Dr Mark Trozzi

Hur Covid-sprutor skadar immunsystemet och hjälper nya varianter att utvecklas

Transkript

Medfödd och adaptiv immunitet

Kroppens immunförsvar kan delas in i två system. Det medfödda immunförsvaret och det adaptiva immunförsvaret.

När det gäller luftvägsinfektioner som koronavirus finns det medfödda antikroppar och medfödda immunceller i de vävnader som kantar våra luftvägar. Elementen i det medfödda immunförsvaret bekämpar och eliminerar alla typer av infektioner direkt när de kommer in i kroppen. Det medfödda immunförsvaret är medfött och finns därför redan vid födseln innan någon exponering för infektioner har ägt rum. När man utsätts för en infektion är det medfödda systemet inte bara redo och effektivt, utan det anpassar sig också och blir bättre för framtida infektioner. Det medfödda immunförsvaret behöver möta infektioner och få erfarenhet för att bli mer kraftfullt. Naturlig exponering för infektioner är avgörande för immunförsvarets hälsa.

Det medfödda immunförsvaret är din första försvarslinje. Upp till 75% av covid-19-fallen är asymptomatiska; i dessa fall gör det medfödda immunförsvaret hela arbetet med att eliminera infektionen och förebygga sjukdom.

När infektionen lyckas ta sig förbi det medfödda immunförsvaret i de övre luftvägarna aktiveras det adaptiva immunförsvaret. Det adaptiva immunförsvaret skapar antikroppar mot många olika ytmarkörer hos coronaviruset eller andra infekterande patogener. Dessa adaptiva immunförsvarselement ger upphov till ytterligare en våg av immunförsvar vid infektionsstället. När det adaptiva immunsystemet anpassar sig till naturlig exponering skapas antikroppar och andra cellulära försvarsmekanismer mot många olika aspekter av coronaviruset (inte bara spikproteinet). Däremot triggas det adaptiva immunförsvaret hos offren för covidinjektion på ett onaturligt sätt för att skapa antikroppar endast mot coronavirusets spikproteiner. Dessa är de spikproteiner som deras egna mänskliga celler skapar under inflytande av den injicerade genetiska manipulationen. Dessa konstgjorda adaptiva antikroppar är suboptimala i sin roll att neutralisera coronavirus, och därför riskerar de faktiskt att hjälpa framtida coronavirusinfektioner att orsaka allvarligare sjukdom. Detta är antikroppsberoende förstärkning.

De injektionsinducerade adaptiva antikropparna är också aktiva endast mot coronavirusets spikprotein. Detta innebär att viruset med en liten genetisk utveckling av enbart sin spikproteinstruktur kan kringgå dessa konstgjorda antikroppar. Detta är antikroppsmedierat urval. De injektionsinducerade antikropparna hjälper coronaviruset att utvecklas genom att nyare virusmodeller med spikprotein kan överleva och frodas. Denna situation förstärks av det faktum att de påtvingade injektionerna innehåller genetiska instruktioner för förra årets spikprotein, inte de nuvarande varianterna, t.ex. delta.

Jämför denna injektionsinducerade katastrof med naturlig adaptiv immunitet. Den naturliga adaptiva immuniteten omfattar antikroppar och cellulära mekanismer som riktar sig mot många aspekter av coronaviruset. Med naturlig adaptiv immunitet till följd av naturlig infektion kan viruset inte undkomma immunförsvaret med bara en liten genetisk variation av sitt spikprotein. Naturlig förvärvad adaptiv immunitet är långvarig och effektiv mot alla varianter av SARS C0V2-viruset.

Ungefär 80% av covid-19-infektionerna är antingen asymtomatiska eller lindriga. I asymtomatiska fall har infektionerna helt lösts av det medfödda immunförsvaret vid ingångspunkten i patienternas luftvägar. I milda symtomatiska fall engagerades det adaptiva immunsystemet naturligt och bidrog till att eliminera infektionen. I denna process "lär" sig också det medfödda immunförsvaret och är ännu bättre förberett för framtida möten med cornavirus.        

