Dr Mark Trozzi

Ärlig | Etisk | Läkare

Världshälsorådet banar väg för en hälsosammare värld

Introduktion

World Council for Health, en koalition av medicinska organisationer och organisationer med fokus på hälsofrågor runt om i världen, lanserade i september en omfattande guide för att framgångsrikt behandla Covid-19 hemma.

I denna inspirerande, informativa och stärkande introduktionsintervju med Shabnam Palesa Mohamed från TrialSite News, går medlemmarna i WCH:s styrkommitté med i TSN för att dela med sig av information till allmänheten om WCH:s vision och uppdrag, medlemsorganisationer, aktiviteter som rådet är upptaget med, spännande kommande evenemang, hur man kan gå med och stödja WCH, och viktigast av allt, ett tydligt budskap om sanning, tillit, hälsa och frihet.

För mer information, besök www.worldcouncilforhealth.org

Dela knappar

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
sv_SESvenska