Dr Mark Trozzi

Nanotekniska undersökningar av Covid-19-"vacciner".

Vitbok om sammansättningar av "vacciner".

Anonymt författad av The Scientists' Club

Introduktion

Den nya Covid-Sars2-pandemin fick industrin att utveckla nya läkemedel som de kallade vacciner. Verkningsmekanismen för dessa nya läkemedel enligt läkemedelsindustrins deklaration i kombination med vad som anges i produkternas datablad var tillräckligt tydlig för att få forskarna att förstå att dessa produkter inte är vacciner utan nanotekniska läkemedel som fungerar som en genterapi.

Namnet "vaccin" är troligen ett escamotage som används av byråkratiska skäl för att få ett snabbt godkännande, vilket innebär att alla normala regler för nya läkemedel åsidosätts, särskilt när det gäller nya nanotekniska mekanismer som aldrig tidigare har prövats. Alla dessa "vacciner" är patenterade och deras faktiska innehåll hålls hemligt även för köparna, som naturligtvis använder skattebetalarnas pengar. Konsumenterna (skattebetalarna) har alltså ingen information om vad de får i sina kroppar. De hålls ovetande om de nanotekniska processer som är inblandade, om biverkningarna på kroppen men framför allt om de möjliga nanobiointeraktioner som kan uppstå.

 

Denna studie ger information om deras faktiska innehåll genom direkta analyser av några "vacciner" med hjälp av nanotekniska instrument.

Material och metoder

Fyra "vacciner" analyserades som utvecklats för Corona Virus sjukdom (Comirnaty di Pfizer-BioNtech, Vaxzevria av Astrazeneca, Janssen av Johnson & Johnson).Moderna) med hjälp av olika instrument och beredningsprotokoll enligt nya nanotekniska metoder.

Optiskt mikroskop, mörkfältsmikroskop, UV-absorberings- och fluorescensspektroskop, svepelektronmikroskop, transmissionselektronmikroskop, energidispersivt spektroskop, röntgendiffraktometer och instrument för nukleär magnetisk resonans användes för att verifiera "vaccinernas" morfologi och innehåll. För de högteknologiska mätningarna och undersökningen aktiverades alla kontroller och referensmätningar användes för att få validerade resultat.

På grund av textens korthet redovisas vissa mått inte här.

Analyserna bekräftade morfologin hos innehållet i proverna och deras kemiska sammansättning. Följande bilder visar på ett objektivt sätt vad instrumentet upptäcker.

Figur 1 visar de liposomer som Pfizer använder för sin produkt för att transportera RNA-molekyler i cellerna. Bilderna har tagits med hjälp av en SEM-Cryo-preparation.

De kylda proverna bearbetades under sterila förhållanden med hjälp av en laminarflödeskammare och steriliserade laboratorieartiklar. Stegen för analyserna var följande:

 

  1. Spädning i 0,9% steril fysiologisk saltlösning (0,45 ml + 2 ml).
  2. Polaritetsfraktionering: 1,2 ml hexan + 120 ul RD1-prov 3. Extraktion av den hydrofila vattenfasen
  3. Skanning av UV-absorption och fluorescensspektroskopi.
  4. Extraktion och kvantifiering av RNA i provet
  5. Elektronmikroskopi och optisk mikroskopi av vattenfasen

 

Observationerna i ett mörkfältsmikroskop av Pfizer-dropparna visade att vissa enheter kan vara grafenremsor.

Optisk mikroskopi

Bilder av den vattenhaltiga fraktionen av togs därefter med optiska metoder för att visuellt bedöma eventuell förekomst av grafen. Observationerna i optiskt mikroskop av avslöjade ett överflöd av transparenta 2D-laminära objekt som visar stor likhet med bilder från litteraturen (Xu et al, 2019) och med bilder som erhållits från rGO-standard (SIGMA) (figurerna 2a och b). Bilder av stora transparenta ark av varierande storlek och form erhölls, som visar korrugerade och platta, oregelbundna. Mindre ark med polygonala former, som också liknar de flingor som beskrivs i litteraturen (Xu et al, 2019) kan avslöjas med mörkfältsmikroskopi (fig. 2c). Alla dessa laminära objekt var utbredda i provets vattenfraktion och ingen komponent som beskrivs i det registrerade patentet kan förknippas med dessa ark.

