Dr Mark Trozzi

Världsrådet för hälsa: Omicron, Boosters och Spike Protein Detoxification

Vad finns i det här inlägget?

Omicron, låsningar, insikter och guide för avgiftning av spikproteiner

Idag har vi fyra viktiga nya resurser från Världshälsorådet:

  1. ett första uttalande om omicron-varianten,
  2. ett officiellt uttalande om låsningar,
  3. En guide för att avgifta spikproteiner i offer för injektionsoffer från covid,
  4. och insikter för att hjälpa personer som överväger fler covidinjektioner.

Dessutom, Här är dagordningen för dagens generalförsamling. klockan 14.00 EST (Torontotid), som innehåller avancerad vetenskap om kovider och avancerade juridiska strategier för att stoppa det kriminella koviderföretaget och angreppet på mänskligheten: https://worldcouncilforhealth.org/newsroom

Världshälsorådets uttalande om Omicron:

Förhandsgranska:

"World Council for Health (WCH) motsätter sig den utbredda skrämselpropagandan till följd av upptäckten av varianten B.1.1.529 (Omicron) av SARS-CoV-2. Enligt tillgängliga bevis är varianten inte mer oroväckande än någon annan.

WCH är medveten om att alla virus muterar och att naturlig immunitet ger bättre skydd mot virusmutationer än Covid-19-vaccinationer. 

Vi varnar för återinförande av avspärrningar och andra onödiga åtgärder som inte har visat sig bromsa spridningen av viruset. Dessa åtgärder har visat sig orsaka onödig skada."

Världshälsorådet uttalar sig om Lock Downs:

Förhandsgranska:

"World Council for Health (WCH) motsätter sig starkt användningen av avspärrningar som ett verktyg för att förhindra spridningen av SARS-CoV-2. Avspärrningar, order om skydd på plats och begränsningar av rörligheten har visat sig göra mer skada än nytta.

Enligt grundläggande epidemiologisk teori leder inte spärrningar till en minskning av antalet fall på lång sikt, och de har heller aldrig lett till att en sjukdom har kunnat utrotas. Det är särskilt kontraproduktivt att använda sig av lockdowns utanför det inledande skedet av en pandemi."

Spike Protein Detoxification Guide

Genom genetisk manipulation börjar injektionsoffer producera det giftiga spikproteinet från coronaviruset inom några dagar. För de flesta människor kvarstår höga nivåer i blodet i ungefär en månad. Vi rekommenderar inte dessa injektioner, men vill också hjälpa alla som tvingas eller väljer att få injektionerna. Börja avgiftningen så snart som möjligt, även före injektionerna:

Förhandsgranska:

Om den här guiden
Detta är en vägledning som utvecklas med ny information om hur man kan rensa bort virus- och vaccininducerade spikproteiner från kroppen. Listorna över växtbaserade och andra läkemedel och kosttillskott har sammanställts i ett samarbete mellan internationella läkare, forskare och holistiska läkare.

Eftersom Covid-19-infektioner, Covid-19-vacciner och frågan om skador av spikprotein är nya, är denna guide baserad på etablerad och ny medicinsk forskning samt klinisk erfarenhet från internationella läkare och holistiska hälsovårdare.

De patentfria läkemedel och kosttillskott som ingår kan ha olika tillgänglighet runt om i världen."

Booster-"vacciner"

Om någon du känner redan har fått en spruta och överväger fler experimentella injektioner eller "boosters" med covid 19, uppmuntra dem att lära sig mer och fatta ett välinformerat beslut. Här är en bra resurs för den processen:

Trozzi-rapportenVi vill ge dig de bästa resurserna och uppmanar dig att anmäla dig till vårt nyhetsbrev via e-post.
Klicka på bilden för biljettinformation
Telegram
Twitter
Facebook
E-post
Skriv ut

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

Trozzi-rapportenVi vill ge dig de bästa resurserna och uppmanar dig att anmäla dig till vårt nyhetsbrev via e-post.

Bli först med att få information när Dr. Trozzi släpper en ny video eller artikel. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst ändra dina inställningar för meddelanden.

sv_SESvenska