Förtroendevalda ledare motverkar WHO:s nya maktövertagande I dag klockan 12.00

WHO och deras medbrottslingar sammanträder just nu för att skapa mer diktatorisk makt över oss. Under tiden håller betrodda ledare en motberättelse klockan 12 EST.

Litar du på WHO?

Litar du på en organisation som leder det globala hindret för säker och effektiv behandling av Covid-19 och som leder den globala kampanjen för tvångsinjektioner som orsakar rekordstora biverkningar och dödsfall, som stimulerar utvecklingen av Covid-19-varianter hos injektionsoffren och som förstör immunsystemet hos unga och gamla människor, samtidigt som den uppenbarligen inte blockerar infektion eller överföring av Covid-19? Det är Världshälsoorganisationen.

WHO och deras herrar planerar för att få mer makt

WHO med sina illegitima herrar och många hantlangare sammanträder just nu för att diskutera och eventuellt underteckna ett nytt "fördrag om beredskap för pandemier". WHO lade under de senaste decennierna grunden för det auktoritära missbruk och den globala styrning som de har infört över oss alla under de senaste två åren. I dag planerar de för mer makt för att ytterligare underkasta sig mänskligheten och utvidga sin globala diktatur ännu djupare in i våra liv.

Förtroendevalda ledare mot

I dag håller World Council for Health tillsammans med Trial Site News en legitim motberättelse med etiska, vetenskapliga och juridiska experter, klockan 12 EST (Toronto), vilket är 19.00 centralafrikansk tid.

Värd för evenemanget är advokaten/journalisten/människorättsaktivisten Shabnam Palesa Mohamed och med värd är den juridiska strategen/författaren/utbildaren Charles Kovess.

Bland de internationella paneldeltagarna finns WCH:s medgrundare Dr Tess Lawrie, Dr Pinky Ngcakani, Dr Astrid Stuckelberger, molekylärbiologen Fahrie Hassan, advokaten Obert Kondongwe och advokaten Omar Khan.

Du kan delta i detta live här: https://worldcouncilforhealth.org/newsroom/

Anmäl dig till evenemanget här: https://trialsitenews.com/trialsitenews-townhall-world-council-for-health/

WHO:s kränkningar av de mänskliga rättigheterna

De nuvarande kränkningarna av de mänskliga rättigheterna och övergreppen mot världen genom WHO, som till stor del finansieras av Bill Gates och GAVI (Global Alliance for Vaccines and Immunizations), underlättas av det internationella hälsoreglementet (2005)[2] som undertecknades av 196 länder 2005. Detta IHR är allvarligt och har varit rättfärdigande för de kränkningar av mänskliga rättigheter, påtvingade medicinska ingrepp, påtvingade dödliga injektioner och så mycket annat som vi har fått utstå sedan bluffdemonstrationens början. De missbrukande befogenheter som tilldelats WHO:s ägare och deras tentakler i regeringar världen över är drakoniska, men rovdjuren vill ha mer.

WHO hävdar att den har denna makt över folket och vill ha mer i ett nytt världs "fördrag".

WHO och medlemsstaterna har redan i den nuvarande internationella hälsorättsakten från 2005 dessa diktatoriska befogenheter över folket:

"- granska resehistorik i drabbade områden, granska bevis på läkarundersökning och eventuella laboratorieanalyser, kräva läkarundersökningar, granska bevis på vaccinering eller annan profylax, kräva vaccinering eller annan profylax, placera misstänkta personer under övervakning av folkhälsan, införa karantän eller andra hälsovårdsåtgärder för misstänkta personer, vid behov isolera och behandla drabbade personer, spåra misstänkta eller drabbade personers kontakter, neka misstänkta och drabbade personer inresa, neka icke drabbade personer inresa till drabbade områden, och genomföra utreseundersökningar och/eller restriktioner för personer som lämnar drabbade områden."

Som om allt detta inte vore illa nog beslutade 26 nationer i mars 2021, däribland Australien, Kanada, Island, Norge, Sydkorea, Sydafrika, Ukraina, Storbritannien, USA, Uruguay och EU:s medlemsstater, men inte Ryssland, Kina och Indien, att träffas nu, mellan den 29 november och den 1 december 2021, i ett särskilt möte med Världshälsoorganisationen för att diskutera och eventuellt underteckna ett nytt "fördrag" om beredskap och insatser vid pandemier.

Dr Tedros om det nya "fördraget"

Den ökände kommunisten Dr Tedros har varit generaldirektör för WHO sedan 2017. Han har tjänat sina herrar väl och använt WHO för att sköta det globala auktoritära missbruket och det världsövertagande som vi har fått utstå sedan lanseringen av covid-19. Tedros förklarade nyligen att det nya fördraget behövs eftersom "Det är den enda stora förändringen som skulle göra det mesta för att öka den globala hälsosäkerheten och stärka Världshälsoorganisationen."

Att ge WHO befogenheter är bland det allra sista vi vill ha. Detta föreslagna nya "fördrag" skulle utvidga den globala diktatur som har stelnat, och som omfattar WHO, dess marionettföräldrar som Gates, GAVI, Kina, Big Pharma, centralbankerna och deras många tentakler, underhuggare och medbrottslingar i de nuvarande brotten mot mänskligheten.

Förslag på ytterligare läsning

För att läsa mer om IHR från 2005 och den pågående planeringen för att få mer makt i namnet av ett nytt "fördrag om beredskap och insatser vid pandemier", se Pincipia-Scientific och Nyheter från försöksplatsen.

Förtroendevalda ledare och världsberömda experter mot

Medan de globala rovdjuren möts under den korrumperade WHO, igår, idag och imorgon, för att söka mer drakonisk makt, möts legitima ledare för positiv förändring i vår värld, som är hälso- och rättsexperter, för att diskutera "Hur mycket makt bör WHO ha efter imorgon den 1 december?".

Denna viktiga händelse äger rum klockan 19.00 centralafrikansk tid, vilket är klockan 12.00 EST (Toronto). Du kan se detta live här: https://worldcouncilforhealth.org/newsroom/  

Anmäl dig till evenemanget här: https://trialsitenews.com/trialsitenews-townhall-world-council-for-health/

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Anmälan till nyhetsbrev


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från . Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

10% Rabatt med kod: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formula för friskt hjärta och muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

sv_SESvenska