Dr Mark Trozzi

Kriget mot sanningen med läkarna Paul Alexander och Mark Trozzi

Tack Iron Will och Strong and Free Canada för denna intensiva intervju med Dr Paul Alexander och Dr Trozzi.

Introduktion

Här diskuterar Dr Paul Alexander och Dr Mark Trozzi hur vetenskapen förtrycks, hur läkare och experter får munkavle, hur etiskt hederliga vetenskapsmän och läkare förföljs av agenter inom regeringen, läkar- och kirurgkollegier, universitet och andra institutioner. Vetenskapen är så tydlig. Alla som säger att dessa injektioner är "säkra och effektiva" är inkompetenta, ljuger eller både och.

Intervjun är full av personlig, politisk och vetenskaplig information. Den är också upplyftande; vi ger inte upp en tum av engagemang eller ärlighet till denna kriminella agenda.

Här är några citat från intervjun:  

Om hot från pressen (Dr. Alexander):

En reporter på Washington Post berättade för mig: "Vi arbetar som en grupp. När vi kommer till er [för våra artiklar] vet vi att det finns ett litet antal av er som kommer att begå självmord. Vi vet att ni kommer att ta ert liv. Det är en del av det hela. Vi kommer att bränna ner ert liv. När vi är klara med er kommer ni inte att kunna få ett jobb. Vi kommer att beröva dig ditt hem. Vi kommer att göra allt vi behöver för att göra dig till en fattiglapp. Och om du överlever allt detta kommer vi att skriva på ett sådant sätt att vi uppviglar någon sjuk galning att komma efter dig, förfölja dig och din familj och skada dig."

Om hjärntvätt av allmänheten (dr Trozzi):

"Vi vet alla vad masshypnos är, vi vet alla vilken typ av massiv psyop som har utförts på världen. Det är mer som en kult än ett samhälle nu."

Om deras engagemang för att kämpa för sanningen (Dr Alexander):

"Om de trodde att de skulle tysta mig, dr Trozzi, dr Phillips och dr McCullough, har de bara upplivad oss upp. Vi har bara börjat. Vi kommer att fortsätta så länge som det behövs och vi har en effekt. Så länge de är villiga att spela spelar vi."

Vi rekommenderar att du prenumererar på The Strong and Free Broadcast.

Iron Will är en av dagens bästa kanadensiska journalister. The Strong and Free Broadcast är oberoende av statlig finansiering och gör ett bra jobb med att lägga fram fakta på ett öppet sätt. Vi rekommenderar starkt att man prenumererar på deras Rumble-kanal för ocensurerad och ärlig journalistik, så som pressen är tänkt att vara.

Dr Paul Alexander: Attacken mot vetenskaplig oliktänkande blir allt brutalare

Vi har så mycket att tacka dr Paul Alexander för. Han har en doktorsexamen i epidemiologi och är en vetenskapsman i världsklass med ett mycket imponerande CV. Under hela kovid-eran har dr Alexander varit trogen fakta, noggrann inom vetenskapen och helt och hållet engagerad i att berätta sanningen för oss, oberoende av kovid-industrins och alla deras hantlangares agendapåtryckningar. Vi vill rekommendera en av hans publikationer om kriget mot sanningen: The Attack on Scientific Dissent Becomes ever more Brutal.

Trozzi-rapportenVi vill ge dig de bästa resurserna och uppmanar dig att anmäla dig till vårt nyhetsbrev via e-post.
Klicka på bilden för biljettinformation
Telegram
Twitter
Facebook
E-post
Skriv ut

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

Trozzi-rapportenVi vill ge dig de bästa resurserna och uppmanar dig att anmäla dig till vårt nyhetsbrev via e-post.

Bli först med att få information när Dr. Trozzi släpper en ny video eller artikel. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst ändra dina inställningar för meddelanden.

sv_SESvenska