Dr Mark Trozzi

COVID-19-injektionen är INTE ett vaccin.

COVID-19-injektionen/impedimentet är INTE ett vaccin: om de har sagt det till dig har de ljugit för dig.

av Paul Elias Alexander, PhD och Howard Tenenbaum DDS, Dip. Perio., PhD, FRCD(C)

Kriterier för ett vaccin

För att vara ett vaccin måste flera kriterier uppfyllas:

 1. Injektionen måste ge dig antikroppsimmunitet mot en patogen (virus eller bakterie).
 2. De antikroppar som bildas efter injektionen måste visa sig ge skydd mot viruset eller bakterien.
 3. Injektionen måste visa att den minskar antalet sjukhusinläggningar eller dödsfall på grund av patogenen.
 4. Injektionen måste visa att den minskar allvarliga symtom på patogenen.
 5. Injektionen måste visa att den förhindrar att du bär på patogenet.
 6. Injektionen måste visa att den förhindrar överföring av patogenen från dig till andra.

Granskning av dessa kriterier

Låt oss undersöka dessa kriterier närmare för att diskutera om de har uppfyllts för att vara ett "vaccin":

 1. Vi har nu konstaterat att injektionen inte ger immunitet mot antikroppar mot COVID-19-viruset (SARS-CoV-2); den främjar antikroppar mot det "syntetiska spikprotein" som dina celler har byggt upp; detta spikprotein är inte specifikt för SARS-CoV-2 viruset. 
 2. De producerade antikropparna måste ge skydd mot patogenen (SARS-CoV-2 viruset), men det har inte visats i någon studie att det gör det och vaccinutvecklarna har öppet sagt att de inte vet om injektionen ger skydd.
 3. Injektionen har inte studerats för att visa att den minskar antalet sjukhusinläggningar eller dödsfall; de studier som utfördes var inte utformade för att bedöma detta och det bedömdes inte; de uppgav att de inte vet.
 4. Injektionen har inte studerats för att visa att den minskar allvarliga symtom. 
 5. Injektionen har inte studerats för att visa att den förhindrar att du bär på sjukdomsalstrande ämnen.
 6. Injektionen har inte studerats för att visa att den stoppar överföringen från en person till nästa person.

Är dessa injektioner vacciner?

Slutsatsen är därför NEJ. Denna injektion mot COVID-19 är INTE ett vaccin och allt den har visat, enligt vad som rapporterats av injektionsutvecklarna, är en effekt på att minska milda COVID-19-symptom (vaccinerna stoppar inte infektion, överföring, allvarlig COVID, sjukhusvistelse eller död); den beskrivs bäst som en plattform för genleverans; och de studier som genomfördes av injektionsutvecklarna var inte utformade för att visa på något av de ovan nämnda sex kriterierna; dessa injektioner mot COVID-19 förhindrar inte överföring och var inte utformade för att göra detta. Vi fick veta att de (utvecklarna) mäter för att se om injektionen "dämpar" symptomen. Återigen, denna injektion stoppar inte överföring eller infektion, inklusive Deltavarianten.

Är dessa injektioner effektiva när det gäller att immunisera mot covid?

Vi har till och med tydliga bevis från CDC som rapporterade om ett utbrott av SARS-CoV-2-infektioner, inklusive COVID-19-vaccingenombrottsinfektioner, i samband med stora offentliga sammankomster - Barnstable bounty, Massachusetts, i juli 2021. "469 COVID-19-fall identifierades bland invånare i Massachusetts som hade rest till staden under 3-17 juli. 346 (74%) inträffade hos fullt vaccinerade personer. Testning identifierade Deltavarianten i 90% av prover från 133 patienter. Cykeltröskelvärdena var likartade bland prover från patienter som var fullt vaccinerade och de som inte var det".

Gazits israeliska studie (som rapporterades den 25 augusti 2021) kan vara spiken i kistan, eftersom den visar att "naturlig immunitet ger ett mer långvarigt och starkare skydd mot infektion, symtomgivande sjukdom och sjukhusvistelse orsakad av Delta-varianten av SARS-CoV-2, jämfört med BNT162b2-vaccinets två doser som framkallade immunitet". Resultaten tyder på att den naturliga infektionen bidrar till en mycket större immunitet än injektionen.

