Dr Mark Trozzi

Ivermectin fungerar fortfarande; lärare avslöjar skolans indoktrinering; nunna avslöjar de kriminella koviderna.

Indiens regering förklarar den mest befolkade staten officiellt fri från koviditet

Ingenting hindrar att man upprätthåller en falsk pandemi och tvingar människor till misslyckade och farliga injektioner, som billiga, säkra och effektiva behandlingsprotokoll som fungerar. De inkluderar ivermectin. Här berättar en riktig journalist sanningen och gör den underhållande:

Angela Bittinger avslöjar indoktrinering i utbildningssystemet

Angela Bittinger är en erfaren historielärare från delstaten New York. I detta korta offentliga anförande avslöjar hon det utbildningssystem som har blivit en indoktrinationsmaskin för radikala vänsterextremister och New Yorks skolstyrelses roll när det gäller att tvinga fram en obetingad efterlevnad av det kriminella kovida företagets agenda.

Moder Miriam avslöjar den globala kabalen och dess kriminella medbrottsling, påven Franciskus.

Slutligen, här är ett fantastiskt 5-minuters klipp där den respekterade nunnan Mother Miriam delar med sig av sina insikter om de kovida stötarna, den globala kabalen som söker absolut världsherravälde genom den kovida agendan, och deras medbrottsling påve Franciskus. Katoliker och alla goda människor, se upp! 

Trozzi-rapportenVi vill ge dig de bästa resurserna och uppmanar dig att anmäla dig till vårt nyhetsbrev via e-post.

Hjälp till att sprida ordet:

Telegram
Twitter
Facebook
E-post
Skriv ut

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

sv_SESvenska