Bild 2a. Bild av vattenfraktionen från Pfizer-vaccinprovet (vänster) och från reducerad grafenoxid (rGO) som standard (höger) (Sigma-777684). Optisk mikroskopi, 100X
Figur 2b. Bilder av vattenfraktioner från Pfizer-vaccinprov (vänster) och sonicerad standard för reducerad grafenoxid (rGO) (höger) (Sigma-777684). Optisk mikroskopi, 600X
Figur 2c. Bilder av vattenfraktionen från Pfizers "vaccin"-prov. Mörkfältsmikroskopi, 600X

Förekomsten av grafen i Pfizers "vaccin" bekräftas av SEM- och TEM-observationer.

Bild 3 visar ett kluster av grafen-nanopartiklar i ett vaccin från Pfizer. De verkar vara aggregerade. EDS-spektrumet visar att det finns kol, syre och natriumklorid eftersom produkten är utspädd i saltlösning.
Fig.3 b EDS-spektrum av ett "vaccin" från Pfizer i ett ESEM-mikroskop kopplat till en EDS-mikrosond för röntgenstrålning (X-axel = KeV, Y-axel = Counts).

Elektronisk transmissionsmikroskopi

I figur 2d visas TEM-bilder av den vattenhaltiga fraktionen från provet, som visar stor likhet med TEM-bilder av grafenoxid från litteraturen (Choucair et al., 2009). En intrikat matris eller nät av vikta genomskinliga flexibla skivor kan observeras, med en blandning av mörkare flerskiktsagglomerationer och ljusare färgade utvikta monolager. Mörkare linjära områden uppträder på grund av lokal överlappning av skikt och lokalt arrangemang av enskilda skikt parallellt med elektronstrålen. Efter nätet uppträder en hög täthet av oidentifierade rundade och elliptiska tydliga former, som möjligen motsvarar hål som genererats av mekanisk tvångsbelastning av nätet under behandlingen.

Vi visar här tre bilder med progressiv förstoring:

Fig. 4a och 4b visar en observation i TEM-mikroskop där grafenpartiklar finns i ett "vaccin" från Pfizer. Röntgendiffraktometrin visar att det rör sig om kristallina kolbaserade nanopartiklar.

Bild 4a. Vattenfraktion från ComirnatyTM-provet. Elektroniskt mikroskop (TEM), JEM-2100Plus, vid 200 kV.

För en definitiv identifiering av grafen med TEM är det nödvändigt att komplettera observationen med en strukturell karakterisering genom att ta fram ett karakteristiskt standardprov för elektrondiffraktion (se figur b nedan). Standardprovet som motsvarar grafit eller grafen har en hexagonal symmetri och har i allmänhet flera koncentriska hexagoner.

Fig. 4b Röntgendiffraktionsmönster av grafenpartiklarna.

Kvantifiering av RNA i provet utfördes med konventionella protokoll (Fisher). Enligt NanoDropTM 2000 kalibreringskontroll med specifik programvara (Thermofisher), korrelerades UV-absorptionsspektrumet för den totala vattenhaltiga fraktionen med 747 ng/ul av okända absorberande ämnen. Efter RNA-extraktion med ett kommersiellt kit (Thermofisher) visade kvantifiering med RNA-specifik Qbit-fluorescenssond (Thermofisher) att endast 6t ug/ul kunde relateras till förekomsten av RNA. Spektrumet var förenligt med rGO:s topp vid 270 nm. Enligt de mikroskopiska bilder som presenteras här kan den största delen av denna absorbans bero på grafenliknande skikt som förekommer rikligt i suspension i provet. Denna tes stöddes ytterligare av hög fluorescens från provet med maximum vid 340 nm, i enlighet med toppvärdena för GO. Det bör påpekas att RNA inte visar spontan fluorescens under UV-exponering.

