Är du trött på att bli lurad?

Delta i direktsändning utan redigering av Världshälsorådets generalförsamlingsmöten

Om

Det är svårt att inte känna sig illamående när man lyssnar på människor som Dr Tedros från Världshälsoorganisationen, Dr Tam från Trudeau-regimen och de många andra medbrottslingar till det kriminella kovidföretaget som sitter i regeringar och institutioner runt om i världen. De förespråkar lögner och propaganda. De manipulerar allmänheten till att tjäna sina globalistiska överordnade. Det finns ett djupt korrupt förhållande mellan centralbankerna, de stora läkemedelsbolagen, Bill Gates, Anthony Fauci, Världshälsoorganisationen och många köttmarionetter som är installerade i regeringar och institutioner runt om i världen. De bryter flagrant mot mänskliga rättigheter, tvingar fram farliga injektioner, hindrar säkra behandlingar och förtrycker alla ärliga experter som motsätter sig deras skändliga agenda.

Det är därför jag ägnar mycket av min tid och energi åt Världshälsorådet. Världshälsoorganisationen håller på att bygga upp en ärlig institution, fri från inflytande från företag, finanser och regeringar. Vi har ett uppdrag att navigera en bättre väg framåt för mänskligheten.

Varje måndag samlas WCH:s generalförsamling. Den består av mer än femtio medlemsorganisationer från länder runt om i världen. Vi hör expertutlåtanden från forskare, läkare, jurister och andra. Vi överväger forskning, teorier och perspektiv. Nya anslutna medlemmar presenterar sig. Vetenskapliga, medicinska och juridiska kommittéer rapporterar till generalförsamlingen. 

För mig är WCH:s generalförsamlingar höjdpunkter varje vecka som jag aldrig vill missa. Jag lär mig så mycket där av hjältar från hela världen inom den kovida sannings- och etiska rörelsen.

Våra gästtalare är inte kontrollerade. Vi överväger vad de presenterar. Vi behöver inte hålla med om allt som presenteras. Vi tror på frihet att tänka, konstruktiv dialog och debatt. Det är genom denna process, opartisk forskning och överläggningar, som World Council for Health skapar ärlig hälsoinformation för allmänheten och arbetar på olika fronter för att återupprätta människors hälsa och mänskliga rättigheter, som har lämnats i spillror av det kovida företagets brott.

Veckomötena börjar klockan 15.00 EST-tid (Toronto), vilket är 20.00 BST (London, England) eller 12.00 PST (Los Angeles, USA). Kontrollera världsklockorna för att se till att du vet mötestiden i din tidszon.

Nu kan du vara med och sitta på första parkett vid dessa spännande veckomöten med Världshälsorådets generalförsamling. Detta är en del av WCH:s verkliga öppenhetsmodus operandum.

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Anmälan till nyhetsbrev


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

10% Rabatt med kod: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formula för friskt hjärta och muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

sv_SESvenska