Dr Mark Trozzi

Ärlig | Etisk | Läkare

Dr. Hodkinson vid evenemanget för Alberta Unity Project

Introduktion

Dr Roger Hodkinson är ständigt en av de stora hjältarna inom sanningsrörelsen för kovider i Kanada och internationellt. Hans medicinska kunskaper är djupgående, hans studier av covid är flitiga och noggranna och hans tal är klart, koncist och ärligt. Här är hans tal den 30 oktober 2021 vid Alberta Unity Project Event i Olds Alberta.

Trots det mörka ämnet får Dr Hodkinson fram några goda skratt när han förklarar ärlig vetenskap, ger korrekta hälsoråd och avslöjar de brott och övergrepp som vi utsätts för. (2o minuter)

Dela knappar

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.


Ao enviar este formulário, você está consentindo em receber e-mails de marketing de: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Você pode revogar seu consentimento para receber e-mails a qualquer momento usando o link SafeUnsubscribe®, encontrado na parte inferior de cada e-mail. Blockquote
sv_SESvenska