Dr Mark Trozzi

Om detta initiativ

Barn löper statistiskt sett ingen risk att drabbas av allvarlig sjukdom med SARS C0V2. De överför inte covid-19 och utgör ungefär noll risk för andra. Många barn, kanske de flesta, har redan träffat på covid. De hade få eller inga symtom och utvecklade en stor och långvarig naturlig immunitet. De ska omedelbart släppas fria, få munkavle av sig, uppmuntras att leka tillsammans och aldrig få en kovidinjektion.

Det är viktigt att barn får ta del av SARS C0V2. De utvecklar lätt ett naturligt och mycket effektivt immunförsvar med små eller inga symtom, och detta är viktigt för att vi ska kunna få en allmän immunitet tillsammans. Utan att störas av farliga injektioner bidrar barns kraftfulla medfödda immunsystem till att skydda alla. Detta är viktigt för att få denna utdragna och misskötta coronavirusaffär bakom oss.  

Tvångsinjektionerna medför mer än 100 gånger högre risk för barn att dö än vad covid-19 gör.

Tvångsinjektionerna av covid utgör en allvarlig fara för våra barns immunsystem och hälsa på lång sikt. Trots allt detta sjunger Gates, Fauci och andra psykopater inom centralbankerna, de stora läkemedelsbolagen och auktoritära regeringar fortfarande stor lögn "säker och effektiv". De förföra barn till injektioner med glass och dansande björnar. 

Vi vet att vi måste störta det kriminella covidföretaget. Sunda människor drar en linje i sanden: "Sluta döda våra barn!"

Trozzi-teamet är mycket stolta över att vara en del av Ta till handling i Kanada, och vi är tacksamma för denna utmärkta nya resurs: https://stopkillingourchildren.com/. Vi hoppas att resurserna på www.stopkillingourchildren.com hjälper dig i kampen för att stoppa galenskapen och rädda barnen.

Trozzi-rapportenVi vill ge dig de bästa resurserna och uppmanar dig att anmäla dig till vårt nyhetsbrev via e-post.
Click image for ticket details
Telegram
Twitter
Facebook
E-post
Skriv ut

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

Trozzi-rapportenVi vill ge dig de bästa resurserna och uppmanar dig att anmäla dig till vårt nyhetsbrev via e-post.

Bli först med att få information när Dr. Trozzi släpper en ny video eller artikel. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst ändra dina inställningar för meddelanden.

sv_SESvenska