Dr Mark Trozzi

Ärlig | Etisk | Läkare

Isoleringsläger, rättvisa, bevis och hjältar

Det finns mycket att rapportera, så låt oss vara kortfattade.

  1. Isolationsläger: Lite mer terror från Trudeau-regimen: Kanadas "frivilliga" isoleringsläger.  Vi undrar om de kommer att vara lika frivilliga som maskerna, låsningarna, näsvätskorna och injektionerna har varit? 
  2. RättvisaDr Peter McCullough utfärdar en stark varning till alla "experter" som drivit fram brott mot mänskligheten [VIDEO] "Det är dags att jaga jägarna".  För Dr McCulloughs imponerande meriter klicka här.
  1. BevisReiner Fuelmich Corona Investigative Committee Session 72 "Kylvätskan kokar!". Det är en fullspäckad session på fem timmar, men här är några av de viktigaste ämnena: Domare åtalar: Situationen i Israel, Spansk influensa - vilken roll spelade vaccinering då?, Deltavarianten är själva vaccineringen!, Om manusförfattade BBC-intervjuer, Skadlighet av spikprotein och kritisk bedömning av idén om flockimmunitet genom vaccinering av ofarliga delar av befolkningen.
  2. Hjältar: Detta är hur en stark och etisk domare ser ut: vi sänder stor respekt till domare Dr Rul da Fonseca y Castro från Portugal. Här intog han en frontlinje för mänskliga rättigheter och rättvisa lagar. 

Domare Dr. Rul da Fonseca y Castro står upp mot polisen

Dr Patrick Phillips MD, CA

I dag är en annan viktig hjälte som vi med entusiasm hyllar och stöder den kanadensiske läkaren Dr Patrick Phillips. Sedan början av det kriminella Covid-företaget har dr Phillips inte gett efter för korruptionen och inte heller avvikit från ärlig vetenskap och medkännande etisk vård av sina patienter. Han har studerat och delat med sig av vetenskapen om Covid och har varit omfattande och noggrann, och han har varit en resurs för andra experter. Ontarios medicinska etablissemang har blivit dystopiskt: man har satt munkavle på läkare, undertryckt livräddande behandlingar, bedrivit bedrägerikampanjer med dinosauriemedier, tvingat fram extremt farliga injektioner, mörkat dödsfall och skador i samband med injektioner, och så mycket mer. Dr Phillips har stått fast, och de har obevekligt attackerat honom. I sitt senaste drag har College of Physicians and Surgeons, som leds av dr Nancy Whitmore, just upphävt hans licens från att förskriva ivermektin, bedöma covidpatienter och fullfölja medicinska undantag för människor som inte vill bli tvångsinjicerade och skadade, i utbyte mot små droppar av deras mänskliga rättigheter. Ytterligare ett bevis på de onda metoderna hos dr Nancy Whitmores CPSO är att de "informerade" honom genom ett e-postmeddelande till hans advokat en minut före midnatt, medan de intrigerade med sina köttpuppor i dinosauriemedierna och inledde sitt överraskande angrepp mot honom följande morgon. Deras metoder var så smygande att dr Phillips först fick reda på vad som hade gjorts mot honom ungefär samtidigt som alla andra, från de så kallade "nyheterna". Låt oss upphöja dr Patrick Phillips med tacksamhet, respekt, bön och donationer för att stödja hans försvar mot tyrannerna.

Uppdatering 2021-10-17

Efter att Dr Patrick Phillips insamling för juridiskt försvar nått upp till cirka $40 000 på några dagar, tack vare fantastiska supportrar runt om i världen och generösa medlemmar av vår egen publik, raderade GoFundMe hans kampanj. Vi kommer att utreda detta ytterligare och kommer att hålla er informerade om denna skandalösa diskriminering.

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Stöd vårt uppdrag

Vi uppskattar verkligen dina donationer. Dina bidrag hjälper oss att upprätthålla våra alltmer varierande insatser, synliga och osynliga, för att återupprätta hälsa, värdighet, säkerhet och mänskliga rättigheter.

Dr Trozzis nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

sv_SESvenska