Dr Mark Trozzi

Ärlig | Etisk | Läkare

Original Antigenic Sin - ytterligare ett skäl att sluta med sprutorna

Hur tvångsinjektioner kan ge Covid ett evolutionärt övertag på mänskligheten

Introduktion till den ursprungliga antigena synden

Här ska vi förklara det fenomen som kallas "antigenisk arvsynd". Virus utvecklas. Detta gäller även coronavirus. Det är därför vi på senare tid har den mycket smittsamma men minimalt farliga Deltavarianten. 

En persons immunitet mot en virusfamilj är mest kraftfull mot den första versionen eller "varianten" av viruset som personen möter. Deras immunitet mot följande virus i samma familj som de utsätts för är svagare. Om en persons första exponering för ett virus eller en av dess antigener genom immunisering gäller en tidigare version av viruset, är immuniteten mot framtida versioner mindre stark och effektiv.

Den naturliga samutvecklingen av människor och virus

Barnets första exponering för en virusfamilj, t.ex. influensa eller coronavirus, är naturligtvis den aktuella eller senaste versionen av viruset. Ungdomar har därför av naturliga skäl bäst immunitet mot den yngsta eller nyaste versionen av viruset. Äldre människors immunsystem är mer förberedda och effektiva mot de äldre versionerna som de utsattes för i början av livet. De är mer mottagliga för nyare versioner.

Normalt sett utvecklas virus och människor sida vid sida, och de yngsta människorna blir mest immuna mot de senaste virusen.

I sällsynta fall kan en gammal version (eller "variant") av ett virus komma tillbaka många år senare, och paradoxalt nog är det de äldsta människorna som har bättre immunitet mot denna "gammaldags" variant som har kommit tillbaka. Influensapandemin 1957 var ett exempel på detta, och människor i 70-årsåldern hade den bästa immuniteten mot den, eftersom det var en variant som de hade utsatts för många år tidigare som barn.

Giltig kritik

Vi har relaterat många giltiga kritiska synpunkter på de nuvarande experimentella biologiska Covid-injektionerna som presenteras som "Covid 19 Vaccines". Dessa genetiska virusinjektioner utlöser mänskliga celler i offrens kroppar för att producera det giftiga spikproteinet från coronaviruset, vilket i sin tur utlöser försökspersonernas immunsystem för att producera antikroppar mot dessa spikproteiner. Det finns många problem med detta, som vi förklarat i tidigare arbeten:

https://drtrozzi.org/2021/06/04/covid-vaccines-how-dangerous-are-they/

Denna förståelse av ursprunglig antigenisk synd ger dock en annan allvarlig anledning till att dessa sprutor orsakar skada. Covid-19-viruset utvecklas, precis som alla virus. Människor injiceras med genetiska experiment, vilket leder till att deras kroppar producerar ett immunsvar mot den spikproteinproduktion som utlöses inom dem. Detta spikprotein liknar det som finns i den föregående versionen av SARS CoV2 som lanserades till allmänheten i slutet av 2019/början av 2020. Det är nu en gammal version av viruset. Det är inte deltavarianten.

Nu har CCE:s agenda för att injicera alla tagit en ännu mörkare vändning, och barn så unga som fem år är de nya målen. Detta är antingen missriktat eller ondskefullt.

https://drtrozzi.org/2021/10/07/children-should-be-freed-now-and-never-covid-injected/

Slutsats: Sluta ingripa i naturen.

Original Antigenic Sin är ett annat starkt skäl att sluta med dessa sprutor, särskilt för barn. Om dessa barn injiceras kommer deras immunförsvar nu att ha sin högsta nivå mot förra årets version av viruset, snarare än mot den aktuella versionen. Detta kommer att ge de evolverande virusen ett övertag på människor och hålla oss ett steg bakom deras utveckling.

Naturlig immunitet fungerar. Stoppa den hänsynslösa, högvinstdrivande ingreppet i naturen, inklusive skotten.

Rekommenderad vidare läsning

Här finns en bra artikel som ger mer information om Original Antigenic Sin:

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Stöd vårt uppdrag

Vi uppskattar verkligen dina donationer. Dina bidrag hjälper oss att upprätthålla våra alltmer varierande insatser, synliga och osynliga, för att återupprätta hälsa, värdighet, säkerhet och mänskliga rättigheter.

Dr Trozzis nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

sv_SESvenska