Dr Mark Trozzi

Ärlig | Etisk | Läkare

Vaccinationerna fungerar inte men skapar asymtomatiska spridare

Dessa tvångsinjektioner är farliga men fungerar inte. De skapar till och med asymtomatiska spridare.

Introduktion

Tack till Covid Medical Network för denna resurs.

Jag vill tacka våra australiensiska läkarkollegor vid Covid Medical Network (https://cmnnews.org/) för att du delade med dig av en utmärkt artikel av Aaron Siri, som uppmärksammade mig på en nyligen genomförd studie av CDC och Wisconsin Health Department. Den har titeln "Shedding of Infectious SARS-CoV2 Despite Vaccination".

Vad denna publikation omfattar

Denna studie visar att personer som hade covid-symptom, oavsett om de injicerats med de så kallade vaccinerna eller inte, hade lika stor förekomst av hög virusbelastning och därmed lika stor sannolikhet att sprida viruset.

Studien går dock längre och visar att Covid-19-injektionerna ger ännu sämre resultat. När man tittade på virusbelastningen hos symtomfria personer hade de som påstods vara "vaccinerade" en mycket högre förekomst av hög virusbelastning i näsan (82% hos de "vaccinerade" jämfört med 29% hos de "ovaccinerade"). Det betyder att asymtomatisk spridning, som var ett överdrivet verktyg för skrämselpropaganda 2020, har blivit en mycket mer oroande realitet; men inte av de så kallade "ovaccinerade", utan snarare av de så kallade "vaccinerade". Förutom så många andra negativa effekter skapar dessa farliga experimentella biologiska Covid-injektioner asymtomatiska spridare.

Människor bör inte vara rädda för personer som inte injicerats om de inte ser sjuka ut, utan det är snarare troligt att injektionsoffren går omkring utan förkylningssymptom men sprider viruset.

Här är forskningen med titeln "Shedding of Infectious SARS-CoV2 Despite Vaccination" från CDC, University of Wisconsin, Wisconsin State Health Department och andra.

Hjälp med tolkning

Observera att du måste förstå innebörden av Ct-värdena när du tolkar denna studie. Detta avser PCR-analys. Som läsaren troligen är medveten om är den falskt positiva bluffen med PCR-"tester" ett resultat av det faktum att om man kör tillräckligt många cykler kommer man att generera tillräckligt med genetiskt material för att detektera en del coronavirus-RNA i praktiskt taget alla prov. I samband med den undersökning som vi diskuterar här har PCR dock en viss giltighet. Ett lågt Ct-värde innebär att färre cykler behövdes för att generera påvisbart viralt RNA. Ett lågt Ct-värde innebär alltså att det fanns mer viralt material i patienternas prov och att det därför krävdes färre replikationssekvenser för att generera påvisbart viralt RNA.

Giltigheten av denna vetenskapliga användning av PCR-tekniken undergräver inte vår insikt om att laboratorier runt om i världen som använder höga tröskelvärden för att generera "positiva tester" är bedrägliga och fortsätter att användas för att upprätthålla omotiverade påståenden om en "pandemi", upphäva mänskliga rättigheter, missbruka allmänheten, förstöra kulturer och ekonomier och driva människor till dessa ondskefulla injektioner som Covid Enterprise är besatt av att injicera i alla.

Andra relevanta texter

Här är den juridiska experten Aaron Siris utmärkta artikel med titeln "Study Destroys Justification for Vaccine Mandates" (https://aaronsiri.substack.com/p/study-destroys-justification-for) som också granskar Wisconsinforskningen och innehåller hans juridiska insikter om den omotiverade kränkningen av mänskliga rättigheter. Aaron Siri hänvisar oss också till: en CDC-studie om ett utbrott i Massachusetts (https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/34351882/), där 74% av de sjuka personerna hade varit "fullt vaccinerade", och de så kallade "vaccinerade" personerna hade högre virusbelastning i näsan, samt studier från Israel (https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/34596015/) och Finland, som visar på höga nivåer av smittspridning bland maskerade och så kallade dubbelvaccinerade personer.

Slutsats

Sluta med injektionerna! Ta hand om din hälsa och ditt immunförsvar! Kräv tillbaka och återupprätta mänskliga rättigheter och friheter! ha tillgång till säker och effektiv prevention och behandling av coronavirusinfektioner: https://worldcouncilforhealth.org/resources/early-covid-19-treatment-guidelines-a-practical-approach-to-home-based-care-for-healthy-families/

Dela knappar

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact
sv_SESvenska