Hur man optimerar immunförsvarets hälsa

Raka råd för att optimera immunförsvarets hälsa: den verkliga lösningen.

Introduktion

Ditt immunförsvar är ditt verkliga försvar mot Covid-19, deltavarianten och alla infektioner.
WHO och andra gamla korrupta regeringar, institutioner, propagandister och medicinska licensorgan, tillsammans med skurkar som Bill Gates och Anthony Fauci, driver på munkavle, antisocial distansering, PCR-test, husarrest, stängning och förstörelse av företag och ekonomier, och särskilt driver de på sina experimentella biologiska injektioner, eller biologiska vapen, som inte är säkra och inte är effektiva. De ger aldrig de råd som verkligen räddar liv från infektionssjukdomar: hur vi optimerar vårt immunsystem.

NY START

Förra året delade vi kärnan i NEWSTART-programmet med Dr Nedley för att optimera immunhälsan.

Nutrion

Exercise

Wvatten (hydrering)

Soskimrande

Temperans (undviker immunförsvarsupprimerande medel som tobak och överdriven alkohol).

Air (gå ut och få frisk luft)

Rest (sömnkvalitet)

Trost i gudomlig kraft (andlig hälsa)

Här är en 13 minuter lång intervju med Dr Niel Nedley om NEWSTART från och med mars 2020: https://drtrozzi.org/2021/01/10/useful-advice-to-improve-your-immunity/

Råd för att optimera immunförsvaret från Världshälsorådet

Nu har vår globala ledstjärna, World Council for Health, publicerat detaljerade råd om immunförsvaret. WCH uppdaterar regelbundet hälsoinformationen, eftersom WCH:s läkare och forskare från hela världen ständigt forskar och förbättrar vår kunskap. Vi rekommenderar att du besöker resurserna rutinmässigt för att ofta få nya resurser och uppdateringar på www.worldcouncilforhealth.org

Dela knappar

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact

Våra allierade

sv_SESvenska