Dr Mark Trozzi

Ärlig | Etisk | Läkare

SARS CoV2 är ett människoskapat biologiskt vapen.

Vi har inte råd att ignorera detta.

Dr Michael McDowell får 25 minuter på sig att förklara följande

I denna kortfattade, faktaspäckade 25 minuter långa presentation från den 14 augusti 2021 presenterar Dr Michael McDowell bevis för att SARS C0V2 och de så kallade vaccinerna är konstruerade, synergistiska biologiska vapen.

Vi har inte råd att ignorera detta. Detta är krig. Vi måste upphöra med förnekandet, stoppa injektionerna och lagligt och korrekt hålla massmördarna i fängelse eller i gravar.

Dr McDowell stöder den information som vi nyligen publicerat och som beskriver hur tvångsinjektioner stimulerar utvecklingen av farliga varianter (En & Två). Viruset har dessutom konstruerats så att det reagerar på dessa injektioner med accelererad utveckling. SARS C0V 2 och injektionerna är synergistiska delar av ett system med biologiska vapen som vi utsätts för.

Det är avsiktligt att dödsfallen runt om i världen har ökat kraftigt sedan kampanjerna för tvångsinjektioner inleddes.

"SARS CoV2 är ett offensivt biologiskt stridsmedel som tillverkats i ett laboratorium och konstruerats med egenskaper som ökar funktionen."

- Dr Francis Boyle, författare till antiterroristlagen om biologiska vapen från 1989.

Dela knappar

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact
sv_SESvenska