Dr. Hodkinson vid evenemanget för Alberta Unity Project

Introduktion

Dr Roger Hodkinson är ständigt en av de stora hjältarna inom sanningsrörelsen för kovider i Kanada och internationellt. Hans medicinska kunskaper är djupgående, hans studier av covid är flitiga och noggranna och hans tal är klart, koncist och ärligt. Här är hans tal den 30 oktober 2021 vid Alberta Unity Project Event i Olds Alberta.

Trots det mörka ämnet får Dr Hodkinson fram några goda skratt när han förklarar ärlig vetenskap, ger korrekta hälsoråd och avslöjar de brott och övergrepp som vi utsätts för. (2o minuter)

Dela knappar

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact

Våra allierade

sv_SESvenska