Den dystra verkligheten i fråga om vaccininducerad antikroppsmedierad selektion

Den ursprungliga antigena synden: COVID-19-vaccinering och suboptimal initial immunstimulering förändrar immunsvaret med antikroppar och cytotoxiska T-celler.

Författat av Paul Alexander, Dan Stock, MD, och Mark Trozzi, MD

Drs. Vanden Bossche och Montagnier har varnat oss för att vaccinera under en pandemi med högt smittryck och för att använda mycket smala spikspecifika (ett omoget, suboptimalt, ofullständigt, ofullständigt immunbiblioteksspektrum) och suboptimala antikroppar som ger suboptimala resultat. Att vi eventuellt skulle kunna driva fram en vaccinmedierad viral immunflykt, och vi hävdar att vi ser just detta nu i Storbritannien, Israel och till och med i USA. "Det är uppenbart att de nya varianterna skapas genom antikroppsmedierat urval på grund av till vaccinationen." Det är vaccinering och suboptimala, ofullständiga, ofullständiga antikroppssvar som driver framväxten av varianterna. Är det därför som så många unga friska idrottare dör?

Det är nu helt klart att COVID-19-vaccinerna ärläckande' (läckande vacciner stoppar inte infektionen eller överföringen och möjliggör immunflykt) och steriliserar inte COVID-viruset (är inte neutraliserande eller förlorar denna förmåga mycket snabbt). Dessa vacciner visar att ju mer vaccinerad en nation är, desto fler problem har de med vaccinet i form av eskalerande infektioner. Dessa vacciner skyddar inte de övre luftvägarna på ett tillfredsställande sätt. Uppgifterna visar tydligt att de vaccinerade kan överföra lika effektivt som vissa som är helt oskyddade. Immuniteten från vaccinerna tycks bara vara ungefär fyra till fem månader och hur kan någon tro att vi kan uppnå flockimmunitet på befolkningsnivå med dessa vacciner? Det är praktiskt taget omöjligt att dessa vacciner skulle kunna ge oss flockimmunitet. Noll chans. Ändå är vi på väg att acceptera en förstärkning var femte månad? Vet vi om immunsystemet är utformat för detta? Detta, liksom antikroppsberoende förstärkning (ADE) och antikroppsmedierad viral förstärkning (AMVE) har inte studerats. Detta var en katastrofal försummelse och ett misslyckande av vaccinutvecklarna och FDA som den viktigaste tillsynsmyndigheten för att se till att detta efterlevs. 

Men varför skulle CDC, NIH, vaccinutvecklare och deras anhängare fortsätta att trycka på dessa läckande "ofullkomliga" vacciner på befolkningen, särskilt lågriskpersoner, när antikroppsimmuniteten snabbt avtar och det enda man gör är att förbereda befolkningen för upprepade boosters som i sig är riskfyllda? Varför tog vaccinutvecklarna fram dessa ofullkomliga vacciner, som om de var inställda på att misslyckas redan från början? Som nämnts har vi inte undersökt om det mänskliga immunsystemet klarar av att stå emot upprepade vaccinförstärkningar. Vi ser att de vaccinerade vid någon tidpunkt driver på överföringen med ett vaccin som har en begränsad "tvivelaktig" immunitet. 

Vår tes är att dubbel- och trippelvaccinerade (troligen fyrdubbelt vaccinerade i Israel) driver (skulle driva) överföringen av Deltavarianten med allvarliga konsekvenser för de sårbara ovaccinerade (och vaccinerade). De fungerar potentiellt som asymtomatiska superspridare. Att dessa COVID-vacciner fungerar för att hålla den vaccinerade personen vid liv, men att de tillåter infektion och överföring, vilket skulle kunna göra det möjligt för mycket virulenta stammar att cirkulera inom en population. Det vi ser för närvarande kan inte riktigt förklaras av skillnader i varianter och denna uppdelning av infektioner bland vaccinerade personer. Människor som är dubbelvaccinerade tvingas utsöndra virus i oroväckande höga nivåer. 

