Dr Mark Trozzi

Dr Paul Alexander Attacken mot vetenskaplig oliktänkande

En god vetenskapsman, trogen sin etik, fortsätter att stå emot medicinskt tyranni.

Introduktion

Tack Dr. Paul Alexander

Vi har så mycket att tacka dr Paul Alexander för.

Han har en doktorsexamen i epidemiologi och är en forskare i världsklass med ett mycket imponerande CV. Under hela kovid-eran har dr Alexander varit trogen fakta, noggrann inom vetenskapen och helt och hållet engagerad i att berätta sanningen för oss, oberoende av kovid-industrins och alla deras hantlangares agendapåtryckningar.

Om du inte känner till Dr. Alexander, PhD, än: han har expertis inom undervisning i epidemiologi (klinisk epidemiologi), evidensbaserad medicin och forskningsmetodik. Han är tidigare professor vid McMaster University i evidensbaserad medicin, tidigare COVID-pandemirådgivare till WHO-PAHO i Washington D.C. (2020) och tidigare senior rådgivare för COVID-pandemipolicy vid den amerikanska regeringens Department of Health and Human Services (HHS) i Washington D.C. Han har gjort forskarstudier vid Oxford University i England, University of Toronto i Kanada, McMaster University i Kanada och York University i Kanada. Han är för närvarande en oberoende akademisk forskare och konsult.

Vad har universitet, medicinska licensorgan och regeringar gjort sedan den strategiska lanseringen av Covid-19?

Sedan den strategiska lanseringen av Covid-19 har universitet, medicinska licensorgan, regeringar och många andra institutioner blivit otroligt hängivna till den onda agendan. Läkare får munkavle på att inte föra någon debatt, att inte säga något, att inte förskriva säkra och effektiva behandlingar eller att inte stödja de kriminella tvångsinjektionskampanjerna. Dessa institutioner tolererar ingenting som inte passar in i de ovetenskapliga agendadrivna globalisternas mandat, injektioner och auktoritära befogenheter. De få läkare som har förblivit etiska, trogna mot vetenskapen och uttalat sig öppet, fråntas sina licenser och karriärer, samtidigt som de attackeras av dinosauriemedia. Det finns läkare och sjuksköterskor som lämnar sina karriärer och ansluter sig till de många offren för medicinsk apartheid, eftersom de vägrar att låta sig injiceras. Vetenskapen är tydlig, och korrekt informerade människor vill inte ha injektioner. 

Tänkta brott

Forskare förföljs också för att de helt enkelt tänker och talar ärligt. Många yrkesverksamma är nu medbrottslingar som underlättar de största brott mot mänskligheten som någonsin begåtts. Många gör detta för att skydda sina positioner och inkomster. De är dock kortsiktiga idioter. Bildligt talat håller de fast vid sina lyxsviter på ett kryssningsfartyg, samtidigt som de också bidrar till att sänka båten.

Ett hjältemodigt offer för sanningen

Dr Paul Alexander är ingen sådan fegis eller idiot. Han har studerat kovidvetenskap minutiöst, dragit solida vetenskapliga slutsatser och delat dem vitt och brett i sin strävan att hjälpa till att vägleda samhället tillbaka till hälsa. Ärliga medicinska och vetenskapliga experter ser till honom för att få insikter. Man skulle kunna förvänta sig att en sådan vetenskapsman och god man skulle få priser, hyllningar och ekonomiska bonusar. I stället har dr Alexander fått sin ställning som fast anställd och respekterad professor vid McMaster University uppsagd, för att han vågar lära oss alla riktig vetenskap och för att han delar med sig av sin ärliga expertanalys av kovideepidemiologin. Så under det senaste året har dr Alexander, på egen bekostnad och utan inkomst, arbetat outtröttligt för att upptäcka och dela med sig av många sanningar om covid. 

Okvalificerade och korrumperade byråkrater övervakar förföljelsen av stora forskare som Dr Alexander för att de vägrar att böja sig för den kovida agendan.

Nu ger vår hjälte oss denna djärva vetenskapliga och sociala analys av situationen: "Attacken mot vetenskaplig oliktänkande blir allt brutalare." Lägg märke till hur grundligt Dr Alexander ger referenser och stödjer alla sina vetenskapliga påståenden. Det finns bokstavligen ett ställe i artikeln där han ger mer än 100 referenser för detta påstående: "Det är och var de indirekta skadorna av de ineffektiva spärrningarna, som inte stoppade överföringen eller minskade antalet dödsfall, som orsakade mer skada, död och förtvivlan än själva viruset".

Han avslöjar den stora klyftan mellan å ena sidan vetenskap och sund hälsopolitik, och å andra sidan den skadliga lögnstyrda kovida agendan med inlåsning, munkorgar, tvångsinjektioner och vaccinpass som alla tvingas på oss.

Trots att han själv är ett offer för förföljelse och medicinsk apartheid står Dr Alexander fortfarande rakryggad, talar klarspråk, delar med sig av sanningen och försvarar andra modiga och ärliga forskare och läkare som gör detsamma.

Vi är tacksamma för Paul Alexander och tackar honom för att han har skrivit ännu en bra artikel: Attacken mot vetenskaplig oliktänkande blir allt brutalare

Trozzi-rapportenVi vill ge dig de bästa resurserna och uppmanar dig att anmäla dig till vårt nyhetsbrev via e-post.
Telegram
Twitter
Facebook
E-post
Skriv ut

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

Trozzi-rapportenVi vill ge dig de bästa resurserna och uppmanar dig att anmäla dig till vårt nyhetsbrev via e-post.

Bli först med att få information när Dr. Trozzi släpper en ny video eller artikel. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst ändra dina inställningar för meddelanden.

sv_SESvenska