De flesta andra 20%-infektioner är måttliga och försvinner naturligt. För dem fungerar det medfödda systemet och bekämpar en stor del av infektionen, medan det adaptiva immunsystemet skapar andra antikroppar och försvar för att hjälpa till att bekämpa nuvarande och framtida infektioner.      

Mindre än 0,3% av covid-19-infektionerna är dödliga, och dödsfallen inträffar i allmänhet hos extremt äldre eller ohälsosamma personer.   

På en relativ skala är detta inte särskilt skrämmande statistik för en infektionssjukdom, och covid-19 har aldrig riktigt kvalificerat sig för de traditionella definitionerna av en "pandemi".        

För att ytterligare argumentera för naturlig infektion och naturlig immunitet måste vi beakta hur forskare och kliniker under de senaste två åren har utvecklat säkra, prisvärda och effektiva behandlingar, förebyggande och profylaxprotokoll för covid-19. Dessa säkra protokoll minskar lidande och död med ytterligare 80% till 90%. Dessa säkra behandlingar gör alltså att den justerade dödligheten i covid är cirka 0,045%, eller cirka 1 på 2 220. Samtidigt som patienterna drar nytta av dessa säkra behandlingar utvecklar de fortfarande en utmärkt naturlig bred immunitet mot coronavirus, från vilken viruset inte lätt kan utvecklas och fly. Patienterna är immuna för livet.

Av flera skäl är situationen inte lika godartad för injektionsoffer. För det första har de genererade antikropparna en mycket begränsad aktivitet mot endast spikproteinet, vilket gör att virusen uppmuntras att utvecklas och undkomma deras effekt. För det andra är de genererade antikropparna inte optimala när det gäller att neutralisera framtida virus som de binder till, och därför kan dessa antikroppar faktiskt hjälpa viruset att infektera värden med ökad svårighetsgrad av sjukdom och död: detta är "antikroppsberoende förstärkning". Det är därför som tidigare djurstudier visade att "vacciner" mot cornavirus orsakade en dramatiskt ökad dödlighet hos de experimentellt "vaccinerade" djuren när de senare utsattes för verkliga infektioner.

För det tredje, även om de injektionsinducerade spikproteinantikropparna är ineffektiva när det gäller att stoppa sjukdom eller överföring (de misslyckas helt som vaccin), har de en högre bindningsaffinitet för virusets spikprotein än antikropparna i det medfödda immunförsvaret, vilket gör att dessa ineffektiva konstgjorda antikroppar binder till coronavirus som man stöter på och förhindrar det medfödda immunförsvaret från att bekämpa infektionen. Detta gör att den första och viktigaste försvarslinjen, det medfödda immunförsvaret, inte kan bekämpa infektionen och anpassa sig till framtida exponeringar för coronavirus.

Denna hänsynslösa inblandning i immunsystemet kan göra injektionsoffren alltmer sårbara för coronavirus, samtidigt som cornavirus kan frodas och utvecklas till potentiellt farligare varianter. De varianter av coronavirus som utvecklas inom injektionsoffren är särskilt farliga för injektionsoffren, eftersom de har en undertryckt medfödd immunitet och smalt aktiva antikroppar som faktiskt kan förstärka sjukdomen snarare än att bekämpa den.    

Denna vetenskap visar sig redan i våra observationer från hela världen. Det finns en ökad sjukdom, död och virusbelastning i samband med massanvändningen av dessa kriminellt administrerade, tvingade och felaktigt framställda injektioner.

Jag skulle nu vilja dela med mig av ett utmärkt arbete som utförts av Dr Verkerk och Dr VandenBossche. Dessa artiklar innehåller viktiga och djupa insikter om immunsystemet och effekterna av dessa farliga injektioner. De är väl värda ett färskt kaffe och fokuserad studietid i ett lugnt utrymme.

