Juridiska råd för att inte injiceras och förbli fri

Introduktion

Dessa injektioner är inte vacciner och de förhindrar inte infektion eller överföring av coronavirus. Ändå tvingas människor med hjälp av kränkningar av de mänskliga rättigheterna att acceptera tvångsinjektioner.

En amerikansk jurist har delat med sig av utmärkta råd om hur man kan hantera arbetsgivare eller andra institutioner som försöker tvinga dig till injektionsunderkastelse under hot om att kränka dina mänskliga rättigheter, t.ex. friheten att försörja dig eller att röra dig fritt i samhället.   

Vi hoppas att du finner dessa juridiska insikter användbara för att skydda dig själv.

OM DIN CHEF HOTAR DIG MED AVSKED OM DU INTE VACCINERAR DIG, VÄGRA INTE:

Hemligheten är att INTE vägra att ta emot en jab och att inte skriva under något!

Från en advokat:

Om du tvingas till Vax för att behålla ditt jobb, kan du hantera det på följande sätt. (Villkorligt godkännande)

Hemligheten är att INTE vägra att ta emot den.

"Jag skriver med anledning av frågan om ett eventuellt vaccin mot kovider och min önskan att få fullständig information och en bedömning av ALLA fakta innan jag går vidare. Jag skulle vara mycket tacksam om ni kunde tillhandahålla följande information i enlighet med lagstadgade rättsliga krav.":

 1. Kan ni ange vilken rättslig status ett vaccin har och om det är experimentellt?
 2. Kan ni ge detaljer och försäkringar om att vaccinet har testats fullständigt, oberoende och noggrant mot kontrollgrupper och om resultaten av dessa tester?
 3. Kan du ge mig hela innehållsförteckningen i det vaccin jag ska få och om något av det är giftigt för kroppen?
 4. Kan du ge mig en fullständig information om alla biverkningar som har varit förknippade med detta vaccin sedan det infördes?
 5. Kan du bekräfta att det vaccin som du förespråkar INTE är en experimentell mRNA-genförändrande behandling?
 6. Kan ni bekräfta att jag inte kommer att utsättas för något tvång från er som mina arbetsgivare, i enlighet med Nürnbergkodexen?
 7. Kan ni ge mig information om den sannolika risken för dödsfall om jag skulle råka ut för Covid 19 och om sannolikheten för återhämtning?
 8. Kan du ge mig råd om vaccintillverkaren är ansvarig om jag skulle få några biverkningar? Om tillverkaren inte är ansvarig, kommer det företag som jag för närvarande är anställd hos att vara ansvarigt och ansvarig eftersom det är deras krav att jag ska få vaccinet för att kunna fortsätta min anställning?

När jag har fått all ovanstående information och är övertygad om att det inte finns något hot mot min hälsa, accepterar jag gärna ditt erbjudande att ta emot behandlingen, men med vissa villkor - nämligen att:

 1. Ni bekräftar skriftligen att jag inte kommer att lida någon skada.
 2. När detta accepteras måste erbjudandet undertecknas av en fullt kvalificerad läkare som tar fullt juridiskt och ekonomiskt ansvar för eventuella skador på mig själv och/eller för eventuella interaktioner av behörig personal i samband med dessa förfaranden.
 3. Om jag skulle vara tvungen att tacka nej till erbjudandet om vaccination, kan ni bekräfta att det inte kommer att äventyra min ställning och att jag inte kommer att drabbas av fördomar eller diskriminering till följd av detta?

Jag vill också påpeka att mina oförytterliga rättigheter är förbehållna.

Poängen är att om de INTE kan tillhandahålla denna information har du INTE vägrat.

Lite komik av JP Sears

Om du inte har sett den ännu, tror vi att du kommer att gilla denna insiktsfulla parodi från JP Sears.

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Anmälan till nyhetsbrev


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

10% Rabatt med kod: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formula för friskt hjärta och muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

sv_SESvenska