Läkarna Alexander och Trozzi i direktsändning i morgon, med mera

Vaccine Choice Canada 4 november live-evenemang

Vaccine Choice Canada är värd för kostnadsfria live-evenemang online varje vecka med många av världens experter på allt som har med covid att göra, inklusive hälsa, vetenskap, behandling, brottslighet och korruption.

Det är en stor ära för mig att få vara gästtalare tillsammans med dr Paul Alexander på torsdag den 4 november kl. 19.00 EST. Vårt samtal kommer att börja med att handla om komplotten att injicera små barn med de farliga, obefogade covidinjektionerna, men jag är säker på att det kommer att få ett eget liv och bli informativt och underhållande trots det mörka ämne som vi alla står inför och kämpar mot. Var snäll och delta. Det är ett utmärkt tillfälle att ställa frågor och föra en dialog. Registrera dig här: https://vaccinechoicecanada.com/resources/vcc-live-calendar/

Här är en introduktion till Dr Alexanders och mitt arbete om ämnet sprutning av barn: https://drtrozzi.org/2021/10/07/children-should-be-freed-now-and-never-covid-injected/

Veckans Vaccine Choice-evenemang omfattar också en presentation i kväll kl. 19.00 av dr Peter Breggin, MD. Han har grundligt undersökt och rapporterat om de globala rovdjur som driver det kriminella kovidföretaget och deras korruption och brott mot oss alla. Han är författare till den mycket väl undersökta boken "Covid 19 and the Global Predators- We Are the Prey" (Covid 19 och de globala rovdjuren - vi är bytet). 

https://www.wearetheprey.com/

Du kan också anmäla dig till Breggins presentation här:

https://vaccinechoicecanada.com/resources/vcc-live-calendar/

Dr Alexanders senaste artikel till försvar för vetenskap och barn

Här är den senaste artikeln av den kanadensiske doktor Paul Alexander som fortsätter att arbeta outtröttligt för att informera och skydda kanadensare och världen:

https://childrenshealthdefense.org/defender/children-immune-priming-covid-vaccines-infection-transmission/

Här skriver Dr Alexander till försvar för barn som inte på något sätt bör få kovidinjektioner. Artikeln innehåller diskussioner om: 

  • Ursprunglig antigenisk synd, ett ämne som vi diskuterade kortfattat förra veckan. https://drtrozzi.org/2021/10/27/original-antigenic-sin-another-reason-to-stop-the-shots/
  • Effekten av Mareks sjukdom som innebär att de som inte injicerats, precis som många döda kycklingar i tidigare forskning, kan riskera att virus utvecklas i kropparna hos offren för injektion. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4516275/#pbio.1002198.ref002 (Vi kommer att utveckla denna information under den kommande veckan).
  • den verkliga starka naturliga immuniteten jämfört med den injektionsstimulerade farliga pseudoimmuniteten
  • Detta citat från virologen och immunologen Dr Brian Malone: "Tanken att om man har en arbetsplats där alla är vaccinerade kommer viruset inte att spridas är helt felaktig ... en total lögn ... de vaccinerade är faktiskt de "superspridare" som alla fick höra talas om i början av pandemin."
  • och Alexanders kraftfulla avslutande uttalanden: "Vad är det som pågår här? Detta handlar verkligen inte om "vetenskap". Jag utmanar alla folkhälsoansvariga att sätta sig ner med mig och mina vetenskapliga kollegor och förklara sin vetenskap. Debattera med oss. Visa oss vad ni tittar på för att komma fram till dessa mycket farliga uttalanden och beslut. Det kan sluta med att vi dödar många barn med dessa vacciner. Faktum är att inte "vi", utan "ni" - Fauci och Walensky och dr Francis Collins - kan komma att döda många av våra barn. Snälla, stoppa detta vansinne, ta ett steg tillbaka och fokusera på de sårbara och äldre där det finns risk. Lämna barnen ifred!"

Kom till Dr Alexander och mig själv på torsdag:

Slutligen, här är några utmärkta videor som vi vill dela med oss av idag.

Europaparlamentariker står upp för vår rätt till frihet efter att ha infört ett digitalt grönt certifikat i parlamentet

Det finns visserligen bra och etiska forskare och läkare i världen, men det finns också bra politiker. Här är några av dem som utan handskar försvarar Europas folk från Covids brott: Europaparlamentariker står upp för vår rätt till frihet efter att ha infört ett digitalt grönt certifikat för att komma in i parlamentet.

Iron Will-rapporten för den 1 november 2021

Strong and Free Canada är en av de bästa källorna till genuin undersökande journalistik om allt som rör kovider i Kanada. Iron Will utnyttjade ett av de bästa verktygen vi har mot auktoritära tyrannier: humor. I hans utmärkta Iron Will Report för den 1 november finns det 7 minuter av faktafylld och fräck rapportering. Detta innefattar en hänvisning till Dr Steven Pelechs laboratorierapport som visar att 90% av oss redan har en naturlig immunitet mot covid-19 (den verkliga immuniteten som fungerar och är säker).

Video visar aktuella brittiska uppgifter som visar att de så kallade "vaccinerna" är ett fullständigt misslyckande.

Den här tre minuter långa videon visar aktuella uppgifter från Storbritannien som visar att de så kallade "vaccinerna" är ett fullständigt misslyckande, och att det är de injektionsoffer eller så kallade "vaccinerade" som överför viruset i störst utsträckning, inte de "ovaccinerade". Det finns alltså ingen giltig motivering för "vaccinpass".

Dela knappar

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Dagligt nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact

Våra allierade

sv_SESvenska