Dr Mark Trozzi

Ärlig | Etisk | Läkare

Läkare som arbetar med akutsjukvård i världen - rapport om den globala situationen

Introduktion

Under det senaste karibiska hälsotoppmötet ombads dr Mark Trozzi att ge en kort översikt över vår globala situation. Dr Trozzi redogör för de viktigaste fakta och analyser som gjorts under de senaste två åren och uppmanar till rättvisa, återupprättande av mänskliga rättigheter och rättsstatsprincipen. Vi hoppas att ni uppskattar tydligheten i dessa 10 minuter.  

Mer innehåll från toppmötet om hälsa i Karibien och Världshälsorådet för hälsa

Det fanns många andra utmärkta talare och diskussioner vid det karibiska hälsotoppmötet den 7-9 oktober 2021. Videorna finns i Världshälsorådets videobibliotek här:

Dela knappar

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
sv_SESvenska