Rekommenderade referenser

Utdrag

"Som vi har beskrivit i en tidigare artikelNär "vacciner" av typen covid-19 inte ger några fördelar för barn, när de undergräver deras medfödda immunsystem och när det finns betydande kända risker (t.ex. myokardit, perikardit), vad är då grunden för tvångsarbetet för att fortsätta att vaccinera barn?

Men med ytterligare kända och okända risker (se ovan) och allt fler bevis för att ovaccinerade barn kan bli en viktig immunreservoar som kan hjälpa mänskligheten att ta sig ur den nuvarande pandemin (se också ovan), verkar det som om bevisen pekar på att man bör utöva rätten att vägra vaccinering, även om det är en booster som erbjuds. För vissa kan beslutet naturligtvis bli komplicerat beroende på hur man värderar hälsa och vilken kostnad man kan tänka sig att bli förvisad, om än förmodligen tillfälligt, till en samhällelig utomstående grupp. (https://www.jstor.org/stable/3791271). Det är värt att notera att med tanke på den komplexa informationen om riskerna och fördelarna med covid-19-"vaccinering" i ett bakgrundslandskap med snabbt förändrad naturligt förvärvad och covid-19-"vaccin"-inducerad immunitet, finns det knappt en ung själ på denna planet som skulle ha kunnat få ett korrekt informerat samtycke innan han eller hon fick sin covid-19-impf. Enligt lagen är detta redan brottsligt batteri eller misshandel.

Liksom den vanliga läkarkåren och dess nära samarbetspartner inom läkemedelsbranschen har den vanliga juristkåren, som är djupt integrerad i företagsstyret, tyvärr en lång väg att gå innan den kan betraktas som öppen, ärlig eller etisk."

Här är några viktiga citat från Vanden Bossches artikel:

 "Länder som tack vare massvaccinering har förberett sina befolkningar för att fungera som en utmärkt grogrund för mer smittsamma varianter kommer att visa en hög grad av gästfrihet för Omicron och dess kollegor."

"Massvaccinering främjar virusresistens mot C-19-vacciner. Viral resistens leder till ökad smittsamhet hos SARS-CoV-2 (t.ex. Omicron) och kan i slutändan göra det möjligt för SARS-CoV-2 att använda alternativa bestämningsfaktorer på cellytan för att ta sig in i tillåtande celler."

Vanden Bossches avslutande stycke:

"Det går inte att förneka att massvaccinering bara kommer att driva viruset att fullt ut utnyttja sin evolutionära kapacitet, inklusive - om det behövs - sin förmåga att använda alternativa receptordomäner på tillåtande celler. Den fitnesskostnad som kan följa med en sådan dramatisk mutation kommer sannolikt att belönas med ökad patogenicitet. Jag är verkligen rädd för att denna dynamik så småningom kommer att möjliggöra ett naturligt urval av individer med okomprometterad medfödd immunitet och samtidigt eliminera dem som inte har det. Även om ett sådant naturligt urval skulle leda till en utrotning av SARS-CoV-2 eftersom den medfödda immuniteten steriliserar viruset och blockerar överföringen, skulle konsekvenserna bli ofattbara - det pris som betalas för att få ett slut på pandemin genom att utrota viruset är inte jämförbart med det pris som betalas genom att generera immunitet i flocken och låta viruset gå in i ett endemiskt tillstånd. De som genomdriver massvaccinering väljer det förstnämnda i stället för det sistnämnda, en handling som kommer att bli ihågkommen som den dödligaste synden någonsin."

Trozzi-rapportenVi vill ge dig de bästa resurserna och uppmanar dig att anmäla dig till vårt nyhetsbrev via e-post.
Telegram
Twitter
Facebook
E-post
Skriv ut

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

Trozzi-rapportenVi vill ge dig de bästa resurserna och uppmanar dig att anmäla dig till vårt nyhetsbrev via e-post.

Bli först med att få information när Dr. Trozzi släpper en ny video eller artikel. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst ändra dina inställningar för meddelanden.

sv_SESvenska