Offren för covid: tvingade, injicerade, skadade, ägda och förnedrade.

Rovdjuren har en liknande och vansinnig strategi med datorernas programkod och den genetiska koden hos växter, coronavirus och människor.

Kodparasiternas rovdriftsstrategi

Bill Gates stjäl datorkod

I mikrodatorns tidiga dagar skapade entusiaster program eller "kod" och delade den fritt med varandra. Bill Gates tog en stor del av detta växande bibliotek av fritt delad kod, ändrade saker och ting något, patenterade dem, gjorde anspråk på allt som sin egendom och nekade sedan de många entusiasterna att använda eller dela med sig av det. Han är inget supergeni inom programvaruområdet, utan snarare bara en tjuv och opportunist: en parasit.

Monsanto stjäl grödors genetiska kod

Monsanto är ökända för sina genetiskt modifierade grödor och sin ondskefulla taktik. I årtionden har de genetiskt modifierat och patenterat grödor, förorenat jordbrukares fält och arvegodsgrödor från grannländer, sedan hävdat äganderätten till de traditionella jordbrukarnas nu förorenade fröer och förnekat dessa jordbrukares rätt att odla mat utan att underkasta sig Monsantos fröer, avgifter och kontroll.

Covid-kriminella använder viruskod

Som David Martin har visat oss har de kriminella koviderna under mer än ett decennium genetiskt modifierat coronavirus. De har ansökt om och hävdat minst 79 patent på dessa virus och relaterade produkter (som PCR-tester och injektioner med genetisk modifiering som de kallar "vacciner"). Samtidigt som de missbrukar oss alla har de också tjänat rekordförmögenheter på dessa patent. Att patentera och äga de virus som de lanserar mot mänskligheten är inte botten av det moraliska träsk där dessa varelser lever.

Nu vill de ha din kod

Injektionerna av adenovirusvektorer (Astrazenica och Johnson and Johnson) levererar faktiskt en laddning av dubbelsträngat patenterat DNA till offrens celler. Nanopartikelsystemen (Pfizer och Moderna) levererar en last av patenterat modifierat coronavirus messenger RNA. Detta mRNA kan mycket väl få tillgång till den omvända transciptasvägen i offrens celler och modifiera deras DNA. De genetiskt modifierar människor.

Ser du mönstret? Att på ett ondskefullt sätt ändra och ta över datorkod, växters genetiska koder, virusens genetiska koder och människans genetiska koder.

Att möta avhumaniseringen av mänskligheten

Förutom att dessa superkryp hävdar äganderätten till programvaran, växterna och grödorna, virusen och människorna, kan de också hävda att injektionsoffren nu är transmänniskor, inte människor, och att de irriterande gamla mänskliga rättigheterna därför inte längre gäller för dem. Naturligtvis är allt detta sjukt galet tänkande som gör att vi bör förkasta 100%. Brottslingar av den här omfattningen bör lagligen hängas. Döda superkryp äger ingenting; varken programvara, växter, virus eller människor.  

I den önskade framtiden som vi arbetar och ber för kommer rättvisa att skipas, superkriminellas tillgångar kommer att beslagtas och omfördelas till världens offer (det är vi alla i varierande grad). De korrupta centralbankerna är en del av detta, och deras skuldgrepp om mänskligheten kommer att upphöra med ett snabbt svep; vi är inte skyldiga dem något, förutom en snabb rättegång eller en militär operation. Sedan kommer vi fortfarande att ha massor av läkning att göra: fysiskt, mentalt och andligt. Ingen kommer att vara någon annans egendom.

Vad händer nu?

Om du har motstått tvångsinjektionerna, håll ut och fortsätt kämpa. Om du har blivit tvingad och injicerad bör du vara motiverad att kämpa ännu hårdare.

Läkare, forskare och andra experter arbetar hårt för att hitta botemedel mot de skador som dessa injektioner orsakar. Vi har många utmaningar i detta avseende. Om du eller någon du känner har fått en injektion, dela med dig av aktuella råd som vi har för att minimera skadorna och lidandet från Världshälsoorganisationen.

Experter från hela världen forskar ständigt och uppdaterar regelbundet dessa och andra råd från Världshälsorådet. Här är en En bra artikel från Down The Chupacobrahole som delar dr Chinda Brandolinos varning.

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Anmälan till nyhetsbrev


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

10% Rabatt med kod: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formula för friskt hjärta och muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

sv_SESvenska