Dr Mark Trozzi

Ärlig | Etisk | Läkare

Barn dör efter att ha blivit injicerade

Läkare, sjuksköterskor, forskare och aktivister fortsätter att slå larm: Skydda barnen!

Snabbvideo

Här finns en oroande tvåminuters video av barnidrottare som kollapsar och dör efter att ha injicerats med Gates, Fauci och Big Pharmas biologiska vapen.  

Att injicera barn är vansinne

Barn löper ingen statistisk risk att drabbas av allvarlig sjukdom av covid. De överför det inte till andra. Barn bör befrias från allt detta kovida vansinne och aldrig injiceras. Dessutom, Dessa injektioner är varken säkra eller effektiva. 

Vaccinerna orsakar fler dödsfall än alla vacciner tillsammans under de senaste 30 åren tillsammans. Se den stora ökningen av dödsfall orsakade av vaccinering sedan dessa så kallade vacciner" har tvingats och tvingats in i människor runt om i världen.

https://www.anhinternational.org/news/feature-how-safe-are-covid-vaccines-part-two/#user-heading-1 

Fakta om Covid Kid

Kanadensiska läkare och sjuksköterskor har just organiserat denna brådskande resurs för att varna och utbilda föräldrar: https://www.covidkidfacts.ca/

Det är förvirrande att se etiska läkare och sjuksköterskor som talar ut, antingen göra det anonymt eller bli förföljda av politiker, medicinska tillsynsmyndigheter och andra hantlangare till det kriminella kovidföretaget. Samma hjärtlösa marionetter tar emot pengarna och talar om den stora lögnen: "Covid-19-vaccinerna är säkra och effektiva." De bör ställas inför rätta, medan de etiska läkare och sjuksköterskor som har talat ut och motsatt sig denna agenda bör få kontroll över hälso- och sjukvården.

Slutsatser och ytterligare undersökningar

Om du vill få en gedigen förståelse för dessa genetiska virusinjektioner och de många sätt på vilka de kan skada och döda oss, vänligen avsätt en timme vid en lämplig tidpunkt för att titta på eller läsa denna dokumentärfilm, Hur farliga är Covid-"vacciner"? Ta tillbaka dina rättigheter, skydda dina barn och bidra till att ställa de kovida brottslingar som för närvarande hemsöker våra regeringar, institutioner och dinosauriemedier inför rätta.

Dela knappar

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact
sv_SESvenska