Dr Mark Trozzi

Ärlig | Etisk | Läkare

Okanagan Health Professionals; Sanningen i detalj

Upplysta hälsovårdare från Okanagan lägger fram sitt andra öppna brev till BC-regeringen och ignoreras.

Introduktion

Även om många läkare i Kanada har underkastat sig regeringar och institutioner som fortsätter att vrida armen om
medborgare som ska injiceras och läkare och sjuksköterskor som tyst samarbetar; det finns utbildade, etiska och modiga läkare och andra som gör sin läxa och
följa sina eder. 
En sådan grupp är Okanagan Valley Health Professionals, som publicerade ett öppet brev till Dr. Bonnie Henry, Adrian Dix, och premiärminister John Horgan från regeringen i British Columbia, Kanada, den 12 september. (Klicka här)och ett andra öppet brev till samma mottagare förra veckan, den 6 oktober 2021. (Klicka här)

"Breven är extremt detaljerade och välrefererade; trots 19 månader och tusentals timmars forskning tycker jag fortfarande att breven är mycket lärorika."

Dr Trozzi

Här kan vi se att det finns en del etiskt briljanta läkare och yrkesverksamma personer i detta land som är mycket studerade och försöker mycket hårt att korrigera de vilsna regeringarna, stoppa brotten mot mänskligheten och återupprätta de mänskliga rättigheterna. Tyvärr har BC-regeringen inte ens brytt sig om att svara, utan fortsätter sina kovida brott utan ånger. Här är ett Thanksgiving-meddelande till kanadensarna från de hedervärda Okanagan Health Professionals.

Glad Thanksgiving-brev från Okanagan Health Professionals

Glad Thanksgiving till dig och dina familjer. 

Det senaste "öppna brevet" från Okanagan Health Professionals av den 6 oktober 2021 finns bifogat. Detta brev finns också på Canada Health Alliance webbplats - https://canadahealthalliance.org/open-letter-to-dr-henry-mr-dix-mr-hogan-attorney-general-eby-6-october-2021/och är en uppföljning av vårt första "öppna brev" som släpptes den 9 september 2021. Vi har inte fått något svar på det första öppna brevet. 

Detta nya "öppna brev" är ett bevis på följande:

Covid-19-injektioner har nu visat sig vara giftiga och skadliga.

Allvarliga biverkningar och dödsfall till följd av Covid-19-injektioner överstiger alla "andra" vaccinskador under de senaste 30 åren tillsammans.

Covid-19-injektionerna förebygger INTE att smittas eller överföra viruset.

Vår regering manipulerar och förvränger Covid-19-fallen, statistiken och ändrar definitionerna av vaccinerade och ovaccinerade.

Hälsovårdsmyndigheterna lär våra barn hur de ska bli "vaccinerade" och dölja sin medicinska information från sina föräldrar.

Säkra och effektiva tidiga behandlingar finns tillgängliga, men de förtrycks, förbjuds och bestraffas av dem som rekommenderar eller använder dem.

Andra länder har stoppat eller kräver också att Covid-19-mandaten omedelbart ska upphöra.

Vi fortsätter att öppet kräva att vår regering stoppar de "vaccin"-krav och andra restriktioner som påtvingas oss, vilket har gjorts i andra länder som Norge, Sverige, Danmark, Ryssland och många andra.

Bristen på svar från vår regering är förbryllande. Vi kan inte längre vänta på dem. Vi behöver alla människor som står upp och håller vår regering ansvarig. Det bifogade uppföljningsbrevet är nu riktat till våra patienter, vänner, familjemedlemmar och media. Vi ber om stöd, förståelse och solidaritet när vi hänvisar till många studier och relaterade bevis som döljs för de stora medierna och därmed förtrycks.

Dela detta brev och den otroligt viktiga informationen som det innehåller med alla.

Med vänliga hälsningar,

Hälsovårdspersonal i Okanagan

Brev från Okanagan Health Professionals:

Dela knappar

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
sv_SESvenska