Dr Mark Trozzi

Ärlig | Etisk | Läkare

Dr Bothas chockerande mikroskopiska analys

Allvarliga skador på blodkroppar hos injektionsoffer och mikroskopiska högteknologiska metallföremål i injektionerna.

Introduktion

Dr Trozzi: Jag har just deltagit i ett exceptionellt tredagars onlinetoppmöte, The Caribbean Health Summit 2021. Det var mycket välbesökt och många av världens främsta experter på Covid höll utmärkta presentationer. Vi hoppas att hela videobiblioteket från det karibiska hälsotoppmötet snart kommer att vara klart, eftersom det finns mycket för oss att dela med oss av.

En av presentationerna var den av Dr Zandre Botha. Hon har undersökt blodet från många människor i mikroskop efter att de fallit offer för de påtvingade och felinformerade biotekniska Covid-injektionerna som kriminellt säljs som "Covid-vaccin", vilket vi vet att de inte är.   

Dr Bothas mikroskopiska resultat är skrämmande!

För det första observerar hon konsekvent extrema skador på de röda blodkropparna hos alla injektionsoffer. Hon noterar att det bildas staplade rouleaux. Detta vi beskriven i juni Stacked rouleaux är en extrem form av skada på röda blodkroppar, som gör att de klistrar ihop, inte längre kan transportera syre effektivt och täpper till små blodkärl, vilket bidrar till dödliga blodproppar.

För det andra fick dr Botha ett säkert prov av en av covidinjektionerna. En mikroskopisk undersökning av detta avslöjade de oorganiska elektrotekniska elementen i dessa biovapeninjektioner. Vi har förstått att Big Bad Pharmas reservskäl för att hemliga ingredienser i cocktails injiceras i oskyldiga människor är att deras "produkt innehåller immateriella rättigheter som de har rätt att skydda". Minns ni den "mystiska ingrediens" som vi letade efter i dr Trozzis omfattande artikel från juni 2021 med titeln: Hur farliga är Covid-"vacciner"?

Dr Bothas presentation från toppmötet i Karibien är ännu inte tillgänglig, men här är andra presentationer som hon nyligen har gjort och som visar samma mikroskopiska resultat.

Aldrig tidigare sett: Blodläkare avslöjar HORRIFIC FUNKTIONER efter att ha undersökt ampuller

Vi upptäcker att injektionerna är värre än vi trodde.

Vi har upptäckt att injektionerna är ännu värre än vad vi trodde, vilket redan var hemskt. Under tiden fortsätter förrädiska politiker, som Kanadas Trudeau, och korrumperade chefer för så många institutioner runt om i världen att tvinga dem på folket och demonisera de människor som vägrar att låta sig injiceras och som i stället blir offer för medicinsk apartheid och förlorar sina jobb, hem och mer frihet. Det är övergrepp, massmord och högteknologisk kroppsinvasion.

Dessa elektrotekniska självmonterande delar av injektionerna verkar vara det kriminella covidföretagets djävulska hackning av människokroppen.

Jag delar dr Bothas passionerade vädjan om att människor ska förkasta dessa injektioner, även under den medicinska apartheidens tyranniska stövlar. Vi måste framför allt skydda barnen inför förtryckande och förrädiska politiker som Kanadas Trudeau, som just har förbjudit kanadensare som är 12 år och äldre att resa inom Kanada, fly från Kanada, tjäna sitt uppehälle eller delta i samhället, om de inte låter sig injiceras:

https://www.jccf.ca/trudeau-bans-the-unvaccinated-from-leaving-the-country-and-from-earning-a-living/

Stöd organisationer som kämpar mot detta, som Justice Center for Constitutional Freedoms i Kanada.

Rättvisa är botemedlet mot Covid

Botemedlet mot covid är rättvisa. Vi får inte underkasta oss och vi måste hjälpa varandra att överleva den medicinska apartheidens hårda förtryckartid. Vi ber att de många medbrottslingarna till Covid-kraschen snart skall avlägsnas från sina ämbeten och placeras i fängelseceller i väntan på snabba rättegångar för brott, varav många, som till exempel förräderi, kräver dödsstraff. De begår helt klart brott mot mänskligheten.

Låt oss slutligen fundera på vad dessa mikroskopiska, självsammansatta elektrotekniska enheter, som injiceras i massvis i oskyldiga människor, har för funktion. Naturligtvis är de mycket onaturliga och dåliga för allas hälsa. Men det måste finnas mer än så.

Låt oss kort avvika från detta. Minns ni mars 2020 när vi alla först låstes in i "två veckor för att plana ut kurvan". Endast "viktiga arbetstagare" fick gå till sitt arbete. Märkligt nog omfattade "viktiga arbetare" bland annat besättningar som installerade 5G-torn med stor hastighet och intensitet i städer runt om i världen, inklusive Kanada. Kan det finnas någon växelverkan mellan 5G:s elektromagnetiska signaler och de självmonterande elektrotekniska partiklar som sprutas in i de intet ont anande oskyldiga massorna?

Tänk på dessa:

Grafenoxid animerad av EMR från mobiltelefoner

Självmontering av grafenoxid

Vi har mer forskning att göra

Det är uppenbart att vi har mycket mer forskning och arbete att göra i detta ämne. För tillfället, när vi redan försöker hjälpa injektionsoffren från de många biologiska giftiga effekterna som giftiga spikproteiner, antikroppsberoende förstärkning, infertilitet, autoimmuna sjukdomar med mera, måste vi också överväga det mycket sannolika sambandet mellan två aspekter av detta vapen- och kontrollsystem, nämligen dessa mikroskopiska elektrotekniska element i injektionerna, och de giftiga 5G-fälten som byggs upp runt omkring oss. Vi kommer att utforska och diskutera detta mycket mer framöver. Att vägra att ge injektionen är självförsvar. Att avväpna 5G-tornen är också självförsvar, och det borde ärligt talat vara polisens uppgift och en grundläggande rättighet för alla medborgare. Vi kommer att fortsätta att forska och dela med oss.

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Stöd vårt uppdrag

Vi uppskattar verkligen dina donationer. Dina bidrag hjälper oss att upprätthålla våra alltmer varierande insatser, synliga och osynliga, för att återupprätta hälsa, värdighet, säkerhet och mänskliga rättigheter.

Dr Trozzis nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

sv_SESvenska