The Mareks sjukdom/Read et al. ("läckande" icke-steriliserande, icke-neutraliserande ofullständiga vacciner som minskar symtomen men inte stoppar infektionen eller överföringen) i kycklingmodellen och begreppet Ursprunglig antigenisk synd (den första primningen av immunsystemet eller exponeringen påverkar immunförsvaret livslångt mot den patogenen/det viruset eller liknande, och om den första primningen av immunsystemet verkligen är suboptimal(då kan den efterföljande reaktionen (exponeringen) vara suboptimal för den patogenen eller liknande/besläktade patogener) kan förklara vad vi eventuellt står inför nu med dessa ofullkomliga COVID-vacciner (vilket är immunflykt, ökad virusbelastning, ökad överföring, snabbare överföring och potentiellt fler "hetare" varianter). Vi vill argumentera för att vi kanske kan förklara de svallande infektionerna (sjukhusvistelser och dödsfall) hos såväl vaccinerade som ovaccinerade personer via begreppet den ursprungliga antigena synden. Även om vissa kan hävda att det är ett teoretiskt argument kan de uppgifter vi ser mycket väl förklaras med detta. Vi ser för närvarande ingen annan förklaring till vad vi ser i uppgifterna efter vaccinering i Storbritannien, Israel, USA osv. 

Penn StateOhm skriver också: "Läckande vacciner fungerar... utan att nödvändigtvis blockera eller bromsa virusreplikationen. Resultatet är att infekterade men vaccinerade individer har förlängd överlevnad, vilket gör att mycket virulenta patogener som normalt skulle nå en evolutionär dödpunkt i en död värd, som kan överföra." Stövlar har gett ett liknande eko, och vi menar återigen att vi möjligen står inför en Marek 2.0 nu med dessa uppenbart bristfälliga COVID-vacciner. Ja, det behövs fler uppgifter och akut definitiv forskning, för detta har inte studerats av vaccinutvecklarna och vi vet inte hur dessa vacciner beter sig på medellång och lång sikt när det gäller säkerheten. Vi befinner oss i en situation med en svart låda. Det som håller på att ta form väcker emellertid många brådskande frågor och är potentiellt illavarslande. Vi riskerar att döda många med dessa vacciner, särskilt våra barn, om det vi ser är toppen av ADE/AMVE. 

I Storbritannien ser vi faktiskt stora COVID-sjukhusinläggningar, intensivvårdsinläggningar och dödsfall bland de fullt vaccinerade. Detta är ett stort problem och det kan vara en AMVE/ADE som vi fruktade. En virologs värsta mardröm. En förstärkande antikropp behöver inte vara närvarande (Dr Dan Stock, personlig kommunikation, 8 november 2021) och denna nyans måste tas med i vår diskussion. "Det största underskottet är det som orsakas av att Th 2 skiftar bort från CD 8+ cytotoxiska naturliga mördarcellsrespons till den lokala infektionen, vilket nödvändigtvis induceras, oavsett vilken typ av Ab som produceras... icke-hjälpande antikroppar är verkligen inte nödvändiga för immunsystemets störning." 

Vi menar att det mycket väl kan vara så att det har skurits tillräckligt mycket på hörnen i vaccinförsöken och tillverkningen under Operation Warp Speed (OWS) för att förkorta tidslinjerna, vilket har lett till att suboptimala skadliga vacciner har kommit till samhället. Blev den tidigare presidenten Trump vilseledd och felinformerad av sina vetenskapliga rådgivare och vaccinutvecklare? Vi hävdar att de vilseledde honom. Om studierna hade utförts på rätt sätt när det gäller vaccinernas säkerhetsaspekter och under rätt tid, om vi hade följt upp dem tillräckligt länge för att undersöka AMVE/ADE, så är det troligt att vi inte skulle bevittna vad som händer i dag med uppgifter från Storbritannien och Israel. Eller i USA med tydliga vaccinfel och det potentiellt farliga behovet av upprepad boosting. Upprepad förstärkning kan vara förödande. 

