"Vaccinpass" skulle sätta stopp för människans frihet

Centralbanker, i maskopi med stora läkemedelsföretag, stora teknikföretag och korrupta politiker: Catherine Austin Fitts avslöjar skurkarna bakom bedrägeridemin.

Beskrivning

I den här intervjun förklarar finansexperten Fitts hur centralbankerna använder sig av den "pandemiska" koviden, av spärrningar, vaccinpass och andra missbrukande åtgärder för att stjäla och konsolidera ännu mer rikedomar och absolut makt. 

Korruptionen är djupgående. USA:s federala regering har sedan 1998 vägrat att lämna granskade finansiella rapporter, trots att detta krävs enligt lag. Tjugoen biljoner dollar saknas! De har skapat enorma mängder fiatvaluta som de och deras allierade har använt för att köpa upp omfattande realtillgångar som fastigheter. Under tiden har de i princip försatt det finansiella systemet i konkurs. Det kommer att kollapsa, men de äger fortfarande alla tillgångar som de köpt med de illasinnade falska pengarna. 

Under låsningarna och andra omotiverade förtrycksåtgärder krossades småföretagen, men de centralt anslutna miljardärernas företag blomstrade. De tog över småföretagens marknadsandelar. Som Fitts uttrycker det "det magiska viruset skonade" Cosco och Walmart, medan det krossade alla småföretag. Dessutom fick de alla sin del av de tjugoen biljoner dollar som saknades. De små företag som förstörs måste sälja sina tillgångar; de köps upp billigt av dessa orättvist berikade och bemyndigade centralt anslutna multinationella företag.

Snart kommer det gamla systemet med den amerikanska dollarn att kollapsa. De centralt kopplade miljardärerna kommer fortfarande att ha kvar de omfattande tillgångar som de köpte från oss andra som tvingades till fattigdom i detta system. Det är en massiv stöld av verklig rikedom från majoriteten av de hårt arbetande människorna i världen. Detta liknar centralfinansiella bedrägerier i det förflutna, t.ex. den stora depressionen. Varje gång lämnas vanligt folk med mer skulder och högre skatter, men med mindre rikedomar och tillgångar. Under tiden tar dessa mycket få hänsynslösa överrika personer över ännu mer av de sista bitarna av världens rikedomar. De bidrar inte med något verkligt och stjäl allt genom sina bedrägliga system och baklängesaffärer. 
 

Austin Fitts förklarar hur centralbankerna, de stora teknikbolagen, de stora läkemedelsbolagen och deras regeringstjänstemän runt om i världen, genom att använda sig av alla delar av det kriminella kovidföretaget, tar formeln för ekonomisk kollaps och stöld av tillgångar till en helt ny, fruktansvärd nivå. "Vaccine"-pass och centralbankernas digitala valuta är den ultimata manifestationen av detta. Om de lyckas kommer det att leda till att alla vi 99,9999% vanliga människor hamnar i fullständigt slaveri. 

Vad är lösningen? Austin Fitts rekommenderar att man stoppar "vaccinpasset" och drar tillbaka våra affärer från dessa skurkar. Bojkotta Cosco, Walmart och storbankerna. Ge dina affärer till riktiga människor med småföretag; det berikar ditt eget samhälle. Dra dig ur storbankerna och använd istället mindre etiska finansinstitut som kreditföreningar. 

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Stöd vårt uppdrag

Vi uppskattar verkligen dina donationer. Dina bidrag hjälper oss att upprätthålla våra alltmer varierande insatser, synliga och osynliga, för att återupprätta hälsa, värdighet, säkerhet och mänskliga rättigheter.

Dr Trozzis nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

sv_SESvenska