Dr Mark Trozzi

Ärlig | Etisk | Läkare

Ett öppet brev till polisen runt om i världen: Skydda oss!

Injektionerna är biovapen. PCR är ett bedrägeri. Hela "pandemin" har varit ett fullständigt och absolut bedrägeri, missbruk och "medicinskt" våld mot världens oskyldiga människor.

Till polisen,

Under de senaste ett och ett halvt åren har vi sett vår polis användas som verktyg för att missbruka och förtrycka oskyldiga människor, för en falsk pandemi och ogrundade, ovetenskapliga och kränkande folkhälsorelaterade mandat. Måste den här berättelsen bära upp ännu mer elände?

Varje dag får vi tråkiga nyheter, som denna nyhet från Israel:

"...tråkiga nyheter en av de aktiva frihetskämparna i Israel som deltog i fredliga demonstrationer med en megafon blev misshandlad av polisen, fick elchocker, bröt ben och sattes in på en "covid"-avdelning där han tydligen blev sjuk och dog - mördad igår. Han hette Hai Shaulian.

Detta är ett vädjande rop till vår polis att vakna upp! Använd ditt kritiska resonemang. Låt er inte hjärntvättas och följ inte heller order från tyranniska rovdjur. Om det här skeppet fortsätter att sjunka går vi alla under tillsammans. Vi behöver er som hjältar nu. Annars kommer vi att fortsätta i förtvivlan och se det fria samhället gå under. Snälla, arrestera brottslingarna och skydda de oskyldiga, oavsett vad som händer! Må nästa sida i mänsklighetens historia vara en sida där ondskan övervinns och där kärlek och glädje återvänder.

Var snäll och försvara oskyldiga människor mot de kriminella koviderna. Upprätthåll de grundläggande rättsprinciperna. Om ni inte försvarar de oskyldiga, vem ska då göra det? Sluta böja era huvuden i lydnad för de globala rovdjuren; sluta tvinga fram ett planetariskt folkmord. Välj att stå på historiens rätta sida.

Etiska poliser: Underkasta er inte, förenas!

Ja, det finns en kanadensisk sektion av Police for Freedom som växer sig starkare för varje dag. Hjälpen kommer i många former, bland annat genom riktiga poliser som kommer ihåg varför de svor sina eden. Ge inte upp; det är din kropp och ditt val. Din arbetsgivare kan avskeda dig, din skola eller ditt universitet kan stänga av dig, men rättvisa kommer att skipas och de kommer att betala. Vägra tvångsinjektioner och andra kränkningar av dina rättigheter.

Riktiga poliser reser sig för att försvara oss, för att jaga de kriminella coviderna, för att stoppa tvångsinjektioner och för att få slut på de skenande kränkningarna av de mänskliga rättigheterna.

~The Trozzi Team

Dela knappar

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact
sv_SESvenska