Vi skriver här på grund av vår rädsla för vad som kan hända med våra barn om vi fortsätter att massvaccinera friska barn. Vi tror att vi, baserat på vad som hittills har förverkligats, att vi kan skada många barn allvarligt med dessa vacciner. Viktigt är att barn helt enkelt inte har någon betydande risk för detta virus och måste lämnas i fred. Detta vaccin behövs inte och regeringens ledare inom folkhälsan (Francis Collins/NIH, Anthony Fauci/NIAID och Rochelle Walensky/CDC eller FDA/Woodcock och Marks) eller vaccinutvecklare har inte lyckats förklara varför barn behöver dessa vacciner. Dessutom riskerar vi att göra barn till asymtomatiska superspridare (vilket nu sker med vuxna i Storbritannien och Israel (och USA)) och att få dödliga följder om vi går vidare med massvaccinering. 

Var finns de bevis som stöder denna tes att vi verkligen står inför Marek 2.0? De senaste rapporterna från Public Health England (PHE) # 44 och # 45 är en viktig aspekt av denna avhandling (liksom fem tidigare PHE-rapporter) och även om de är spekulativa och teoretiska, anser vi att dessa rapporter tar upp allvarliga frågor som vi inte kan bortse från. Vi tror till och med att vi har passerat det teoretiska stadiet. Vi öppnar diskussionen med följande studier som sätter bordet genom att avslöja misslyckandet och de enorma utmaningarna med de nuvarande vaccinerna (särskilt Pfizer) när det gäller Delta-varianten. 

Vaccinet har uppenbarligen misslyckats mot Delta, och de fullt vaccinerade visar på en svindlande infektion och överföringsbenägenhet. Vi har till exempel presenterat forskningsresultat från Singanayagam et al. (fullt vaccinerade personer med genombrottsinfektioner har en maximal virusbelastning som liknar den hos ovaccinerade fall och kan effektivt överföra infektion i hushållsmiljöer, även till fullt vaccinerade kontakter). Chau et al.. (virusbelastningen i fall av genombrottsinfektioner med Delta-varianter hos vaccinerade sjuksköterskor var 251 gånger högre än hos fall som infekterats med tidigare stammar i början av 2020), och genom att Riemersma et al.. (ingen skillnad i virusbelastning när man jämför ovaccinerade personer med dem som får "genombrottsinfektioner" med vaccin och om vaccinerade personer smittas med deltavarianten kan de vara källor till överföring av SARS-CoV-2 till andra) som visar att vaccinerna har mycket suboptimal effekt. Denna oroande situation där de vaccinerade är mycket smittsamma och överför viruset har också tydligt framkommit i banbrytande artiklar om nosokomiala utbrott av Chau et al.. (hälso- och sjukvårdspersonal i Vietnam), den Utbrott på sjukhus i Finland (spridda bland vårdpersonal och patienter) och den Utbrott på sjukhus i Israel (spridning bland hälso- och sjukvårdspersonal och patienter). Dessa studier visade också på ett oroande sätt att personlig skyddsutrustning och maskering i huvudsak var ineffektiva inom hälso- och sjukvården. Alla anställda inom hälso- och sjukvården var dubbelvaccinerade, men spridningen till dem själva och till patienterna var omfattande. 