Bild 5. UV-spektrum av den vattenhaltiga fraktionen av Pfizer-vaccinprovet.

Referenser för beredningen 1,2,3

UV-fluorescens i vattenfraktionen

Figur 6. UV-fluorescensspektrum av den vattenhaltiga fraktionen av ComirnatyTM-flaskan. Excitationsvåglängd: 300 nm.

UV-absorption och fluorescensspektrum togs fram med spektrofotometern Cytation 5 Cell Imaging Multi-Mode Reader Spectrophotometer (BioteK). UV-absorptionsspektrumet bekräftade en maximal topp vid 270 nm, vilket är förenligt med närvaron av rGO. UV-fluorescensmaximum vid 340 nm tyder också på att det finns betydande mängder rGO i provet (Bano et al, 2019).

Fig.7 Spektroskopin UV-analysen visade en adsorption som kan bero på förekomsten av grafen, vilket bekräftas av observationer under ultraviolett synligt mikroskop.

Följande bilder visar olika partiklar som identifierats i "vacciner" från Pfizer, Moderna, Astrazeneca och Janssen och som analyserats i ett miljöskannande elektronmikroskop i kombination med en röntgenmikrosond i ett energidispersivt system som avslöjar den kemiska karaktären hos det observerade skräpet.

Bild 8 visar en märklig främmande kropp, säkert konstruerad med märkliga hål på ytan. De vita spillrorna består av kol, syre, aluminium, kisel, kalcium, magnesium, klor och kväve.

Den 50 mikron långa kroppen är en mystisk närvaro i ett vaccin. Det kan vara en trypanosomal parasit.

Figur 9 visar ett skarpt skräp med en längd på 20 mikron som identifierats i ett "vaccin" från Pfizer. Det består av kol, syre, krom, svavel, aluminium, klorid och kväve.
Figur 10 visar skräp som identifierats i ett "vaccin" från Pfizer. Den vita partikeln, som är 2 mikron lång, består av vismut, kol, syre, aluminium, natrium, koppar och kväve.
Bild 11 visar ett organiskt aggregat (kol-oxygen-nitrogen) med inbäddade nanopartiklar av vismut-titan-vanadium-järn-koppar-kisel-aluminium som är inbäddade i Pfizers "vaccin".
Bild 12 visar ett konstruerat aggregat av nanopartiklar av järn-krom-nickel (rostfritt stål) som är inbäddade i ett "vaccin" från Astrazeneca.
Bild 13 visar ett organiskt-organiskt aggregat som identifierats i ett Janssen-vaccin. Partiklarna består av rostfritt stål och är sammanfogade med ett kolbaserat lim.

Detta aggregat är magnetiskt och kan utlösa biologiska problem i blodcirkulationen på grund av eventuella interaktioner med andra dipoler.

Figur 14 visar en annan blandad enhet (organisk-organisk) som identifierats i ett Moderna "vaccin". Det är ett kolbaserat substrat där vissa nanopartiklar är inbäddade. Nanopartiklarna består av aluminium, koppar, järn och klor.
I figur 15 visas en analys av ett Moderna "vaccin". Många främmande kroppar identifierades med en sfärisk morfologi med några bubbelformade håligheter. De består av kisel, bly, kadmium och selen. Denna mycket giftiga sammansättning påminner om kvantprickar (kadmiumselenid).
Fig. 16 Analysen av ett Moderna-"vaccin" visar en enhet på 100 mikron som påminner om grafen. Den består av kol och syre med föroreningar av kväve, kisel, fosfor och klor.
Fig. 17 visar kolbaserade enheter i ett Moderna "vaccin" blandat med aggregat fyllda med aluminiumsilikatpartiklar.

Andra analyser med ett XRF-instrument (X-ray fluorescence) avslöjar den organiska del som Astrazenecas "vaccin" består av.

