Dr Ros Jones Två minuter för att rädda barn

Dr Ros Jones MD FRCPCH har alltid stött vacciner, men inte dessa injektioner.

Introduktion

De kriminella koviderna är fortfarande inte nöjda, trots att deras tvångsinjektionskampanjer har dödat fler människor än årtionden av alla riktiga vacciner tillsammans. De vet att denna rekordhöga dödssiffra bara är början, eftersom det finns många fler negativa händelser som kommer att inträffa under månaderna och åren efter det att offren injicerats. För en omfattande undersökning av många av de sätt på vilka dessa injektioner skadar och dödar, och vad man kan förvänta sig på kort, medellång och lång sikt, klicka här: https://drtrozzi.org/2021/06/04/covid-vaccines-how-dangerous-are-they/

Nu vill de ha barnen.

Barnen har fått munkavle, förnekats, misshandlats mentalt, fängslats och terroriserats av den kovida agendan. De har statistiskt sett ingen risk för allvarliga sjukdomar på grund av covid, och inget av detta missbruk har varit vetenskapligt eller motiverat. Barn kan bara vara mikrobiologiskt säkra om de avslöjas, befrias, får naturlig mat, får leva, leka och utveckla ett friskt naturligt immunförsvar.

Vi rekommenderar denna läsning: https://drtrozzi.org/2021/10/07/children-should-be-freed-now-and-never-covid-injected/

Injektionerna är varken säkra eller effektiva: https://drtrozzi.org/2021/10/19/safe-and-effective-not/ 

Förvaltarna av den covidiska agendan är våldsamma brottslingar som man inte kan lita på: https://drtrozzi.org/2021/11/13/emergency-physicians-global-situation-report/

Den erfarna barnläkaren och mormodern Dr Ros Jones är ingen "antivaxare". Hon har alltid stött faktiska "vacciner" för både sin familj och sina patienter. Hon är dock starkt emot dessa injektioner som påtvingas mänskligheten och som nu riktas mot våra barn. Dr Jones redogör mycket kortfattat för sin sak här på 2 minuter och 18 sekunder. Tack för att ni läser, tittar och delar med er.

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Anmälan till nyhetsbrev


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

10% Rabatt med kod: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formula för friskt hjärta och muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

sv_SESvenska