Dessutom publicerades den 10 augusti 2021 i tidskriften LANCET en artikel av Chau et al. om överföring av SARS-CoV-2 Delta-varianten bland vaccinerad sjukvårdspersonal i Vietnam, som ytterligare genomsyrar COVID-19-injektionslandskapet och kastar det i gungning när det gäller katastrofala resultat. 69 vårdanställda testades positivt för SARS-CoV-2. 62 deltog i den kliniska studien. Forskarna rapporterade att "23 kompletta genomsekvenser erhölls. De tillhörde alla Delta-varianten och var fylogenetiskt skilda från de samtida sekvenser av Delta-varianten som erhållits från fall av samhällsöverföring, vilket tyder på en pågående överföring mellan arbetstagarna. Viralbelastningen hos de fall som drabbats av genombrottsinfektion med Deltavarianten var 251 gånger högre än hos fall som infekterats med gamla stammar som upptäcktes mellan mars och april 2020".

Det brittiska folkhälsosystemet, Public Health England (PHE), har i sin senaste version av spridningen och analysen av Deltavarianten (rapport 21) gjort denna injektion ännu mer oklar när de visar att cirka 60% av dödsfallen efter Deltavariantinfektion har inträffat hos dubbelvaccinerade personer.

Vi har till och med fått rapporter om att de som fick den tredje vaccinationen i Israel har blivit smittade. Injektionerna fungerar inte och vissa hävdar till och med att de aldrig har fungerat sedan starten. Och medan ni kämpar för att förstå varför nu en tredje uppladdning, säger Israel nu till sin befolkning att förbereda sig för en fjärde uppladdning.

Vi har också sett att Gibraltar och Island har fått 90% av sina befolkningar injicerade, men har ändå upplevt en explosionsartad ökning av COVID-19-infektioner.

Dessa resultat ger upphov till mycket brådskande och allvarliga frågor för utvecklarna av injektionerna och visar tydligt att injektionerna har misslyckats. Definitivt för den Delta-variant som dominerar.

De myndigheter som var inblandade i utvecklingen av COVID-19-injektionen uppgav till och med att den "kan minska symtomen", men det nämns inte att den hindrar dig från att dö av infektionen eller stoppar allvarliga symtom osv.Det var aldrig meningen att den skulle skydda dig, och när media och ledande folkhälsoföreträdare gör dessa uttalanden är de dubbelbottnade och bedrägliga mot allmänheten. De studier som gjorts efter det att injektionerna införts och som verkar tyda på att de minskar (stoppar) överföringen är enligt min åsikt suboptimala och potentiellt vilseledande; Jag hävdar att RT-PCR-testet sannolikt manipulerades och justerades för att minska tröskelvärdena för antalet cykler (Ct) för att ge ett negativt test när det behövs för att visa att injektionen fungerar; man justerar Ct under nödsituationen till ett förhöjt tröskelvärde för att driva på antalet infektioner (troligen falskt positiva, 90-100%) för att visa att pandemin förvärras, och man sänker det för att säga att infektionerna har minskat. Vi har inga bevis för att något av de sex kriterierna för att vara ett vaccin är uppfyllda.

Detta är inte vacciner.

Detta är inte ett vaccin och har inte bevisats vara ett vaccin, och ingen önskan om att det skulle vara det och ingen förhoppning om att det skulle vara det kan göra det till ett vaccin. Dessutom har dessa injektioner inte studerats optimalt, särskilt när det gäller säkerhetsdelen av studierna. Vi har inga ordentliga uppgifter om varaktighet för att visa säkerheten; vi har inte "uteslutit skador" med dessa injektionsstudier; vi har inga säkerhetsprofiler; våra barn får aldrig injiceras med dessa eftersom vi inte vet vad som kommer att hända på medellång och lång sikt, och dessa injektioner behövs inte med tanke på att våra barns risk att smittas, att överföra viruset och att drabbas av allvarliga följder om de smittas är nära nog statistiskt sett noll. Ni måste förstå att mRNA-tekniken aldrig framgångsrikt har använts för att visa sin förmåga att minska förekomsten av infektionssjukdomar hos människor, ALDRIG! Vi har ingen historia av detta, och vi vet inte vad som händer efter att lipidnanopartiklarna (LNP) och messenger RNA (mRNA) kommer in i dina celler/din kropp. Vi vet inte om mRNA "stängs av" och om spikprotein inte längre produceras osv. Vi vet inte vart spikproteinet tar vägen efter att ha producerats och hur länge.

