Dr Mark Trozzi

Ärlig | Etisk | Läkare

Masspsykos

Vad ska vi göra nu?

Det är vansinne...

Vetenskapen om covid är mycket tydlig. Vi, som är ihärdigt hängivna kritiskt tänkande och motståndskraftiga mot pavlovsk betingning, ser tydligt att covidagendan är meningslös. Den falska pandemin, det bedrägliga PCR-"testet", social isolering, fysiskt avståndstagande, munkavle på ansiktet, stängda företag, stängda kyrkor, moskéer, synagogor och konsertsalar, farliga, skadliga injektioner och medicinsk apartheid i form av "vaccin"-pass - allt detta får oss att undra "hur kan detta verkligen hända? Det är vansinne!"

Det är "dystopisk galenskap" som Francis Christian påminner oss om. Förutom att han är en skicklig och etisk kirurg studerar dr Christian sovjetisk historia. De sovjetiska diktatorerna skapade en dystopisk auktoritär värld, likt den som vi ser utspela sig i Kanada i dag.

Hur manipulerar auktoritärer hela länder till perversa, vansinniga och underdåniga förhållanden? Kanske använder dagens auktoritärer mönster för psykologisk massmanipulation som har varit väl genomtänkta, beskrivna och utförda i det förflutna. Om så är fallet kanske förståelsen av dessa processer kan hjälpa oss att vända processen och återfå ett friskt, lyckligt, logiskt och fritt samhälle.

Om det finns välkända metoder för att missbruka människor och skapa auktoritära stater, finns det då också välkända metoder för att vända utvecklingen? Med dessa tankar i åtanke rekommenderar jag denna tjugo minuter långa konstnärliga och intelligenta presentation:

MASS PSYCHOSIS - Hur en hel befolkning blir psykiskt sjuk av After Skool

Dela knappar

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
sv_SESvenska