Vad hände med Tiffany Dover?

RN saknas sedan han kollapsade på Pfizer Promo Event December 2020

I december 2020 kollapsade Tiffany Doves RN några minuter efter att ha fått en injektion när hon talade på sitt sjukhus vid ett evenemang för att främja Pfizers "Vaccine"-kampanj. Hon har varit försvunnen sedan dess. Minns du detta material där Tiffany Dover RN kollapsar efter att ha fått en injektion med Pfizers experimentella biologiska läkemedel Covid-19 år 2020, när hon filmade en reklamkampanj för injektionen?

Vad hände med TIffany? Svimmade hon verkligen? Lever hon?

I den här artikeln utforskar John Platinum Goss TIffanys försvinnande, hennes misstänkta död till följd av Pfizer-injektionen, massiv finansiering bakom kulisserna och en mörkläggning med höga insatser:

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Anmälan till nyhetsbrev


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

10% Rabatt med kod: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formula för friskt hjärta och muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

sv_SESvenska