Dr Mark Trozzi

Ärlig | Etisk | Läkare

Afrika Ledningar: Rättvisa är botemedlet mot Covid

Detta är det största fallet i världen just nu.

Introduktion

Vetenskapliga och juridiska experter från hela världen har samarbetat i detalj under de senaste ett och ett halvt åren. Den vetenskapliga verkligheten har nu blivit helt klarlagd. Pandemin, PCR-testerna, låsningar, maskering och tvångsinjektioner har alla sina rötter i bedrägeri och korruption.

Vetenskapliga och juridiska grupper från hela världen arbetar tillsammans, och specifika fronter för avancerade åtgärder håller på att växa fram. Sydafrikanska juristgrupper går i spetsen för åtgärder som bör visa vägen för resten av Afrika och världen.

Sydafrikas president, parlament och centralbank har begått många brott mot landets konstitution, kränkt de mänskliga rättigheterna, allvarligt skadat hälsan och samhället och påfört Sydafrikas medborgare enorma och omotiverade skulder.

De rättsliga förfarandena, rättsfall 299/21, som nu ligger hos den sydafrikanska författningsdomstolen, utgör en massiv samling bevis för olagligheten och korruptionen hos Criminal Covid Enterprises sydafrikanska agenter. De kräver djärva och nödvändiga åtgärder från domstolens sida för att få ett slut på covidmissbruket, befria folket, skipa rättvisa och vidta åtgärder för att stoppa de globala rovdjurens verksamhet så att detta aldrig händer igen. Om rättssystemet är intakt och denna åtgärd lyckas som den borde, kan de rättsliga åtgärderna mot det kriminella covidföretaget befria mänskligheten, så att vi kan höja oss till större höjder än någonsin tidigare.

Be för det sydafrikanska folket och detta ädla team av advokater, vetenskapsmän, läkare och aktivister, liksom för det massiva team av oss som reser oss runt om i världen och går samman.

SYDAFRIKAS HÖGSTA DOMSTOL SKA BEFRIA KONTINENTEN FRÅN DEN NYA VÄRLDSORDNINGEN OCH CENTRALBANKEN

Dela knappar

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
sv_SESvenska