Dr Mark Trozzi

Ärlig | Etisk | Läkare

Ivermectin botar Uttar Pradesh

Många regeringar begår folkmord, men se vad som kan göras om de ärligt "följer vetenskapen".

Introduktion

Indiens mest befolkade delstat, Uttar Pradesh med nästan tvåhundra miljoner invånare, har gått från att ha varit ett område där det finns en stor risk för kovidus till att bli en kovidusfri region sedan regeringen där främjat användningen av ivermektin för att behandla kovidus. Sjukhusen tömdes bokstavligen på covid.

Denna säkra, billiga och effektiva medicin som botar och förebygger covid har bokstavligen förtryckts av så många kriminella i covidföretagens nätverk. De är skyldiga till att ha dödat alla de sköra människor som har dött av covid och som hade kunnat räddas med denna billiga och säkra medicin. De gör det fortfarande, och tvinga fram människor till dystopiska och onda injektioner, som dödar långt fler människor än de någonsin kommer att hjälpa.

Över hela Kanada förföljer läkar- och kirurgkollegier, inklusive Ontarios, etiska och välstuderade läkare som skriver ut ivermectin eller till och med säger positiva saker om ivermectin. Samtidigt ger de tystnad åt alla läkare som vågar nämna något negativt om de dödliga covidinjektionerna. Det nya "brottet" för läkare är att "orsaka tveksamhet inför vaccinering". Vilket sjukt skämt!

Verkar det inte som att läkare som har stått upp mot detta, som Dr Patrick Phillips, Dr Charles Hoff och Dr Francis Christian i Kanada, borde få priser och bli ombedda att ta på sig ledarpositioner, snarare än att få sparken och få sina licenser att utöva medicin attackerade.

Det verkar som om de blodiga händerna kommer från byråkratiska läkare som Tam och Whitmore. Medan dr Patrick borde få Ontarios pris för årets etiska och ädla läkare, borde dessa politiska agenter avsättas från sina poster och åtalas för den förlust av liv som de har orsakat på många sätt, bland annat genom att undertrycka ivermectin och tvinga fram farliga injektioner. 

Allt i denna korta och koncisa video är korrekt. Humorn med tungan i munnen är fantastisk! Njut och sprid ordet. 

One America News: Ivermectin

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Stöd vårt uppdrag

Vi uppskattar verkligen dina donationer. Dina bidrag hjälper oss att upprätthålla våra alltmer varierande insatser, synliga och osynliga, för att återupprätta hälsa, värdighet, säkerhet och mänskliga rättigheter.

Dr Trozzis nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

sv_SESvenska