Dr Mark Trozzi

Nanoelektriska teorier

Rice University 2016 Självsamlande grafen i elektromagnetisk påverkan

Kontroversen om grafenoxid

Vi uppskattade den varierande återkoppling vi fick på vår rapport från den 11 oktober där vi delade Dr Bothas påståenden och bilder från mikroskopiska analyser. Vissa läsare var glada över att vi äntligen diskuterade grafenoxid, eftersom de känner sig säkra på att detta är en del av jabben. Några, däribland en av mina mest respekterade kollegor, skrev dock ärligt att detta är "ren fiktion". Helt riktigt påpekade han att ämnet kan distrahera från biologiska element och effekter av injektionerna som vi är helt säkra på, vilket är mer än tillräckligt med bevis för att stoppa dessa injektioner omedelbart. Jag håller helt med min uppskattade kollega; med eller utan grafen, metallpartiklar eller andra rapporter om okända ingredienser i de ondskefulla injektionerna, finns det många skäl som vi är helt säkra på att stoppa injektionerna omedelbart.

Det är dock åtminstone ett intressant diskussionsämne. Så här kommer något som åtminstone är intressant, med en stor nypa salt: Tänk på konceptet med injicerbar grafenoxid som självmonterar sig till elektriska komponenter under elektromagnetisk påverkan. Är detta inget annat än en galen orealistisk futuristisk sci-fi-fantasi? Kanske, men betänk denna presentation från 2016 av teknik som i tysthet utvecklats under flera år före 2016.

Här presenterar Rice University grafen-nanorör som självmonterar sig under påverkan av den elektromagnetiska påverkan från en tesla-spole:

Observera att biomedicinsk teknik nämns som en tillämpning av denna teslafores av grafenmikrotubuli för mer än fem år sedan.

Kolnanotubuli är cyklindriska molekyler som består av upprullade ark av kolatomer i ett enda lager som kallas "grafen".

Om det finns kan det finnas skillnader mellan grafenoxid som många misstänker och vissa rapporterar att den finns i injektioner av kovider, och grafen i videon från Rice University 2016. Det elektromagnetiska fält som genereras av en teslaspole skiljer sig också från det redan aktuella spektrumet av elektromagnetisk strålning som kan genereras med hjälp av 5G-teknik för kommunikation och vapen. Denna forskning från Rice University som presenterades för mer än fem år sedan bör dock varna oss för att sådana förslag om en interaktion mellan injicerbart grafen och 5G-riktad EMF-strålning med riktad strålning inte reflexmässigt ska förkastas helt och hållet som en "långsökt, futuristisk, science fiction-fantasi".

För att citera Dorothy från Trollkarlen från Oz, "Toto, jag har en känsla av att vi inte är i Kansas längre."

Trozzi-rapportenVi vill ge dig de bästa resurserna och uppmanar dig att anmäla dig till vårt nyhetsbrev via e-post.
Click image for ticket details
Telegram
Twitter
Facebook
E-post
Skriv ut

1 kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

Trozzi-rapportenVi vill ge dig de bästa resurserna och uppmanar dig att anmäla dig till vårt nyhetsbrev via e-post.

Bli först med att få information när Dr. Trozzi släpper en ny video eller artikel. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst ändra dina inställningar för meddelanden.

sv_SESvenska