Dr Mark Trozzi

Stark varning från läkarna Vanden Boscche, Alexander, Stock och Trozzi

Vi ser den högsta andelen infektioner, sjukhusvistelser och dödsfall i de länder som är mest "vaccinerade".

Dr Vanden Boscche slår larm om förstörelsen av det medfödda immunförsvaret.

Dr Geert Vanden Boscche är en virolog, immunolog och vaccinolog i världsklass. Han är den fulländade insidern och visselblåsaren. Hans långa karriär har omfattat höga positioner inom Bill och Melinda Gates Foundation och GAVI.  

För tre dagar sedan, den 17 november 2021, gav han denna detaljerade varning vid det afrikanska hälsotoppmötet. Han uttryckte sin välgrundade oro över att hoppet redan är förlorat för de kraftigt injicerade befolkningarna i världen, innan han vädjade till människorna i Afrika att avvisa injektionerna innan de är på samma väg mot ett misslyckande i massimmunförsvaret, utbredd sjukdom och död.

Den dystra verkligheten i fråga om vaccininducerad antikroppsmedierad selektion

De så kallade vaccinerna orsakar förödelse för individer och befolkningar.

Förutom de rekordstora första negativa händelserna och dödsfallen från dessa kampanjer för tvångsinjektioner står vi också inför andra katastrofer som håller på att utvecklas:

  • skadade immunsystem,
  • förbättrad cornavirussjukdom,
  • farliga nya varianter,
  • Injektionsoffer blir super-spridare
  • Blockering av utvecklingen av en sund immunitet i besättningen som skulle uppnås utan dessa injektioner,
  • och störningar av det medfödda immunförsvaret hos unga och gamla, "vaccinerade" och "ovaccinerade", som kommer att leda till följande: allvarlig sjukdom orsakad av coronavirus, försämring av många andra infektioner som bryter igenom det skadade immunförsvaret, autoimmuna sjukdomar och förlamande långvariga effekter på barnens immunförsvar.

Dessa så kallade "vacciner" är läckande, vilket innebär att de kan minska symtomen, men de eliminerar inte viruset och blockerar inte heller infektion eller överföring. Injektionsoffren har högre virusbelastning i sina luftvägar och deras symtom är buffrade, så de är mer benägna att sprida smitta. Dessa offrens virusbelastade andningsorgan är evolutionära hotbeds där coronavirusen kan leva och utvecklas till farligare varianter. År 2020 ljög man för oss om "asymtomatisk spridning" hos naturliga människor, men nu skapar injektionerna superspridare .

Det är sant att injektionerna redan har visat sig ha allvarliga skador på försökspersonerna och att det tyvärr finns mycket mer att göra i detta avseende. Men vi ser nu att det också är sant att injektionsoffren hyser och utvecklar pooler av koronavirus, hindrar flockimmuniteten och upprätthåller en konstant närvaro av koronavirus i befolkningen som dränerar den medfödda immuniteten även hos de "ovaccinerade". Injektionskampanjerna innebär alltså en stor fara för oss alla.

För mer detaljer och bevis för dessa frågor, se denna artikel av Dr Paul Alexander med bidrag från doktorerna Dan Stock och Mark Trozzi.

Trozzi-rapportenVi vill ge dig de bästa resurserna och uppmanar dig att anmäla dig till vårt nyhetsbrev via e-post.

Hjälp till att sprida ordet:

Telegram
Twitter
Facebook
E-post
Skriv ut

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

sv_SESvenska