Fig. 18: 1H-spektrum av AstraZeneca-vaccin. Olika färger används för de fyra molekyler som identifierats med hjälp av referensspektrum. Den relativa koncentrationen beräknas på integraler av referenssignaler för molekyler i ett kvantitativt spektrum som förvärvats med en arbetscykel på 5 sekunder eftersom den längsta beräknade T1 var 5 sekunder. Med hjälp av XRF-instrumenten identifierades följande molekyler: histidin, sackaros, PEG (polyetylenglykol) och etylenalkohol. Endast förekomsten av PEG anges i databladet för detta "vaccin".

Diskussion

De analyserade "vaccinerna" innehåller komponenter som inte nämns i det tekniska databladet och vars närvaro inte verkar ha något att göra med begreppet vaccin. Eftersom de inte ingår i den dokumentation som läggs fram för de statliga organisationerna (FDA, EMA etc.) för det rättsliga godkännandet för kommersialisering och användning på människor, verkar de vara en förorening som troligen beror på den industriella tillverkningsprocessen. Det verkar som om ingen kontrollerade slutprodukten innan den distribuerades. Det innebär att konsumenterna inte informeras om produkternas verkliga innehåll. Eventuella biverkningar kan bero på att dessa föroreningar injiceras i kroppen. Det måste observeras att de komponenter som inte deklareras men som vi

 

De identifierade ämnena är inte biokompatibla och vissa har även en mekanisk påverkan när de väl befinner sig i blodcirkulationen, särskilt i kontakt med det vaskulära endotelet.

De enheter som finns i Pfizers och Astrazenecas "vacciner" och som identifierats i ESEM-bilderna kan utgöra en risk för människokroppen. De kan vara ansvariga för bildandet av tromber, eftersom de är trombogena. Ytterligare en risk utgörs av extravasering av partiklarna med påföljande blödning som följd. När partiklarna väl befinner sig i blodcirkulationen kan de också föras till hjärnan. I detta fall kan patienten drabbas av en stroke och/eller en hjärnblödning. Om den skada på endotelet som partiklarna orsakar inträffar i hjärtat är sannolikheten stor att man drabbas av myokardit. Utöver allt detta är grafenets toxicitet välkänd.

Närvaron av icke-biokompatibla organiska och oorganiska främmande kroppar i blodcirkulationen kan leda till en nanobiointeraktion som kan ge upphov till allvarliga hälsoproblem.

Referenser

Bano, I. et al , 2019. Exploring the fluorescence properties of reduced graphene oxide with tunable device performance,Diamond and Related Materials,Volume 94,59-64,ISSN 0925- 9635,https://doi.org/10.1016/j.diamond.2019.02.021.

Biroju, Ravi & Narayanan, Tharangattu & Vineesh, Thazhe Veettil. (2018). Nya framsteg inom 2D-elektrokemi-Catalysis and Sensing. 10.1201/9781315152042-7.

Choucair, M., Thordarson, P. & Stride, J. Gramskalig produktion av grafen baserad på solvotermisk syntes och sonikation. Nature Nanotech 4, 30-33 (2009). https://doi.org/10.1038/nnano.2008.365

Kim et al, Seeing graphene-based sheets, Materials Today,Volume 13, Issue 3,2010,Pages 28- 38,ISSN 1369-7021,https://doi.org/10.1016/S1369-7021(10)70031-6

Xu et al, (2019) Identifiering av grafenoxid och dess strukturella egenskaper i lösningsmedel genom optisk mikroskopi, RSC Adv., 9, 18559-18564.

Trozzi-rapportenVi vill ge dig de bästa resurserna och uppmanar dig att anmäla dig till vårt nyhetsbrev via e-post.
Klicka på bilden för biljettinformation
Telegram
Twitter
Facebook
E-post
Skriv ut

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

Trozzi-rapportenVi vill ge dig de bästa resurserna och uppmanar dig att anmäla dig till vårt nyhetsbrev via e-post.

Bli först med att få information när Dr. Trozzi släpper en ny video eller artikel. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst ändra dina inställningar för meddelanden.

sv_SESvenska