Dr Mark Trozzi

Brian Peckford, legendarisk person i stadgan om rättigheter och friheter, fördömer vaccinationsmandat

Den femte doktorn - avsnitt 4

"Sam Dubé är absolut en av vår tids viktigaste kanadensiska journalister. Jag rekommenderar att man prenumererar på hans kanal."

Introduktion

I denna banbrytande och historiska intervju exploderar den sista överlevande arkitekten för den kanadensiska stadgan om rättigheter och friheter, den ärade Brian Peckford, P.C., på scenen med sitt fullständiga fördömande av den kanadensiska regeringens svar på "pandemin" och följaktligen dess uppenbara brott mot den kanadensiska stadgan om rättigheter och friheter.

Den tidigare premiärministern i Newfoundland diskuterar med Sam Dubé, M.D., Ph.D., det flagranta åsidosättandet av de grundläggande principer och lagar som Kanada och dess provinser grundades på och som är inskrivna i stadgan, det totala misslyckandet och den globalistiska agendan för den nuvarande liberala premiärministern Justin Trudeau, de tre stora partiernas odemokratiska politik och den radikala omstrukturering som måste ske, det kommande federala valet och hans stöd för Max Bernier och Kanadas folkparti (P.P.C.) och vad vi alla kan göra för att skyndsamt motsätta oss den smygande, och nu snabba, förlusten av frihet och demokrati.

Trozzi-rapportenVi vill ge dig de bästa resurserna och uppmanar dig att anmäla dig till vårt nyhetsbrev via e-post.
Click image for ticket details
Telegram
Twitter
Facebook
E-post
Skriv ut

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

Trozzi-rapportenVi vill ge dig de bästa resurserna och uppmanar dig att anmäla dig till vårt nyhetsbrev via e-post.

Bli först med att få information när Dr. Trozzi släpper en ny video eller artikel. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst ändra dina inställningar för meddelanden.

sv_SESvenska