Dr Mark Trozzi

Ärlig | Etisk | Läkare

Den kommande pandemin hos de "vaccinerade"

Låt dig inte luras. Förstå de verkliga orsakerna till dagens tragedier

Introduktion

Bedrägeri och missbruk av allmänheten är utbrett. Minns de bevis som vi presenterade förra veckan om den aktuella bluff som pågår i Kanada och många andra länder. för att skapa den falska berättelsen att nuvarande sjukdomar finns hos de "obevuxna" och att varianter orsakas av de "obevuxna". Detta är en absolut lögn!

Här avslöjar doktor Paul Alexander, doktor i epidemiologi, och doktor Mark Trozzi, läkare, den verkliga vetenskapen. Låt dig inte luras och manipuleras. Dela gärna detta material för att motverka den desinformationskampanj som används för att tvinga alla till injektioner och demonisera oskyldiga människor som har motsatt sig de påtvingade injektionerna och blivit offer för medicinsk apartheid. Regeringar bygger "isoleringsläger", demoniserar människor som vägrar injektion, blockerar säkra behandlingar och lurar allmänheten att acceptera dessa dödliga injektioner. Etiska och informerade forskare och läkare riskerar allt för att avslöja sanningen, rädda liv och motverka det kriminella Covid-företagets brott. Hjälp dem att sprida sanningen. 

Den kommande verkliga pandemin hos de "vaccinerade"

Dela knappar

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.


Selle vormi esitamisega annate nõusoleku saada turundussõnumeid aadressilt: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Võite igal ajal tühistada oma nõusoleku e-kirjade saamiseks, kasutades iga e-kirja lõpus olevat SafeUnsubscribe® linki. E-kirju teenindab Constant Contact
sv_SESvenska