Dr Mark Trozzi

Ärlig | Etisk | Läkare

Ivermectin, Joe Rogan och skyldiga marionetter i medierna.

Joe Rogan fick nyligen covid och återhämtade sig snabbt.

Joe mår bra efter behandling med ivermektin och flera läkemedel.

"Avmaskningsmedel för hästar"

CNN, som är en del av Criminal Covid Enterprise, hävdade att han tog "hästavmaskningsmedel" och förlöjligade behandlingen. Det är en del av deras uppgift att leda massorna till slakt.

Joe Rogan konfronterade CNN:s medicinska spinnmaster Dr Sanjay Gupta i en personlig intervju som är värd att titta på. Liksom CBC i Kanada har CNN i USA bidragit till att döda många människor genom att sprida falsk negativ information om ivermektin. Ivermectin är ett av de grundläggande läkemedlen i framgångsrika behandlingsprotokoll för covid-19 och alla dess varianter. Detta beror på ivermektins säkra men djupgående antivirala egenskaper som fungerar på olika typer av virus, inklusive coronavirus. Genom att blockera korrekt behandling gör sig dessa propogandister skyldiga till att orsaka onödigt lidande och död.

 Ivermectin har kraftigt och skrupellöst bekämpats av det kriminella kovidföretaget. Detta beror på att det ger en utväg för massorna som drivs till farliga skändliga injektioner som dessa psykopater vill tvinga in i oss alla.

Denna dubbelt mordiska skuld gäller alla deltagande aktörer inom media, regeringar och institutioner. De blockerar korrekt och säker behandling och tvingar fram farliga oönskade injektioner.

Detta är en genomgång på en minut.

Här är det två och en halv minut långa klippet:

CNN-marionetter försöker dölja sina spår

Här är två av de många mediala marionetter som försöker dölja sina spår. Det är CNN:s Don Lemon och dr Sanjay Gupta. Gupta hävdar att det inte finns några bevis för att ivermectin fungerar. Enligt vår åsikt bör dessa två, liksom många andra skyldiga, lagligt hängas för sina brott.

I motsats till vad de hävdar:

Dela knappar

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
sv_SESvenska