Dr Mark Trozzi

Ärlig | Etisk | Läkare

Dr Lawrie utmanar läkare att vara trogna sin etik

Introduktion

Dr Lawrie är en respekterad pionjär inom etisk vetenskap och behandling av kovider. Hon är också en av grundarna av World Council for Health. I denna tre minuter långa video om den nuvarande korruptionen av medicinska myndigheter utmanar Dr Lawrie läkare att förbli trogna vår etik och vetenskap, och i opposition till den skadliga covidagendan.

"Våra kontakter med patienterna undergrävs systematiskt av obeveklig desinformation som härrör från företagens girighet. "

"Kommer vi att fortsätta att hållas som lösensumma av korrupta organisationer, hälsovårdsmyndigheter, stora läkemedelsbolag och miljardärsociopater, eller kommer vi att göra vår moraliska och yrkesmässiga plikt att inte göra någon skada och alltid göra det bästa för dem som vi tar hand om."

Dela knappar

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
sv_SESvenska