Självrespekt slår tyranni - inspirerande 4 minuters video

Introduktion

Kritiskt tänkande är ett steg mot att övervinna tyranniet. En annan viktig del är självrespekt. En kritisk tänkare med självrespekt kommer inte att gå med på löjliga mandat. Utan självrespekt går kritiska tänkare fortfarande med på missbrukande, nonsensartade och ständigt föränderliga auktoritära mandat. Det är underkastelse och innebär en bruten ande. Låt oss vara renegater, tänka kritiskt och handla i harmoni med våra insikter och vägra att gå med på nonsens.

Vi hoppas att du gillar denna korta inspiration lika mycket som vi gjorde.

"Självrespekt är det som har gjort slut på alla tyrannier i mänsklighetens historia."

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Anmälan till nyhetsbrev


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

10% Rabatt med kod: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formula för friskt hjärta och muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

sv_SESvenska