Dr Mark Trozzi

Kanadensisk sjuksköterska avslöjar den senaste bluffen med Covid

Det kriminella Covid Enterprise's senaste sätt att dölja injektionsskador och demonisera de "icke-vaccinerade".

Injicerad, men inte "vaccinerad"... Ännu.

Det borde inte komma som någon överraskning att det kriminella covidföretaget har ett nytt lager i sin bedrägerikampanj. Det är hur de samtidigt döljer den död och sjukdom som orsakas av injektionerna, samtidigt som de stöder lögnen om att vi har en pandemi orsakad av de så kallade "icke-vaccinerade".

Innan vi tittar på denna nyaste lögn ska vi snabbt minnas några av deras tidigare lögner:

  1. Det finns en pandemi som startade 2020. Falsk se https://drtrozzi.org/2021/03/24/how-is-this-a-pandemic/
  2. PCR visar att det är covid. Falskt se https://drtrozzi.org/2021/02/18/polymerase-chain-reaction/
  3. Att injektionerna är vacciner. Falskt, se https://drtrozzi.org/2021/01/23/this-is-not-a-vaccine/
  4. Att injektionerna är säkra. Falskt se https://drtrozzi.org/2021/06/04/covid-vaccines-how-dangerous-are-they/
  5. Att injektionerna fungerar för att förhindra covid. Falsk se https://drtrozzi.org/2021/09/08/the-covid-19-injection-is-not-a-vaccine/
  6. Att deltavarianten är farlig och orsakas av de "icke-vaccinerade". Falskt, se https://drtrozzi.org/2021/08/31/examining-the-delta-variant/
  7. Att ingredienserna i injektionerna endast är vad de har påstått till FDA och andra myndigheter. Falskt se https://drtrozzi.org/2021/09/01/nanotechnological-investigations-on-covid-19-injections/

När kommer Gates, Fauci, andra kovida rovdjur och deras många hantlangare att sluta ljuga? När de hängs, vilket krävs enligt internationell rätt för att ha brutit mot den internationella konventionen om medborgerliga och politiska rättigheter som upprättades 1966. 

Vad är då deras senaste bedrägeristrategi? De vill dölja de skador och dödsfall som är resultatet av deras tvångsinjektioner, och de vill demonisera de av oss som trots deras medicinska apartheid fortfarande vägrar att låta sig injiceras. De använder sitt gamla standardtrick: att hitta på definitioner. Rapporter som kommer till oss från USA, Kanada och andra länder berättar alla denna historia. Det kriminella kovidsföretaget har sina medbrottslingar inom hela hälso- och sjukvården som definierar människor som "ovaccinerade" förrän flera veckor efter deras andra injektion. Detta innebär till exempel att när någon får en hjärtattack tre dagar efter injektionen är det "inte en negativ händelse" eftersom personen är "oavaccinerad". Det betyder också att när någon kommer in med mikrokoagulationer i lungorna på grund av de giftiga spikproteinerna, vilket kan likna allvarlig kovid, kan de kalla det ett fall av kovid hos en "oavaccinerad" patient. Detta stöder lögnen att covid nu är en sjukdom hos de "obefriade".

Vi uppskattar verkligen detta vittnesmål som skickades till oss. Det berättar om en kanadensisk sjuksköterskas senaste erfarenhet. Författarens analys är helt korrekt! Vi håller författaren och sjuksköterskans identitet anonym för att skydda dem. Här är den: 

"Jag har nämnt flera gånger att min fru är sjuksköterska på ett sjukhus. I går kväll arbetade hon ett extra skift på akutmottagningen (inte hennes vanliga avdelning).

Hon fick reda på hur "de" kommer undan med att hävda att det finns en "pandemi av ovaccinerade".

När en sjuksköterska från FT:s akutmottagning tog hand om en patient som kom in med symtom på hjärtmuskelinflammation gav hon min fru en mycket intressant information. Tydligen frågar man alla patienter om de har fått vaccinet #CV19 eller inte, oavsett vad det är för problem som förde dem till akuten.

Om patienten har fått vaxet mindre än 14 dagar tidigare registreras de som "Un-Vaxxed". Sjuksköterskorna får höra att detta görs för att vaxet tar 14 dagar att börja verka. Den sjuksköterska på akutmottagningen som min fru talade med i går kväll har en annan teori: Hon har observerat att de flesta patienter som kommer in med vad som verkar vara vaccinskador kommer in inom 72 timmar efter det att de fått vaccinet. Genom att registrera dessa patienter som "icke vaccinerade" kan de göra några saker:

  • För det första kan de hävda att dessa vaxskador är ett resultat av Covid och inte av sprutan.
  • För det andra kan de begrava vaccinskadan.
  • tre, får de hävda att det finns en "pandemi av ovaccinerade". Det visar sig också att sjuksköterskor måste skriva under sekretessavtal där de lovar att inte offentligt diskutera förfaranden som rör #CV19.

Min fru vägrade att skriva under avtalet och hon väntar på ett eventuellt vedergällningssvar från ledningen. Vi behöver sjuksköterskor över hela landet som börjar tala öppet om allt detta, eftersom jag är säker på att vårt lilla sjukhus inte är det enda stället där detta sker."

-Anonym författare

Trozzi-rapportenVi vill ge dig de bästa resurserna och uppmanar dig att anmäla dig till vårt nyhetsbrev via e-post.
Klicka på bilden för biljettinformation
Telegram
Twitter
Facebook
E-post
Skriv ut

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

Trozzi-rapportenVi vill ge dig de bästa resurserna och uppmanar dig att anmäla dig till vårt nyhetsbrev via e-post.

Bli först med att få information när Dr. Trozzi släpper en ny video eller artikel. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst ändra dina inställningar för meddelanden.

sv_SESvenska