Dr Mark Trozzi

Ärlig | Etisk | Läkare

Att vinna mark

Quebec släpper mandaten, första svarare protesterar, juridiska insikter och ett skratt

Hur du försvarar dina rättigheter, jobb, affärer och utbildning

Juridisk hjälp i kampen mot de kovida brotten. Här är Will Doves nyligen publicerade intervju: "Hur du försvarar dina rättigheter, ditt jobb, ditt företag och din utbildning" med advokaten Marilyn Burns:

Provinsen Quebec i Kanada avskaffar vaccinationsskyldigheten för skolor och universitetspersonal:

Frihet över rädsla

First Responders' Protest lovar att bli en festlig och episk händelse. Det borde vara säkert att protestera tillsammans med polisen. Den äger rum den 6 och 7 november i Toronto. Detta står för att bli en av de mest befriande händelserna i Kanada sedan lanseringen av covidskandalen. Gör polisen, brandkåren och ambulanspersonalen sällskap med dem som vägrar att vara brickor för covidpredatorerna eller för deras politiska marionetters destruktiva mandat.

Här är en läkare som följer order:

Dela knappar

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
sv_SESvenska