Justice Center for Constitutional Freedoms försvarar dig

Den kanadensiska konstitutionen och stadgan om rättigheter och friheter mot Ontarios nuvarande tyranniska politiker.

Centrum för konstitutionella rättigheter och friheter (Justice Center for Constitutional Rights & Freedoms)

Justice Center for Constitutional Freedom i Kanada står upp för konstitutionen och våra mänskliga rättigheter mot "vaccinpass".

Tyvärr betraktar många regeringar, inklusive den kanadensiska federala regeringen och Ontarios provinsregering under premiärminister Ford, konstitutionen och stadgan om rättigheter och friheter, inte som heliga dokument som ska studeras och vördas när de tjänar allmänheten, utan snarare som ett substitut för toalettpapper när de tjänar sina företags överbelastningar, trampar på mänskliga rättigheter och vandaliserar våra liv och vårt samhälle.

Vi stöder eller accepterar dock inte deras korrupta agendor, desinformationskampanjer och kränkningar av allt som är heligt. Tacka Gud för det ädla arbete som Justice Center for Constitutional Freedoms utför. www.jccf.ca

JCCF är en kanadensisk juridisk organisation och en federalt registrerad välgörenhetsorganisation som försvarar medborgarnas grundläggande friheter enligt den kanadensiska stadgan om rättigheter och friheter genom pro bono juridisk representation och genom att utbilda kanadensare om våra mänskliga rättigheter.

JCCF är en organisation som är mycket värd att stödja och är ett av de stora hoppen för de kanadensare som vill få ett slut på den dystopiska mardröm som släpps lös i namn av covid, en virussjukdom som var inte allvarligare än säsongsinfluensa.

SARS CoV2, en omfattande patenterat virus och dess relaterade produkter har använts för att skapa en industri med superhöga vinster och ett auktoritärt övertagande av stora delar av världen. Nu tvingar det kriminella Covid Enterprises hantlangare i regeringen fram en farlig injektion som inte är ett vaccin, är inte säker, och är inte effektiv för att förhindra spridningen av detta ökända, patenterade virus med låg dödlighet och hög vinst.

Vaccinpass är regeringarnas sista steg från anständighet till otyglad ondska. Dessa så kallade injektioner orsakar betydligt fler dödsfall än vad covid någonsin gjorde, och tyvärr är det mycket mer på gång.

Därför har Justice Center for Constitutional Freedoms utfärdat detta brev till Ontarios premiärminister Ford, hälsovårdsminister Elliott och dr Moore och kräver att de respekterar lagen och de mänskliga rättigheterna och upphäver sina nya "Vaccine Passport Laws".

Här är brevet: ett dokument som bygger på sanningen och de verkliga lagarna i vårt land. Vi bör alla vara tacksamma och stödja JCCF. Överväg att donera till deras arbete när de försvarar oss mot tyrannerna.

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Anmälan till nyhetsbrev


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från . Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

10% Rabatt med kod: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formula för friskt hjärta och muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

sv_SESvenska