Dr Mark Trozzi

Ärlig | Etisk | Läkare

Brian Peckford, legendarisk person i stadgan om rättigheter och friheter, fördömer vaccinationsmandat

Den femte doktorn - avsnitt 4

"Sam Dubé är absolut en av vår tids viktigaste kanadensiska journalister. Jag rekommenderar att man prenumererar på hans kanal."

Dr Trozzi

Introduktion

I denna banbrytande och historiska intervju exploderar den sista överlevande arkitekten för den kanadensiska stadgan om rättigheter och friheter, den ärade Brian Peckford, P.C., på scenen med sitt fullständiga fördömande av den kanadensiska regeringens svar på "pandemin" och följaktligen dess uppenbara brott mot den kanadensiska stadgan om rättigheter och friheter.

Den tidigare premiärministern i Newfoundland diskuterar med Sam Dubé, M.D., Ph.D., det flagranta åsidosättandet av de grundläggande principer och lagar som Kanada och dess provinser grundades på och som är inskrivna i stadgan, det totala misslyckandet och den globalistiska agendan för den nuvarande liberala premiärministern Justin Trudeau, de tre stora partiernas odemokratiska politik och den radikala omstrukturering som måste ske, det kommande federala valet och hans stöd för Max Bernier och Kanadas folkparti (P.P.C.) och vad vi alla kan göra för att skyndsamt motsätta oss den smygande, och nu snabba, förlusten av frihet och demokrati.

Dela knappar

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.


Z oddajo tega obrazca se strinjate, da boste prejemali tržna e-poštna sporočila od: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Svojo privolitev za prejemanje e-poštnih sporočil lahko kadar koli prekličete z uporabo povezave SafeUnsubscribe®, ki jo najdete na dnu vsakega e-poštnega sporočila. E-pošto servisira Constant Contact
sv_SESvenska