Dr Mark Trozzi

Ärlig | Etisk | Läkare

Dr Lawrie utmanar läkare att vara trogna sin etik

Introduktion

Dr Lawrie är en respekterad pionjär inom etisk vetenskap och behandling av kovider. Hon är också en av grundarna av World Council for Health. I denna tre minuter långa video om den nuvarande korruptionen av medicinska myndigheter utmanar Dr Lawrie läkare att förbli trogna vår etik och vetenskap, och i opposition till den skadliga covidagendan.

"Våra kontakter med patienterna undergrävs systematiskt av obeveklig desinformation som härrör från företagens girighet. "

"Kommer vi att fortsätta att hållas som lösensumma av korrupta organisationer, hälsovårdsmyndigheter, stora läkemedelsbolag och miljardärsociopater, eller kommer vi att göra vår moraliska och yrkesmässiga plikt att inte göra någon skada och alltid göra det bästa för dem som vi tar hand om."

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Stöd vårt uppdrag

Vi uppskattar verkligen dina donationer. Dina bidrag hjälper oss att upprätthålla våra alltmer varierande insatser, synliga och osynliga, för att återupprätta hälsa, värdighet, säkerhet och mänskliga rättigheter.

Dr Trozzis nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

sv_SESvenska