Dessutom, Nordström et al. (Vaccinets effektivitet mot infektion med Pfizer minskade gradvis från 92% dag 15-30 till 47% dag 121-180, och från dag 211 och framåt ingen effektivitet), Suthar et al. (en betydande minskning av antikroppssvar och T-cellsimmunitet mot SARS-CoV-2 och dess varianter sex månader efter den andra immuniseringen), Yahi et al.. (Med deltavarianten har neutraliserande antikroppar en minskad affinitet för spikproteinet, medan underlättande antikroppar uppvisar en slående ökad affinitet), Juthani et al. (fler patienter med allvarlig eller kritisk sjukdom hos dem som fick Pfizer-vaccinet), Gazit et al.. (SARS-CoV-2-naiva vaccinerade hade en 13 gånger ökad risk för genombrottsinfektion med Deltavarianten och en väsentligt förhöjd risk för symtomatisk COVID och sjukhusvistelse). Acharya et al. (ingen signifikant skillnad i tröskelvärden för cykler mellan vaccinerade och ovaccinerade, asymptomatiska och symptomatiska grupper som infekterats med Delta) visar sammantaget på COVID-vaccinernas dåliga effekt och till och med negativa effekt. Levine-Tiefenbrun et al. rapporterar att effekten av minskningen av virusbelastningen minskar med tiden efter vaccinationen, "minskar signifikant 3 månader efter vaccinationen och försvinner effektivt efter cirka 6 månader". 

Som exempel kan nämnas Svensk studie (retrospektivt med 842 974 par (N=1 684 958)) är särskilt alarmerande eftersom den visar att även om vaccinet ger ett tillfälligt skydd mot infektion minskar effekten under noll och sedan till negativ effekt efter ungefär sju månader, vilket understryker att de vaccinerade är mycket mottagliga för infektion och till slut blir mycket smittade (mer än de ovaccinerade). Ytterligare ett exempel kommer från Irland, där rapporteringen tyder på att Waterfords stadsdel har den högsta siffran för Covid-19-infektioner i delstaten, samtidigt som länet också har den högsta vaccinationsgraden i republiken (99,7%-vaccinerade). Enligt rapporter har Förenta staterna Covid-19 dödsfall för 2021 överträffade dödsfallen från 2020, vilket har lett till att vissa hävdar att "fler människor har dött av COVID-19 år 2021(med de flesta vuxna vaccinerade och nästan alla äldre), än år 2020 när ingen vaccinerades". 

Det har alltså samlats bevis (enligt ovan) för att det finns ett genombrott och att vaccinet inte fungerar mot Deltavarianten. Det råder ingen tvekan. Till och med CDC:s direktör Rochelle Walensky erkände att vaccinerna inte stoppar överföringen, vilket är ett erkännande av ett misslyckat vaccin. Återigen Mareks sjukdom hos kycklingar och vaccinationssituationen förklarar vad vi potentiellt står inför med dessa läckande vacciner (ökad överföring, snabbare överföring och fler "hetare" varianter). 

En modell för AMVE/ADE omfattar följande Ursprunglig antigenisk synd och den inledande förberedelsen av immunsystemet eller exponeringen påverkar immunförsvaret livslångt mot patogenen/viruset eller liknande. Om den initiala förberedelsen av immunförsvaret verkligen är suboptimalkan den efterföljande reaktionen (exponeringen) vara suboptimal för den patogenen eller liknande/besläktade patogener. 

Vi är inte virologer eller immunologer, men vi försöker förstå de uppgifter vi ser och vad som händer med vaccinerade och ovaccinerade personer. Vi styrs av dr Dan Stocks enorma arbete, och vår förklaring efter vaccinering (med hans expertinflytande) är följande:

Om den initiala förberedelsen/exponeringen sker via vaccin skulle immunförsvaret med hjälp av T-celler (CD 4+) vara fördomsfritt (omkopplat) mot Th 2 B-celler och antikroppssvar och ett mer begränsat Th1 CD 8+ cytotoxiskt T-cellssvar vid den lokala infektionsstället. Immunförsvaret tvingas välja mellan Th 1- och Th 2-differentiering och att denna differentiering är permanent. Det "lär" sig att närhelst man utsätts för viruset i naturen (eller liknande virus) ska det övergå till Th 2-vägen och göra mindre Th 1-cytotoxisk immunitet eftersom man har tagit vaccinet. Immunförsvaret tvingas att växla mellan Th 1- och Th 2-immunresponsvägar och om det svarar systemiskt med antikroppar (om din första exponering är vaccinet), så skulle ditt immunförsvar, när du i framtiden verkligen infekteras med viruset som en lokal luftvägsinfektion (ditt immunförsvarets andra titt på viruset), svara fel (stört) och inte med det cytotoxiska CD 8+-svaret som faktiskt (optimalt) behövs på infektionsstället (luftvägarna). Med andra ord säger signalerna från den lokala vävnaden till immunsystemet att det ska producera B-celler och antikroppar och inte de cytotoxiska celler som behövs på den lokala infektionsplatsen för att börja rensa ut infektionen. 

