Dr Mark Trozzi

VCC: Ny öppenhjärtig diskussion med läkarna Alexander och Trozzi

Det här är en mycket öppenhjärtig och avslappnad diskussion mellan doktorerna Alexander och Trozzi, med Ted Kuntz och VCC.

Beskrivning

Här har forskaren Dr Alexander och klinikern Dr Trozzi en mycket öppenhjärtig diskussion och en frågestund med Ted Kuntz. De diskuterar vetenskap, korruption och de omotiverade kampanjerna för att injicera barn. Både Alexander och Trozzi delar med sig av insiderinformation och intima erfarenheter från sina resor för att hålla sig etiska och ärliga under covid-eran.

Alla som fortfarande är tveksamma till dessa injektioner, eller som överväger att injicera sina barn, kommer att ha stor nytta av denna ärliga diskussion med forskaren Dr Alexander och klinikern Dr Trozzi.

Vaccine Choice Canada har kämpat för kanadensarnas rätt till information och valfrihet i flera decennier, långt innan denna nya och överlägset farligaste injektion som någonsin har kallats "vaccin" lanserades. Sedan den covidiska agendan lanserades har Vaccine Choice Canada gått ut starkare än någonsin! VCC anordnar regelbundet fantastiska evenemang och talare. https://vaccinechoicecanada.com/resources/vcc-live-calendar/

"Det var en ära och ett nöje för Dr Alexander och mig att vara värd för VCC för denna stora kvällsdiskussion." Mark Trozzi MD

Trozzi-rapportenVi vill ge dig de bästa resurserna och uppmanar dig att anmäla dig till vårt nyhetsbrev via e-post.
Klicka på bilden för biljettinformation
Telegram
Twitter
Facebook
E-post
Skriv ut

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

Trozzi-rapportenVi vill ge dig de bästa resurserna och uppmanar dig att anmäla dig till vårt nyhetsbrev via e-post.

Bli först med att få information när Dr. Trozzi släpper en ny video eller artikel. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst ändra dina inställningar för meddelanden.

sv_SESvenska