Lämpliga reproduktionstoxicitetsstudier, teratogenicitetsstudier, farmakodynamiska studier, farmakokinetiska studier etc. har inte utförts. Spikproteinet på viruskulan är den del av viruset som orsakar det förödande trauma och den förödande sjukdom som orsakas av allvarlig COVID-19. Detta spikprotein är det som dödar dig och ödelägger ditt kärlsystem, och som ödelägger kärlsystemets endotelskikt. Slutstadiet av allvarlig COVID-19-sjukdom är en blodproppande kärlsjukdom. Du dör inte när dina lungor sviktar i slutskedet av COVID-19 eftersom det finns virus i lungorna. Nej, du dör på grund av de miljontals mikrotrombier (blodproppar). Det spikprotein som våra celler producerar efter injektionen (även om det inte är exakt lik det autentiska spikproteinet på viruskulan) är patogent och giftigt. Det är dödligt.

Slutsats

Varför skulle vi då injicera något som orsakar allvarlig sjukdom (skadar våra blodkärl) om det infekteras, nu som en del av ett försök att vaccinera/injicera för att förhindra den allvarliga sjukdomen? Detta är helt meningslöst. Varför använde utvecklarna spiken som mål för immunsvaret när den ger en mycket snäv "spikspecifik" immunitet med ett mycket omoget immunitetsbibliotek? Jag avslutar med att hävda att det aldrig behövdes något vaccin för denna nödsituation och att det som producerades nu har visat sig misslyckas, eftersom personer som fått dubbla injektioner har smittats av Deltavarianten, med allvarliga biverkningar och till och med dödsfall. Vi måste bromsa denna vaccinutbyggnad och stoppa den. Detta injektionsprogram måste stoppas så att vi kan förstå varför dessa skador och dödsfall har uppstått, och det får endast riktas till de personer med högst risk där risk-nyttaberäkningen snedvrider beslutet mot injektionen; denna injektion är helt kontraindicerad för barn och i princip för alla personer under 70 år som inte är i riskzonen. De som utvecklar injektionerna, CDC och FDA måste åtminstone se till att det omedelbart införs övervakning av datasäkerheten, etiska granskningsnämnder, granskningsnämnder för kritiska händelser osv. Helst måste injektionsprogrammet stoppas helt och hållet med tanke på vad vi ser. Dessa injektioner får inte ges till gravida kvinnor eller kvinnor i barnafödande ålder, barn, tonåringar eller personer som återfått COVID eller som misstänks ha återfått COVID. Under inga omständigheter, eftersom det finns en enorm fara för att

Paul E. Alexander, doktor

Metodolog inom hälsovårdsforskning

Evidensbaserad medicin

Klinisk epidemiolog

Tidigare WHO-PAHO och

Hälso- och sjukvård i USA

(HHS) konsult/förste rådgivare för COVID-pandemier.

Tidigare professor vid McMaster A

Evidensbaserad medicin

Howard Tenenbaum, PHD

DDS, Dip. Perio., PhD, FRCD(C)

Professor i parodontologi,

Fakulteten för odontologi
Professor i laboratoriemedicin och patobiologi,

Medicinska fakulteten
Universitetet i Toronto

Trozzi-rapportenVi vill ge dig de bästa resurserna och uppmanar dig att anmäla dig till vårt nyhetsbrev via e-post.
Klicka på bilden för biljettinformation
Telegram
Twitter
Facebook
E-post
Skriv ut

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

Trozzi-rapportenVi vill ge dig de bästa resurserna och uppmanar dig att anmäla dig till vårt nyhetsbrev via e-post.

Bli först med att få information när Dr. Trozzi släpper en ny video eller artikel. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst ändra dina inställningar för meddelanden.

sv_SESvenska