Resultatet är att andningsvävnaden (lungorna) blir mer infekterad (eftersom de cytotoxiska cellerna inte finns där eller inte produceras i tillräcklig mängd för att avlägsna infektionen) och sjukare och sjukare, och den infekterade personen kan bli mycket infekterad med mer och mer virus eftersom CD 8+-svaret är minskat eller kanske obefintligt. Den vaccinerade personen skulle då potentiellt bli mycket sjuk och samtidigt samla på sig en massiv virusbelastning och kunna överföra virus. Infektionen byggs alltså upp i de lokala vävnaderna (den primära infektionsplatsen) och rensas inte bort av det cytotoxiska svaret som har dämpats. Detta kan bidra till att förklara de uppgifter vi ser från Storbritannien (rapporter # 44 & 45 och rapporter 39-43) med dödsfall inte bara bland de sårbara ovaccinerade utan även bland de vaccinerade. Detta är ett verkligt problem om det verkligen är detta som sker. En systemisk presentation (på grund av vaccinet) måste med nödvändighet minska Th 1-svaret eftersom det driver på Th 2-svaret, vilket inte bara möjliggör ökad utsöndring, utan så småningom driver en patogen som naturligtvis inte skulle sprida sig snabbt, och definitivt inte innan den utrotas, till en okontrollerbar patogen som skulle sprida sig snabbare och mer tillförlitligt, vilket ytterligare driver på progressiv Th 2-differentiering, minskat Th 1-svar, tills infektionen till slut inte längre skulle ha något meningsfullt Th 1-svar. Resultatet är att lungorna förstörs och den övre gränsen för Th 2-svaret är nådd. Då skulle vi inte bara se en spridning till naiva ovaccinerade, utan också en ökad död bland de vaccinerade, som aldrig skulle återhämta sig med ett korrekt immunsvar eftersom immunsystemet "lär" sig det första suboptimala felaktiga svaret (bort från CD 8+ cytotoxiska svar) och svarar i den riktningen vid efterföljande exponering/förstärkning. En förstärkning kommer att vara förödande eftersom den bara kommer att driva på detta störda immunsvar och det kommer att byggas upp och de vaccinerade kommer att bli sjukare och sjukare eftersom det inte finns något cytotoxiskt Th 1-svar att tillgå. Immunförsvaret lär sig effektivt att svara felaktigt och resultatet blir att vävnaden i luftvägarna/lungorna blir mer och mer infekterad och sjukare, och att den vaccinerade personen riskerar att drabbas av allvarlig sjukdom eftersom den sårbara vaccinerade också riskerar att drabbas av infektion och allvarlig utgång. Även om den närliggande ovaccinerade personen har ett robust immunförsvar kan det överväldigas av virus från den vaccinerade personen som utsöndrar och producerar massiva infektioner (eftersom CD 8+-vägarna trappas ner). Båda kan bli mycket sjuka och dö. 

