Dr Mark Trozzi

Ärlig | Etisk | Läkare

Vad hände med Tiffany Dover?

RN saknas sedan han kollapsade på Pfizer Promo Event December 2020

I december 2020 kollapsade Tiffany Doves RN några minuter efter att ha fått en injektion när hon talade på sitt sjukhus vid ett evenemang för att främja Pfizers "Vaccine"-kampanj. Hon har varit försvunnen sedan dess. Minns du detta material där Tiffany Dover RN kollapsar efter att ha fått en injektion med Pfizers experimentella biologiska läkemedel Covid-19 år 2020, när hon filmade en reklamkampanj för injektionen?

Vad hände med TIffany? Svimmade hon verkligen? Lever hon?

I den här artikeln utforskar John Platinum Goss TIffanys försvinnande, hennes misstänkta död till följd av Pfizer-injektionen, massiv finansiering bakom kulisserna och en mörkläggning med höga insatser:

Dela knappar

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
sv_SESvenska