Hjälp en hjälte: Dr. Paul Alexander

Dr Alexander har gjort så mycket för oss alla, hjälper du honom att fortsätta sitt uppdrag?

En introduktion till Dr. Paul Alexander

Dr Paul Alexander är en epidemiolog i världsklass, och han har offrat mycket och ägnat otaliga timmar av sitt obevekliga arbete åt att återupprätta vetenskaplig sanning och integritet sedan det kriminella Covid Enterprise inledde sin kampanj mot mänskligheten i slutet av 2019. Genom att både vara medförfattare tillsammans med dr Trozzi och tillhandahålla sina oberoende artiklar till oss för distribution, tillsammans med sina många osynliga insatser, har han bidragit massivt till vår kollektiva kamp för rättvisa och återupprättandet av våra fria samhällen. Han har hjälpt oss alla, och det är dags att vi hjälper honom.

Här är de artiklar på drtrozzi.org som han har skrivit eller skrivit tillsammans med Dr. Trozzi, vilket bara är en bråkdel av hans hängivna arbete:

På grund av dr Alexanders faktabaserade vetenskapliga perspektiv om covid och hans vilja att berätta sanningen oavsett vad det kostar har hans karriär attackerats och han har arbetat rastlöst utan inkomst i ett år. Om vi kan samla in pengar till honom kommer det att hjälpa honom att fortsätta sitt arbete till gagn för oss alla.

Beskrivning av insamlingen

Av dr Paul Alexander

Kära stödjare av GiveSendGo, 

Jag är mycket ödmjuk över att nå ut och att jag kan få stöd. Jag är akademisk forskare och har varit involverad i COVID från pandemins början. Min bakgrund, expertis och erfarenhet är evidensbaserad medicin och forskningsmetodik, och den har jag samlat på mig under de senaste 20 åren. 

Jag var också tidigare biträdande professor vid ett kanadensiskt universitet, men de återkallade min utnämning på grund av mitt engagemang, nämligen att jag är en av pionjärerna för tidig öppen läkemedelsbehandling av COVID och att jag är emot COVID-vaccinet för barn eftersom det inte ger någon möjlighet till nytta utan endast möjlighet till skada. Risk-nytta-kalkylen snedvrider ett beslut mot vaccinet. På grund av min inställning till COVID har jag fått jobberbjudanden återkallade. Det bästa sättet att visa min ståndpunkt om COVID, mitt engagemang och vem jag är, är att läsa följande debattartiklar som jag har skrivit (jag har skrivit fler, men detta är ett exempel, inklusive denna banbrytande artikel tillsammans med dr Peter McCullough, dr Risch m.fl. om tidig behandling av COVID):

4 exempel på debattartiklar

  1. https://brownstone.org/articles/dear-pfizer-leave-the-children-alone/
  2. https://brownstone.org/articles/the-attack-on-scientific-dissent-becomes-ever-more-brutal/
  3. https://brownstone.org/articles/79-research-studies-affirm-naturally-acquired-immunity-to-covid-19-documented-linked-and-quoted/
  4. https://brownstone.org/articles/twenty-steps-to-end-the-madness/

2 publicerade artiklar om behandling

  1. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/33387997/
  2. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/34130113/

Med tanke på mina åsikter, som framgår av länkarna ovan, har mitt levebröd lidit en förödande skada, eftersom de går emot den allmänna uppfattningen. Jag kommer inte att låta detta avskräcka mig från att kämpa för människoliv, säkerhet och människors rätt att få informerade val så att de kan fatta sitt slutliga beslut. Jag är särskilt emot alla vaccinationsmandat och jag ger stöd till flera grupper av poliser, militärer och sjuksköterskor som vill utmana mandaten på laglig väg. Jag erbjuder min hjälp gratis. Jag kommer att fortsätta att skriva, forska och framträda på globala medieplattformar för att sprida sanningen om COVID så att individer kan göra informerade val.

Jag är mycket tacksam för all hjälp. Tack.

Dela knappar

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Dagligt nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact

Våra allierade

sv_SESvenska