Dr Mark Trozzi

Ärlig | Etisk | Läkare

Nytt ocensurerat 2 timmars samtal mellan världens bästa

Introduktion

Tack vare Alliance for Natural Health och Weistreich Foundation eller organisationen har vi fått ta del av detta nästan två timmar långa ocensurerade samtal som leds av en ledande, mycket publicerad, amerikansk professor i familjemedicin och folkhälsa, Paul Mills PhD.

Hans gäster är den världsledande kardiologen och covid-19-experten Dr Peter McCullough MD MPH FACC, vaccinologen Dr Geert Vanden Bossche DVM PhD och grundaren av Alliance for Natural Health, Dr Rob Verkerk MSc DIC PhD FACN.

Samtalsämnena var de centrala frågorna om covid-19, massvaccinering och tidig behandling som har splittrat samhällen över hela världen. Du kan se och dela originalkällan här: https://www.anhinternational.org/news/an-uncensored-covi-sation-with-mccullough-vanden-bossche-verkerk/

Dela knappar

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
sv_SESvenska