Dr Mark Trozzi

Kanadas valdag; det handlar om frihet

Uppmaning till handling

Om du vill få ett slut på det medicinska tyranni som har krossat vår hälsa, våra mänskliga rättigheter, vår frihet, vår kultur och vår livsglädje är du inte ensam. Här är några bilder från hela Kanada från lördagens världsomspännande frihetsrally: https://www.rebelnews.com/tens_of_thousands_take_to_the_streets_in_world_wide_rally_for_freedom

Vad kan vi göra i dag, på valdagen, för att få bort de globalistiska rovdjuren från våra kanadensiska halsar? Även om Trudeau-regimen har det smutsigaste rekordet när det gäller de av koviderna motiverade kränkningarna av de mänskliga rättigheterna verkar andra vänta i kulisserna på sin chans att tjäna samma onda marionettmästare: den nedlagda Världshälsoorganisationen, FN, Bill Gates, de kommunistiska kinesiska diktatorerna, centralbankerna, stora läkemedelsföretag, stora teknikföretag och andra multinationella företag som håvar in vinster och tillgångar från det kovida företaget.

Alla politiska partier som har det mysigt med FN, George Soros, Bill Gates och deras många organisationer är beredda att fortsätta att lura och missbruka kanadensarna i stället för att företräda och försvara oss.

Det finns bara ett kanadensiskt parti som föreslår att missbruket ska upphöra och som föreslår att det som är så väldigt fel ska rättas till. Kanadensarna har blivit lurade om Maxine Bernier och Peoples Party of Canada. Partiet har blockerats från debatterna och andra möjligheter att tala till kanadensarna.

Om du har hört att PPC var rasistisk är det helt fel. PPC är det minst rasistiska partiet i Kanada; ras är en icke-fråga för PPC och kandidaterna kommer från alla nyanser, kön och kulturer av kanadensare.

Med tanke på den senaste historien och Trudeau-regimens till synes oändliga förakt för lagen vet vi inte om valet kommer att vara legitimt. OM det är det har vi en chans att ändra på saker och ting redan i dag. Det kan vara en chansning, men var kommer vi att vara i morgon om vi inte försöker. Kanske är dagen i dag en dag för oss alla att bli mycket kreativa när det gäller att uppmuntra och till och med skjutsa människor som kanske inte har röstat till vallokalerna för att rösta för frihet.

Den som har lite sunt förnuft och vill vara fri bör lätt kunna plockas upp från soffan och skjutas till vallokalen. Lycka till!

Här är Maxime Bernier i ett mycket relevant samtal med professor i etik Dr. Julie Ponesse.

Trozzi-rapportenVi vill ge dig de bästa resurserna och uppmanar dig att anmäla dig till vårt nyhetsbrev via e-post.
Telegram
Twitter
Facebook
E-post
Skriv ut

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

Trozzi-rapportenVi vill ge dig de bästa resurserna och uppmanar dig att anmäla dig till vårt nyhetsbrev via e-post.

Bli först med att få information när Dr. Trozzi släpper en ny video eller artikel. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst ändra dina inställningar för meddelanden.

sv_SESvenska