Den kommande pandemin hos de "vaccinerade"

Låt dig inte luras. Förstå de verkliga orsakerna till dagens tragedier

Introduktion

Bedrägeri och missbruk av allmänheten är utbrett. Minns de bevis som vi presenterade förra veckan om den aktuella bluff som pågår i Kanada och många andra länder. för att skapa den falska berättelsen att nuvarande sjukdomar finns hos de "obevuxna" och att varianter orsakas av de "obevuxna". Detta är en absolut lögn!

Här avslöjar doktor Paul Alexander, doktor i epidemiologi, och doktor Mark Trozzi, läkare, den verkliga vetenskapen. Låt dig inte luras och manipuleras. Dela gärna detta material för att motverka den desinformationskampanj som används för att tvinga alla till injektioner och demonisera oskyldiga människor som har motsatt sig de påtvingade injektionerna och blivit offer för medicinsk apartheid. Regeringar bygger "isoleringsläger", demoniserar människor som vägrar injektion, blockerar säkra behandlingar och lurar allmänheten att acceptera dessa dödliga injektioner. Etiska och informerade forskare och läkare riskerar allt för att avslöja sanningen, rädda liv och motverka det kriminella Covid-företagets brott. Hjälp dem att sprida sanningen. 

Den kommande verkliga pandemin hos de "vaccinerade"

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Anmälan till nyhetsbrev


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från . Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

10% Rabatt med kod: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formula för friskt hjärta och muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

sv_SESvenska