Dr Mark Trozzi

Barn dör efter att ha blivit injicerade

Läkare, sjuksköterskor, forskare och aktivister fortsätter att slå larm: Skydda barnen!

Snabbvideo

Här finns en oroande tvåminuters video av barnidrottare som kollapsar och dör efter att ha injicerats med Gates, Fauci och Big Pharmas biologiska vapen.  

Att injicera barn är vansinne

Barn löper ingen statistisk risk att drabbas av allvarlig sjukdom av covid. De överför det inte till andra. Barn bör befrias från allt detta kovida vansinne och aldrig injiceras. Dessutom, Dessa injektioner är varken säkra eller effektiva. 

Vaccinerna orsakar fler dödsfall än alla vacciner tillsammans under de senaste 30 åren tillsammans. Se den stora ökningen av dödsfall orsakade av vaccinering sedan dessa så kallade vacciner" har tvingats och tvingats in i människor runt om i världen.

https://www.anhinternational.org/news/feature-how-safe-are-covid-vaccines-part-two/#user-heading-1 

Fakta om Covid Kid

Kanadensiska läkare och sjuksköterskor har just organiserat denna brådskande resurs för att varna och utbilda föräldrar: https://www.covidkidfacts.ca/

Det är förvirrande att se etiska läkare och sjuksköterskor som talar ut, antingen göra det anonymt eller bli förföljda av politiker, medicinska tillsynsmyndigheter och andra hantlangare till det kriminella kovidföretaget. Samma hjärtlösa marionetter tar emot pengarna och talar om den stora lögnen: "Covid-19-vaccinerna är säkra och effektiva." De bör ställas inför rätta, medan de etiska läkare och sjuksköterskor som har talat ut och motsatt sig denna agenda bör få kontroll över hälso- och sjukvården.

Slutsatser och ytterligare undersökningar

Om du vill få en gedigen förståelse för dessa genetiska virusinjektioner och de många sätt på vilka de kan skada och döda oss, vänligen avsätt en timme vid en lämplig tidpunkt för att titta på eller läsa denna dokumentärfilm, Hur farliga är Covid-"vacciner"? Ta tillbaka dina rättigheter, skydda dina barn och bidra till att ställa de kovida brottslingar som för närvarande hemsöker våra regeringar, institutioner och dinosauriemedier inför rätta.

Trozzi-rapportenVi vill ge dig de bästa resurserna och uppmanar dig att anmäla dig till vårt nyhetsbrev via e-post.
Klicka på bilden för biljettinformation
Telegram
Twitter
Facebook
E-post
Skriv ut

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

Trozzi-rapportenVi vill ge dig de bästa resurserna och uppmanar dig att anmäla dig till vårt nyhetsbrev via e-post.

Bli först med att få information när Dr. Trozzi släpper en ny video eller artikel. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst ändra dina inställningar för meddelanden.

sv_SESvenska