Nytt ocensurerat 2 timmars samtal mellan världens bästa

Introduktion

Tack vare Alliance for Natural Health och Weistreich Foundation eller organisationen har vi fått ta del av detta nästan två timmar långa ocensurerade samtal som leds av en ledande, mycket publicerad, amerikansk professor i familjemedicin och folkhälsa, Paul Mills PhD.

Hans gäster är den världsledande kardiologen och covid-19-experten Dr Peter McCullough MD MPH FACC, vaccinologen Dr Geert Vanden Bossche DVM PhD och grundaren av Alliance for Natural Health, Dr Rob Verkerk MSc DIC PhD FACN.

Samtalsämnena var de centrala frågorna om covid-19, massvaccinering och tidig behandling som har splittrat samhällen över hela världen. Du kan se och dela originalkällan här: https://www.anhinternational.org/news/an-uncensored-covi-sation-with-mccullough-vanden-bossche-verkerk/

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Anmälan till nyhetsbrev


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

10% Rabatt med kod: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formula för friskt hjärta och muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

sv_SESvenska