Vem kämpar för kanadensarnas konstitutionella rättigheter?

Justice Center for Constitutional Freedom och de hjältar som de skyddar.

Tack till JCCF

Sedan 2010 har Justice Center for Constitutional Freedom funnits av en enda anledning: att försvara vår konstitution och frihet. De donatorer som stöder JCCF finansierar försvaret av konstitutionen och varje enskild kanadensisk medborgare.

Sedan starten av Criminal Covid Enterprise (CCE) har politiker, regeringar, medicinska licensorgan och många andra institutioner brutit mot konstitutionen och stadgan om rättigheter och friheter på en nivå som aldrig tidigare skådats i Kanada.

Människor som jag har stått upp för etik och mänskliga rättigheter, offrat hela våra inkomster och kämpat outtröttligt för att återföra sanning, medkänsla och rättsstatsprincipen till vårt land och världen. Vi har varit utsatta för ständiga attacker från CCE:s många tentakler.

Om det inte vore för JCCF och de fantastiska människor som stöder den skulle många av oss vara utan försvar. Eftersom vi förlorar våra inkomster på grund av de etiska ställningstaganden som vi gör skulle vi inte ha råd att försvara oss juridiskt. Vi är djupt tacksamma mot JCCF och deras givare.

Jag skulle inte kunna försvara mig mot CPSO:s attacker om det inte vore för JCCF. Jag kan berätta för er att JCCF är på riktigt. De befinner sig i den verkliga frontlinjen och försvarar våra rättigheter och friheter.

Här är några av de kanadensiska hjältar som kämpar mot Criminal Covid Enterprise och som försvaras av JCCF:

Dr Francis Christians tal vid det årliga evenemanget för George Jonas Freedom Award

Den 21 oktober 20210 höll JCCF det årliga evenemanget för George Jonas Freedom Award. Evenemanget genomfördes på Zoom på grund av de tyranniska låsningar som vi kämpar mot. Två stora talare vid evenemanget var Jay Bhattacharya från Stanford och min kära och respekterade vän Francis Christian. 

Dr Christian är kirurg, prisbelönt lärare och författare. Han var chef för programmet för kirurgisk humaniora och programmet för kvalitetsförbättring och patientsäkerhet vid University of Saskatchewan Medical School fram till juni 2021, då han offentligt förklarade det uppenbara, nämligen att människor bör informeras om riskerna och de eventuella fördelarna med de experimentella covidinjektioner som tvingas på kanadensarna. Förföljelsen började den dagen, men han har förblivit trogen sina värderingar och fortsatt att försvara kanadensarna, oavsett vad det kostar.

Dr Christian är också en ivrig historieforskare, särskilt när det gäller auktoritära diktaturer som Sovjetunionen, de maoistiska kinesiska kommunisterna, Nazityskland och andra. Hans tal vid detta JCCF-evenemang är djupt insiktsfullt, oförbehållsamt realistiskt och djupt inspirerande.

Det sägs att "den som inte känner till historien är dömd att upprepa den".

Tack, dr Christian, för att du delar med dig av den historiska bakgrunden till de aktuella brotten mot mänskligheten och de utmaningar vi står inför. 

Här är hela JCCF-evenemanget, som är utmärkt. Dr Christian presenteras vid 14:00 och hans tal börjar vid 16:12.

Om ni föredrar det, här är texten till Dr Christians tal

Om du vill veta mer om Dr. Christians bakgrund kan du klicka på knappen nedan:

Om du vill veta mer om Justice Center for Constitutional Freedom, söka deras hjälp eller stödja deras arbete kan du besöka:

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Anmälan till nyhetsbrev


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från . Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

10% Rabatt med kod: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formula för friskt hjärta och muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

sv_SESvenska