Hjälp för dem som injicerats och skydd för dem som inte injicerats.

"Att hålla sig frisk efter Jab" från WCH och kontrollgruppen.

Världshälsorådet har publicerat "A Practical Approach to Keeping Healthy After Your Covid-19 Jab". Vi rekommenderar inte Covid-injektioner till någon, men vi har alla familj, vänner och nära och kära som har tvingats och injicerats. Dessa injektioner innebär många nya hälsoutmaningar eftersom de har flera mekanismer för toxiska effekter. Många av de etiska vetenskapliga och medicinska grupper som sammanträder i Världshälsorådet är involverade i laboratorie- och klinisk forskning för att studera och söka lösningar på de dåliga effekterna. Även om vi har att göra med en helt ny samling iatrogena sjukdomsprocesser behöver människor hjälp nu. Här finns några aktuella insikter och riktlinjer. Mer material och uppdateringar kommer att följa från WCH, inklusive införlivande av naturliga och växtbaserade läkemedel inom en vecka. Dela gärna med dig av denna information, särskilt till personer som redan står inför effekterna av dessa ämnen i sina kroppar, eller personer som tar hand om andra som gör det. För människor som är tveksamma till att låta sig injiceras bör denna mycket konservativa publikation också tjäna som en varning för de mycket verkliga faror som döljs när den covidiska agendan fortsätter.

Att gå med i kontrollgruppen

CCE och deras propogandister demoniserar dock de "ovaccinerade" och främjar hatet mot dem bland offren för tvångsinjektioner. Vår ståndpunkt är inte den motsatta. Människor har ljugits för, manipulerats, skadats på så många sätt under de senaste 19 månaderna och slutligen injicerats i strid med Nürnbergkodexen och andra källor till medicinsk etik. Vi vill hjälpa dem. Det är dumt att falla för den agenda som delar upp de "vaxxade" mot de "icke-vaxxade". Vi är snarare alla offer för dessa brott och bör enas mot de som utför dessa handlingar.

För de av oss som inte har injicerats och som vill fortsätta att göra det; vetenskapen behöver oss! Vi är kontrollgruppen. I bästa fall är injektionskampanjerna kliniska farmakologiska prövningar. Försök eller experiment kräver en behandlingsgrupp och en kontrollgrupp. Annars finns det inget att jämföra och vetenskapen saknas. Men om regeringar och institutioner driver på för att 100% av befolkningen ska injiceras finns det ingen kontroll. Vi har inget sätt att jämföra människors hälsa med och utan injektioner. Kontrollgruppen, de icke-injicerade, är nödvändig för att observera eventuella fördelar och skadliga effekter av injektionerna. I avsaknad av en kontrollgrupp skulle människor till exempel kunna luras att tro att sjukdom och död till följd av injektionerna beror på något annat, till exempel deltavarianten, eller något nytt patentbelagt virus, PCR och injektionsindustrin.

Se till exempel: https://drtrozzi.com/2021/08/examining-the-delta-variant/ 

Så hjälp vetenskapen samtidigt som du väljer att inte bli injicerad. Gå officiellt med i kontrollgruppen. Registrera dig och skriv ut ditt foto-ID-kort för kontrollgruppen där det står att du "inte får vaccineras".

Dela knappar

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Dagligt nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact

Våra allierade

sv_SESvenska