Viralvärdig meme, vetenskap, italienskt förtryck, en ädel domare och brott av CPSA

Vi har 5 snabba punkter att dela med oss av idag

Här är en som förtjänar att bli viral:

Ursprunglig antigenisk synd

Här är en kort artikel av Dr Trozzi som förklarar "Original Antigenic Sin"; ytterligare en anledning till varför injektionerna är en mycket dålig idé och bör stoppas nu!

Förhandsgranska

Här ska vi förklara det fenomen som kallas "antigenisk arvsynd". Virus utvecklas. Detta gäller även coronavirus. Det är därför vi på senare tid har den mycket smittsamma men minimalt farliga Deltavarianten. 

En persons immunitet mot en virusfamilj är mest kraftfull mot den första versionen eller "varianten" av viruset som personen möter. Deras immunitet mot följande virus i samma familj som de utsätts för är svagare. Om någons första exponering för ett virus, eller ett av dess antigener via immunisering, gäller en tidigare version av viruset, är immuniteten mot framtida versioner mindre robust och effektiv."

Ett budskap från det italienska folket

Här är ett meddelande som skickats från personer i Italien. De utsätts för övergrepp mot sina kroppar och kränkningar av sina grundläggande mänskliga rättigheter.

Meddelande från Italien

Kära vän,

Italien är en diktatur.

Från och med den 15 oktober har regeringen tvingat fram ett "grönt pass" för folket: om du inte är vaccinerad med två doser får du inte arbeta, inte gå på universitet, inga biografer, spa, gym, teatrar, långdistanståg och mycket mer! Allt detta handlar inte om covid, utan om social kontroll!

Vi gör motstånd, människor och arbetare blockerar hamnarna (Trieste, Genova, Ravenna, Ancona) och demonstrerar på gatorna. Det blir värre och värre för varje timme. De experimenterar med dessa totalitära restriktioner på oss, det kommer att komma till ditt land också om vi inte stoppar dem.

Låt världen få veta vad den italienska regeringen gör mot sitt eget folk! Lyssna inte på korrumperade mainstream media, vi kan skicka bilder och videor med den verkliga situationen.

Sprid gärna nyheten!
Vi behöver hjälp!
Är detta den värld du vill leva i?

Tack.

En ädel italiensk domare

Angelo Giorgianni står för folket och mot det gröna passet. Detta är uppfriskande!

"I dag kräver det suveräna folket rättvisa för alla dödsfall som de har orsakat, för de förluster som de har orsakat, för våra barn och för vårt lidande." - Angelo Giorgianni

Oetiskt beteende hos College Physicians and Surgeons of Alberta

CPSO är inte ensamma om att förfölja etiskt välinformerade läkare och inte heller om att vara medskyldiga till brott mot mänskligheten. Här följer välförtjänta anklagelser mot deras motsvarighet i Alberta, College of Physicians and Surgeons of Alberta. Flera läkare som vill vara anonyma på grund av CPSA:s förtäckta hot och advokater anklagar CPSA för djupt oetiskt beteende, inklusive brott mot Nürnbergkoden som utgör brott mot mänskligheten. Här är det detaljerade dokumentet.

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Anmälan till nyhetsbrev


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

10% Rabatt med kod: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formula för friskt hjärta och muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

sv_SESvenska