Afrika Ledningar: Rättvisa är botemedlet mot Covid

Detta är det största fallet i världen just nu.

Introduktion

Vetenskapliga och juridiska experter från hela världen har samarbetat i detalj under de senaste ett och ett halvt åren. Den vetenskapliga verkligheten har nu blivit helt klarlagd. Pandemin, PCR-testerna, låsningar, maskering och tvångsinjektioner har alla sina rötter i bedrägeri och korruption.

Vetenskapliga och juridiska grupper från hela världen arbetar tillsammans, och specifika fronter för avancerade åtgärder håller på att växa fram. Sydafrikanska juristgrupper går i spetsen för åtgärder som bör visa vägen för resten av Afrika och världen.

Sydafrikas president, parlament och centralbank har begått många brott mot landets konstitution, kränkt de mänskliga rättigheterna, allvarligt skadat hälsan och samhället och påfört Sydafrikas medborgare enorma och omotiverade skulder.

De rättsliga förfarandena, rättsfall 299/21, som nu ligger hos den sydafrikanska författningsdomstolen, utgör en massiv samling bevis för olagligheten och korruptionen hos Criminal Covid Enterprises sydafrikanska agenter. De kräver djärva och nödvändiga åtgärder från domstolens sida för att få ett slut på covidmissbruket, befria folket, skipa rättvisa och vidta åtgärder för att stoppa de globala rovdjurens verksamhet så att detta aldrig händer igen. Om rättssystemet är intakt och denna åtgärd lyckas som den borde, kan de rättsliga åtgärderna mot det kriminella covidföretaget befria mänskligheten, så att vi kan höja oss till större höjder än någonsin tidigare.

Be för det sydafrikanska folket och detta ädla team av advokater, vetenskapsmän, läkare och aktivister, liksom för det massiva team av oss som reser oss runt om i världen och går samman.

SYDAFRIKAS HÖGSTA DOMSTOL SKA BEFRIA KONTINENTEN FRÅN DEN NYA VÄRLDSORDNINGEN OCH CENTRALBANKEN

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Anmälan till nyhetsbrev


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

10% Rabatt med kod: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formula för friskt hjärta och muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

sv_SESvenska