Så när vi tittar närmare på rapporten från Public Health England (PHE) # 44 & 45 (inklusive rapporter # 39-43), som har mycket detaljerade uppgifter, ser vi att infektionerna är betydligt högre bland de vaccinerade i alla åldersgrupper över 30 år (tabellerna 2-5), och att övergången till de som är 30 år och äldre sker mellan vecka 35 och vecka 38 i rapporten. # 39. Tabell 5 innehåller visserligen ojusterade uppgifter, men är mycket informativ när det gäller de mest aktuella siffrorna mellan vecka 40 och vecka 43 2021 (sidan 20 i rapporten) # 44) (Tabell 1 och 2), och observera att uppgifter om vecka 44 rapporteras som "ojusterade". Samma sak gäller för rapporten # 45 (Tabell 6 sid 22, mellan vecka 41 och vecka 44 2021). Vi ser en stabil och konsekvent trend i dessa tillförlitligt insamlade och rapporterade brittiska uppgifter, nämligen att de vaccinerade (verkar det som) blir mer infekterade med Deltavarianten och att de ovaccinerade läggs in på sjukhus och dör (tillsammans med de vaccinerade). De ovaccinerade är särskilt oroande med tanke på deras sårbarhet och dessa alarmerande siffror. En nyligen publicerad Yahoo UK rapporten slår larm om att är andra där vi ser de högsta siffrorna för infektioner, sjukhusvistelser och dödsfall i de länder som är mest vaccinerade. Det finns liknande rapporter i Skottland att de fullt vaccinerade stod för "89% av dödsfallen i Covid-19 under de senaste fyra veckorna, samtidigt som de också stod för 77% av sjukhusvistelserna i Covid-19 och 65% av de påstådda fallen av Covid-19 från den 9 oktober till den 5 november".

Slutsats

Skyddar COVID-vaccinet oss från allvarlig skada men förhindrar inte att vi får viruset, och som sådant (vilket framgår av de brittiska uppgifterna) driver det fram mer dödliga varianter? Har vi verkligen att göra med en ofullkomlig vaccination som håller oss vid liv men som tillåter överföring, inte dödar viruset, så att de vaccinerade överför viruset och faktiskt ett mer potent virus? Att de vaccinerade själva blir mycket sjuka på grund av ett stört immunförsvar. Som vi sett i samband med vaccinationen mot Mareks sjukdom hos kycklingar kan vi se att vaccinationen mot COVID-19-virus och COVID-19-sjukdomen gynnar högre virulens (för vaccinerade och sårbara ovaccinerade). 

Från vår sida hävdar vi att detta inte längre är en teoretisk risk, och de uppgifter vi tittar på tyder på att detta faktiskt är vad vi ser nu i Israel, Storbritannien osv. Vi ser inga andra uppgifter som skulle kunna förklara det vi bevittnar, och detta störda felaktiga immunsvar mellan Th 1 och Th 2 verkar vara den bästa förklaringen hittills. Hur ska vi ta itu med detta eftersom det kan vara katastrofalt? Vi argumenterar för att stoppa vaccineringen (med fokus på högriskpersoner om de är korrekt informerade och har gett sitt samtycke; vi erbjuder eller gör vaccinet tillgängligt, men vi ger inget mandat) och verkligheten är att om denna modell håller, så kommer förstärkning att ytterligare rubba immunförsvaret som är fördomsfritt i riktning mot ett antikroppssvar när det cytotoxiska immunsvaret, som behövs vid efterföljande exponeringar, inte finns eller är allvarligt åsidosatt. Vi säger också att vi under inga omständigheter, inga, tillåter att våra friska barn med låg risk vaccineras med dessa suboptimala, ofullkomliga, läckande och till stor del säkerhetsmässigt otestade vacciner som bara ger en potentiell möjlighet till skada. Vår åsikt är att vi nu måste införa ett hårt stopp för dessa vacciner/förstärkare. Vi måste be vaccinutvecklarna att ta itu med de skador som vi ser innan vi går vidare, och vi har faktiskt många alternativ för att hantera denna nödsituation. Vi behöver inte dessa vacciner. Det har vi aldrig gjort. Det är absolut nödvändigt att överväga andra alternativ än bara vaccinering t.ex. förebyggande av sjukdomar som inte är vaccinerade, t.ex. Tidig öppenvård. och tillgängliga nutraceuticals, t.ex. D-vitamin/kalcifediol, zink och profylaktisk ivermektin. 

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Anmälan till nyhetsbrev


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

10% Rabatt med kod: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formula för friskt hjärta och muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

sv_SESvenska