitt antigen, medan de medfödda antikropparna är ospecifika och har låg affinitet. Detta är ett stort problem, särskilt om vaccinimmuniteten konkurrerar ut de naturligt förvärvade immunitetsantikropparna osv. 

Varför har vi då bråttom att vaccinera våra barn? Dr Fauci från NIAID, Walensky från CDC och Francis Collins från NIH är vårdslösa tillsammans med vaccinutvecklarna, t.ex. Pfizer och Moderna, eftersom de vet att dessa vacciner saknar ordentliga säkerhetstester och att vi inte vet vad som kommer att hända med barnen på lång sikt. 

Detta handlar egentligen om riskhanteringsbeslut som vi som fria människor (som föräldrar) förmodligen har rätt att fatta i USA. Det handlar inte bara om vetenskap. Kom också ihåg att barn inte kan ge ett korrekt informerat samtycke, t.ex. en 8-månaders eller en ettåring. 

Detta är en mycket viktig etisk fråga. Dödsfrekvensen bland barn, t.ex. under 12 år, är så nära noll som vi kan komma. Ingen av de riktlinjer som gäller för låsning och stängning av skolor. har fungerat och alla har misslyckats med förkrossande skador på befolkningarna. 

Vi har maskerat våra barn, stängt skolor, låst dem, drivit fram en ökning av självmord bland vuxna och barn på grund av denna politik, och nu försöker vi vaccinera barn med ett vaccin för vilket vi inte har några uppgifter om de långsiktiga skadorna. Är det inte konstigt att det finns en förlust av förtroende och att föräldrarna är ovilliga att följa alla påbud som utfärdas av regeringar när det gäller hälsa? 

Trozzi-rapportenVi vill ge dig de bästa resurserna och uppmanar dig att anmäla dig till vårt nyhetsbrev via e-post.
Klicka på bilden för biljettinformation
Telegram
Twitter
Facebook
E-post
Skriv ut

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

Trozzi-rapportenVi vill ge dig de bästa resurserna och uppmanar dig att anmäla dig till vårt nyhetsbrev via e-post.

Bli först med att få information när Dr. Trozzi släpper en ny video eller artikel. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst ändra dina inställningar för meddelanden.

sv_SESvenska